Şimdi Ara

FİAT MAREA BİLGİSİ,SAHİPLERİ BAKABİLİRMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle selamlar. Biraz kendimden bahsedeyim 19 yaşındayım Öğrenciyim araba tutkum var küçük yaşlardan beri. Araba alma konusu çok ince bir iş temizine denk gelirsen iyi ama kötüsü denk gelirse sanayiden çıkılmıyor deniyor çoğu yerde. Ben daha yeni ehliyet aldım ve ailemde araba yok babam epilepsi yani sara hastası o yüzden arabamız olmadı ve ben araba kullanma yaşına geldim ve araba almanında sırası geldi. Benim aklımda Fiat MAREA var. Ama bu araba ilk arabam olacağından mareayı zaptedebilirmiyim bilmiyorum neyse fazla uzatmayayım.

Bütçemiz 10-15 bin civarıdır.

MAREA'nın 4 farklı modellerinden en iyisi hangisi bilgi sahibi olmak istiyorum.

1-MAREA 1.6 ELX http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-maksat-temiz-degisensiz-kazasiz-araba-almaksa-dogru-yerdesiniz-143865702/detay
    2-MAREA 1.6 EXCLUSİVE http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-merhaba-2003-exclusive-lpg-li-temiz-112bin-km.de-orjinal-143725858/detay
    3-MAREA 1.6 LİBERTY http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-memurtan-orjinal-marea-143799374/detay
    4-MAREA 1.6 SX http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ese-dosta-gelecek-araba-143813065/detay

Bu araçlardan bilgisi olanlar beni bilgilendirirse sevinirim.

İlanlar temsilidir yani örnektir Sizin fikirlerinize ihtiyacım var Şimdiden Teşşekür etmeyi kendime borç bilirim.

Edit:İtalyan toplama Türk toplama varmış hangisi iyidir ?

Edit:Dün yolda giderken liberty sahibi bi memurla konuşma imkanım oldu 5-6 dakika konuştuk. Hocam nasıl marea liberty memnunmusunuz dedim çok memnunum dedi 2004 yılında sıfırken almış seri araba ama lpg kullanmadıgımdan biraz yakıt konusunda fazla gelebilir dedi ama memur evden işe işten eve gittiginden pek zorlamıyor herelde adamı.2-3 defa istanbul-denizli arası yolculuk yapmış hiç yorulmadım dedi. 10 senedir sadece bakımlarına para verdim dedi bide geçen gün kelebek değişti 600 lira gitti dedi başkada bakım harici bişeye para vermedim dedi satmayı düşünüyormusunuz dedim yok daha 3 4 yıl daha kullanırım ben bunu dedi şuan daha 78.000 deymiş.Böyle bi konuşma geçti memur abiyle aramızda Bu arada Denizlide oturmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahsin1453 -- 14 Kasım 2013; 15:41:50 >

• Marea derim ben.
  • Teşekkür ederim sebebinide belirtirseniz memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahsin1453

Teşekkür ederim sebebinide belirtirseniz memnun olurum

Yürütme maliyeti diyelim.
    Ayrıca donanım olarak daha dolu , daha yüksek model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

quote:

anladım teşekkür ettim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

quote:

anladım teşekkür ettim

Alıntıları Göster
    Marea derim bende 1.6 liberty alınır 2004 model gibi paşa paşa binilir 103 beygir sanırım çok çok iyi gidiyor . 7,7 litre benzin tüketiyordu yanlış hatırlamıyorsam fiat böyle bir araba daha üretemez. Düşünme Marea al.

• marea

modeli yüksek, yakıtı az, gidişi çok iyi parçası ucuz güvenlik idare eder

ama fiyat-performans-yakıt üçlüsünü bir arada düşününce kesinlikle marea
  • uzun yolda 5 kisi 100 ù gecmedim 5.7 yakti tek kisi 5.5 in altina iner donanim yilina gòre doludur elx ler libertye gøre daha doludur ama modeli dùsùktùr exculise bulursan tadindan yenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: akayogullari

uzun yolda 5 kisi 100 ù gecmedim 5.7 yakti tek kisi 5.5 in altina iner donanim yilina gòre doludur elx ler libertye gøre daha doludur ama modeli dùsùktùr exculise bulursan tadindan yenmez
    Bulabilirsen, Marea Exclusive derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut T.

Bulabilirsen, Marea Exclusive derim.

Alıntıları Göster
    Laguna al bence sebebi d segmenti olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

Marea derim bende 1.6 liberty alınır 2004 model gibi paşa paşa binilir 103 beygir sanırım çok çok iyi gidiyor . 7,7 litre benzin tüketiyordu yanlış hatırlamıyorsam fiat böyle bir araba daha üretemez. Düşünme Marea al.

Teşekkür ederim tavsiyen için :) Şuan benimde aklımda marea var ama liberty excluvse arasında kaldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahsin1453 -- 9 Kasım 2013; 10:08:30 >
  • quote:

uzun yolda 5 kisi 100 ù gecmedim 5.7 yakti tek kisi 5.5 in altina iner donanim yilina gòre doludur elx ler libertye gøre daha doludur ama modeli dùsùktùr exculise bulursan tadindan yenmez

Hocam neden exculise biraz bahsedermisiniz +ları +lerini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahsin1453 -- 9 Kasım 2013; 10:06:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikeles

Laguna al bence sebebi d segmenti olması

Neden Laguna olduğunuda yazarsanız daha iyi olur diye düşünüyorum teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahsin1453 -- 9 Kasım 2013; 10:06:03 >
  • Tahsin1453 kullanıcısına yanıt
    sedece donanim farki var exc ve elx 4 cam auto sis fari mercekli far govde rengi kapi aynalar var excde celik jant ve park sensoru de var
  • quote:

sedece donanim farki var exc ve elx 4 cam auto sis fari mercekli far govde rengi kapi aynalar var excde celik jant ve park sensoru de var

http://www.sadikoglu.info/brava/mareadonanim.htm

Burda farkları buldum usta saolasın değerlendireyim
  • quote:

quote:

http://www.sadikoglu.info/brava/mareadonanim.htm

Burda farkları buldum usta saolasın değerlendireyim
    Marea yada Civic EK , EG derim

• quote:

Orijinalden alıntı: FlechaVeloz

Bu eg dediğin yumurta kasamıdır usta
  • quote:

quote:

aynen usta
  • quote:

quote:

Marea yada olmadı Laguna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çakar Çakmaz Çakan Çakmak

Marea yada olmadı Laguna

Alıntıları Göster
    Marea al bence
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.