Şimdi Ara

FİAT MAREA BİLGİSİ,SAHİPLERİ BAKABİLİRMİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tahsin1453

Aynen usta temiz kullanmak temiz bakmak hor kullanmamak herşeyden önde geliyor sanırım. Valla dediğim gibi araba tutkusu olan bi kardeşinizim daha 19 yaşındayım ve ilk arabam olacak birazda tereddütdeyim doğrusu seri araba deniyor zaptedebilirmiyim diye. Tabiki bğendiğim arabayı sonuna kadar inceleyip araştıracağım bakımları olsun test sürüşü olsun expertiz vb. işleri hepsinden onay aldıktan sonra alacağım hayırlısı olsun.

ABS+EBD fren sistemi var dikkatli olunmadığında en iyi araçlar bile kaza yapabiliyor.Tedbirli ve dikkatli kullanmak her güvenlik donanımından daha önemli benim için.Gaz pedalı ayağınızın altında basarsanız gider sakin giderseniz hem yakıt tasarrufu hem de can güvenliğiniz için fayda sağlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

quote:

Orijinalden alıntı: Tahsin1453

Aynen usta temiz kullanmak temiz bakmak hor kullanmamak herşeyden önde geliyor sanırım. Valla dediğim gibi araba tutkusu olan bi kardeşinizim daha 19 yaşındayım ve ilk arabam olacak birazda tereddütdeyim doğrusu seri araba deniyor zaptedebilirmiyim diye. Tabiki bğendiğim arabayı sonuna kadar inceleyip araştıracağım bakımları olsun test sürüşü olsun expertiz vb. işleri hepsinden onay aldıktan sonra alacağım hayırlısı olsun.

ABS+EBD fren sistemi var dikkatli olunmadığında en iyi araçlar bile kaza yapabiliyor.Tedbirli ve dikkatli kullanmak her güvenlik donanımından daha önemli benim için.Gaz pedalı ayağınızın altında basarsanız gider sakin giderseniz hem yakıt tasarrufu hem de can güvenliğiniz için fayda sağlar.

Şehir içinde kullancam zaten genelde arabayı uzun yolla bi alakam yok şimdilik.Şehir içindede hız sınırı en fazla 50 kimi yerdede en fazla 70

1-2 sene önceye kadar hız tutkum var ama şuan yok nedeni ise son 1 kaç senedir yakın tanıdıklarımdan çok fazla kaza yapan oldu sırf hız yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahsin1453 -- 14 Kasım 2013; 19:15:36 >

• naçizane marea hastası olarak fikrimi yazayım kardeşim 2000sx vardı ve 4 yıl kullandım hiç sorunsuz dükkan açarken satmak zorunda kaldım geçen yıl ise aynı paraya 2001 model alabilecekken 1998 modeli tercih ettim çünki herşeyi ile tam bir avrupalı yerli montaj değil bildiğim kadarı ile 2000 yılında ülkemizde üretilmeye başlandı ama 2000 öncesi avrupadan geldi ayrıca belirteyim benim aracım weekend 105 bg ancak önceki sedn 2000 model aracım 103bg di çokmu farklı dersen hayır çokda değil ama wağon olduğundan sanırım fazladan 2 bg memnunmusun dersen EVET son derece ama bakımlarını düzenli ve zamanında yaptırmanı ve tek el kullanmanı şiddetle tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: boodi

naçizane marea hastası olarak fikrimi yazayım kardeşim 2000sx vardı ve 4 yıl kullandım hiç sorunsuz dükkan açarken satmak zorunda kaldım geçen yıl ise aynı paraya 2001 model alabilecekken 1998 modeli tercih ettim çünki herşeyi ile tam bir avrupalı yerli montaj değil bildiğim kadarı ile 2000 yılında ülkemizde üretilmeye başlandı ama 2000 öncesi avrupadan geldi ayrıca belirteyim benim aracım weekend 105 bg ancak önceki sedn 2000 model aracım 103bg di çokmu farklı dersen hayır çokda değil ama wağon olduğundan sanırım fazladan 2 bg memnunmusun dersen EVET son derece ama bakımlarını düzenli ve zamanında yaptırmanı ve tek el kullanmanı şiddetle tavsiye ederim

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Temizini bulsam bakımları filan 1 gün aksatmam Allah'ın izniyle

• GÜNCELLLLL NERDE MAREA USTALARIIIII !!!!!!!!!
  • bende bahar aylarında 2.0 HLX almayı düşünüyorum, ama ben çok titizimdir nasıl seçim yapacağım bilmiyorum.
  • 2001 hlx model aracım var. servis bakımlı, en ufak bakımını aksatmadım. düşünürseniz pm atın
  • quote:

