Şimdi Ara

Fiat Marea Problemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2004 model Fiat Mara Liberty sahibiyim. Araçtan genel anlamda memnunum ancak bu aralar biraz sıkıntıları var. onlar için servise gideceğim ancak gitmeden önce problemler e çözümleri konusunda sizlerinde tecrübelerinden bilgilerindn faydanlanmak istedim.

Araç eskiye nazaran performanslı değil ve araca ne kadar yüklenirseniz yüklenin belirli bir yerden sonra olması gerektiği kadar güç vermiyor ve anormal şekilde yakıt tüketiyor ( 80TL gaz ile 310km, daha evvelden 550km gidiyordu ). Aracımda LPG var ama sorunun LPG'den olup olmadığını anlamak için LPG'yi kapattım ve benzin ile denedim ama sonuç değişmedi.
    ( biraz garip bir örnek ama performans ile ilgili olarak yolda giderken arkamdaki kamyon bile bana sellektör yapıyor :-) )

Bu sorunun giderilmesi için genel olarak nelerin kontrol edilmesi gerekir. Sİzce nerelderden kaynaklanabilir ?

Not: 3 ay önce buji, akü, yağ değişti. ( yağı, suyu düzenli kontrol ediyorum bir sıkıntısı yok )

Selamlar
    ismail

• bunlara ilave olarak,
    1- kalorifr çalıştığında kısa bir süre sonra kömür yanığı gibi bir koku geliyor, hafiften de olsa insanın boğazını yakıyor...
    2- Aracı çalıştırdığımda kalorifer kendi kendine çalışıyor ( düğmeler kapalı olmasına rağmen ). Düşmeleri kontrol ettim aşama aşama yükselterek sonrada kapattım onlarda bir sıkıntı yok.

bunlar içinde çözüm arıyorum. Yada en güzeli Istanbul Anadolu yakasında Marea'dan anlayan düzgün iyi bir usta yada özel servis varmı ?
    Her seferinde bir o yana bir bu yaa gitmemek için...

Selamlar
    ismail
  • yakıt tüketimi şehir içiyse normal eskiye göre lpg fiyatı arttı ama performans konusunu bilemiyorum... benzindede anı demişsiniz bu durumda sorun lpgde değil iyi bir usta lazım size...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikarayaka
    bunlara ilave olarak,
    1- kalorifr çalıştığında kısa bir süre sonra kömür yanığı gibi bir koku geliyor, hafiften de olsa insanın boğazını yakıyor...
    2- Aracı çalıştırdığımda kalorifer kendi kendine çalışıyor ( düğmeler kapalı olmasına rağmen ). Düşmeleri kontrol ettim aşama aşama yükselterek sonrada kapattım onlarda bir sıkıntı yok.
    bunlar içinde çözüm arıyorum. Yada en güzeli Istanbul Anadolu yakasında Marea'dan anlayan düzgün iyi bir usta yada özel servis varmı ?
    Her seferinde bir o yana bir bu yaa gitmemek için...
    Selamlar
    ismail

Usta bulmak zor, bende de 2004 Liberty var. Bosch Car Servislerini tercih ediyorum ( Anadolu yakasında Bostancıda, Kartalda mevcut), ama önce yinede bir soruyorum ve arıza konusunda akis bir şey olursa sorumluluk size aiittir diye belirtiyorum...
    Geçmiş olsun..

• merhabalar ben forum da yeniyim.kullanmaktada acemiyim bir sorunum var:cd değiştiricim var 6lı.ama çalışmıyor ekranda surface yazıyor yardımcı olablirmisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat marea hareret sorunu??
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.