Şimdi Ara

Fiat Marea yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm kolay gelsin arkadaşlar. 2001 model 1.6 elx full model bir marea buldum almayı düşünüyorum. deri koltuk , h.direksiyon , otomatik cam v.s var fiyatı 11.500 diyor. Bu özelliklere ve modeline göre fiyatı nasıl alınabilr mi ? Kaza konusunda da adamın dediğine göre 2004 yılında ufak bir kaza geçirmiş. Değişen parça olarakda ön tampon ve kaput. Bu değişenler 2004 yılındaki kazadan dolayımı olmus yoksa başka bir sebebimi var orasını bilmiyorum o kadar detaylı olarak konusmadım. Şimdiden teşekkürler.

• ön panel ve şasiyi kontrol ettirin kaportacıda fiyat kazalı olmasına göre normal geldi
    kazasız orj. olanı 13-12.5 arası gidiyor
  • 13 e 12.5 e temizini nerden bulacaz bulamayiz 11.5 e şase direklerden bi şey yoksa al araç kaç km de hangi sehirde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rambo-Cash kullanıcısına yanıt
    2 sene önceydi o fiyatlar
  • Aynisi bizde vardi 0 almistik fiyatina gore çok iyi arabadir yilina gore donanimli ve konforludur.

• Araç Bursa da benim oturduğum mahallede. denk geldi. km 160 bin de fakat adam expertize sokmus galiba motor durumu ya %75 yada %80 dedi o arada birşeydi dedi. Alayım mı aracı
  • Hocam 2001 model 15yasinda araba motoru %100olacak değillink atbi bakalim.

• Kilometresiyle oynanmamış düzgün bakılmışsa 300 bin kilometre rahat götürür

• hocam al bence fiyat uygun şasi başları ve podyalara baktır sağlamsa al.
  • Al tabi hocam param olsa ben alirdim guzel araba

• bu arac 159 binde değil bende şuan hazirda kulllandıgım tek kapı bravo var 160 bine dayan direksiyonda aşınma felan yok birde alırken ön podya bakın düzgün durmuyor
  • Yani arkadaşlar anladığım kadarıyla şase ve podyolara baktırayım temiz ise alayım diyorsunuz. Bu arada verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakan531

Yani arkadaşlar anladığım kadarıyla şase ve podyolara baktırayım temiz ise alayım diyorsunuz. Bu arada verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.

Bu araç elx değil aksine SX.Elx modellerindr arka camlar otomatik oluyor.Yani aslında araç full değil koltuklar sonradan yapılma,elx radiosu konsola sabit çıkmaz SX modelinde sadece değişiklik yaplıyor.SX jantlar kapaklı olur adam kendi takmış jantı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.