Orijinalden alıntı: narec

2001 hlx model aracım var. servis bakımlı, en ufak bakımını aksatmadım. düşünürseniz pm atın

Sahibinden ilaniniz varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıl kullandım marea keyifli araç tır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottiman

quote:

Orijinalden alıntı: narec

2001 hlx model aracım var. servis bakımlı, en ufak bakımını aksatmadım. düşünürseniz pm atın

Sahibinden ilaniniz varmi ?

ilanim yok su an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam temizini bulursan al, ben de 2001 ELX vardı, biraz masraf ettim ama o da benim çok kahrımı çekti

-LPG ile tüketimi makul sevide
    -İçi geniş kullanması zevkli uzun yolda adamı haşat etmeyen bir araba
    -Motoru 103 Hp 16V, fazla fazla yetiyor üst devirlerde sesi çok güzel
    -Bagaj geniş, bende 50Litrelik sanayi tüpü gibi silindir tank vardı buna rağmen genişti,
    -Elinde kalır satamazsın diyenlere aldırış etme ben yaygın inancın aksine 3 günde sattım

ABS beyni, rölantide titreme, bobin, yakıt pompası gibi kronik sıkıntıları da var ama çözümsüz değiller.

Ayrıca libertler yerli yapım olup parçaları italyan elx lere göre daha kısmen daha uygun oluyor. (misal yakıt pompası ELX-700-TL Liberty 350-TL)

ZFA kodlu olanlar italyandır bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciiment

Hocam temizini bulursan al, ben de 2001 ELX vardı, biraz masraf ettim ama o da benim çok kahrımı çekti

-Bagaj geniş, bende 50Litrelik sanayi tüpü gibi silindir tank vardı buna rağmen genişti,
    -Elinde kalır satamazsın diyenlere aldırış etme ben yaygın inancın aksine 3 günde sattım

ABS beyni, rölantide titreme, bobin, yakıt pompası gibi kronik sıkıntıları da var ama çözümsüz değiller.

Ayrıca libertler yerli yapım olup parçaları italyan elx lere göre daha kısmen daha uygun oluyor. (misal yakıt pompası ELX-700-TL Liberty 350-TL)

Bilgiler için teşekkür ederim. Özellikle uzun yol konusunda çok haklısınız, bundan 6 yıl önce iki günlüğüne bu aracı kiralayıp tam tamına 1800 kım. yol yapmıştım ve hayretler içinde kalmıştım, çünkü üzerimde en ufak bir yol yorgunluğu yoktu.

Bende bahar aylarında 2.0 cc almayı düşünüyorum, deri koltuklu vs. Bildiğim kadarıyla 2.0 cc olanlar italyan yapımı, diğer 1.6 olanlarda bu ZFA kodunu nerede bulabiliriz ? Tahminime göre şaşe numarasıdır ama emin olmak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottiman

quote:

Orijinalden alıntı: erciiment

Hocam temizini bulursan al, ben de 2001 ELX vardı, biraz masraf ettim ama o da benim çok kahrımı çekti

Bilgiler için teşekkür ederim. Özellikle uzun yol konusunda çok haklısınız, bundan 6 yıl önce iki günlüğüne bu aracı kiralayıp tam tamına 1800 kım. yol yapmıştım ve hayretler içinde kalmıştım, çünkü üzerimde en ufak bir yol yorgunluğu yoktu.

Bende bahar aylarında 2.0 cc almayı düşünüyorum, deri koltuklu vs. Bildiğim kadarıyla 2.0 cc olanlar italyan yapımı, diğer 1.6 olanlarda bu ZFA kodunu nerede bulabiliriz ? Tahminime göre şaşe numarasıdır ama emin olmak istedim.

Hocam 2000cc hlx marealar çok şahane makinalardır lakin fiatın bu 2000cc motorlarından anlayan usta bulmak zor olduğu gibi parçalarıda ateş pahası olabilmektedir,
    Oysa 1600cc motor siena hl, palio hl, stiloların tamamı, brava, bravo hepsinde kullanılmıştır yaygındır, yan sanayisi boldur, hemen her usta bu motorun dilinden anlar.
    ZFA tahmin ettiğiniz gibi şaşi numarası başlangıcı.
    Marea benim kendi imkanlarımla sahip olduğum ilk arabamdı, bazen resimlerine bakar bakar duygulanırım, ilk aşk unutulmuyor dayanamayıp bir foto ekliyorum :)
    Maşallah diyelim yeni sahibindeyken nazar değmesin :))
     FİAT MAREA BİLGİSİ,SAHİPLERİ BAKABİLİRMİ

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.