Şimdi Ara

Fiat mı Hyundai mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
5.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne gunlere kaldık, ferrari üreten bir marka hyundai ile mukayese ediliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aagir

ne gunlere kaldık, ferrari üreten bir marka hyundai ile mukayese ediliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sametsamet58

quote:

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

motor - sağlamlık - konfor - yakıt olarak sınıflandırırsak sizce hangi marka daha iyi ?

bence ;

motor : hyundai
    sağlamlık : ikiside aynı
    konfor : hyundai örn ( hyundai accentte bulunan konfor hiçbir fiat modelinde yok )
    yakıt : fiat

sonuç : HYUNDAİ ( zaten kime sorarsanız sorun türkler korelilerden iyi araba yapamaz adamlarda zeka var her istediği malzeme ellerinin altında burda herşey bulunmuyo imkanlar kısıtlı )http://www.youtube.com/watch?v=x4GGQROCLxw hyundai getz 1.5 ws fiat punto 2.0 yarış ve sonuç izle gör !

Ne içtin sen ?
    Bu motor kıçı kırık fındık turbolu crdi ile karşılaştırılamaz. Video sonunu iyi izle anlamazsan gözlük tak.
    Motora hyundai demişsin multijet diye bir şey duydun mu ? Taksicilerin kaç km yaptıklarından haberin var mı ?
    Otomobil genel bozdu. Mazutpavır. Git nfs oyna hadi.
     Fiat mı Hyundai mi ?

gözlüğü sen tak yeğenim taksicilerde albeadan çok accent var yakıtı az konforu çokk

O kadar şey yazdım sadece taksi kısmını mı cevaplayabildiniz

Konforla motorun ne alakası var ?

• Yigidi öldür hakkini yeme..

Hyundai, daha 90 lilarin ortasinda bir kac exel,lantra,s-coupe ve h100 ile Avrupaya para ve itibar kazanma amaciyla yola ciktilar simdi ise bir Dünya markasi oldu..her segmentde en iyi araci sunmaya calisiyorlar...Büyük Turnuvalrda ana sponsorkuk yapiyorlar, Amerikada ve Dünyanin her ucunda bir Fabrikalari bulunuyor..
    Kücük ve ortadan ayrilmis bir Ülke ve Otomotiv sektöründe gösterdigi büyük basari

Tüketici Hyundai Markasini daha yeni yeni ögrenirken Lada,Skoda,Seat veya bir ancia bile kenidini gelistiremeden Dünya Markalari tarafindan satin alindilar
    ama Hyundai büyük oynadi ve bugünlere gelebildi.Bravo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E75606366 -- 9 Aralık 2012; 19:57:55 >
  • Forum şakaya benziyor gün geçtikçe adam fiatın Türk malı olduğunu söylüyor. Bizi aşşağılamak şöyle dursun kesin şahinler Türkiyede üretildi diye öyle zannediyordur. İtalyan canım italyan.. Fiatın lineasına bakıp yargılarsanız çok büyük hata yaparsınız. Hyundai Fiatın yanında yeni yetme çırak kalır. Markanın geçmişine bakın. 2.2 16V mirafiori motor bile yeter hyundaiye

(foruma girişte başka bir güvenlik önlemi alınsa liseliler için uygun olur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFCEFA2F8 -- 9 Aralık 2012; 21:02:24 >
  • Yahu markaları neye kime göre kıyaslayacağız?Grup firmaları da katacak mıyız, hangi motorları kıyaslayacağız, hangi modelleri kıyaslayacağız, kıstasımız ne olacak? Kıyaslamada çok fazla değişken var.

Hyundai kurulan yeni dünyanın yükselen markası, Fiat grubu zaten her sınıfa araç üretmek isteyen bunun için markalar satın alan ve himayesinde bulunduran bir firma. Hyundai gibi iki marka altında ilerlemiyor. Hyundai ile Kia zaten şekil dışında pek farkları yok.

Fiat'a gelince ürün gamı yaşlandı, değişiklik olacaktır ama hitap ettiği piyasada da ekonomi iyi değil.Yapılacak değişiklikler ile ilgili basında açıklamaları yok, yeni modeller kendini göstermedi.

Düzenleme:Noktlama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korsallar -- 9 Aralık 2012; 21:11:42 >
  • sametsamet58
    Bugün; 14:52:25
    quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

Güzel tartışma olur bu başlıkta benim oyun hyundai'a, ama ikisinden de pek hazzetmiyorum açıkçası

bu iki markada beş para etmez maksadım tartışma olsun :))

Adamın amacı belli,siz hala ciddiye alıyorsunuz.

• Hyundai son zamanlarda üst düzey araçlar üretiyor.(Çok klişe oldu :) )
    Neyse ben fiat hakkındaki yorumumu yapacağım.Fiyatına göre iyi olabilir.Ama hangi fiat arabaya bindiysem.İşçilik:zayıf. , kalite:zayıf , uzun ömürlülük:zayıf yakıt,motor iyidir bir şey diyemem ama fiatın araçları düşük seviyede.Fiattan inip bir renaulta bindiğimde işçilik ve kalite hissi daha yüksek geliyor.(bence renault da kalite düzeyi çok yüksek olmayan,işçilik ve uzun ömürlülük konusunda pek iyi olmayan bir marka o yüzden bu örenği verdim).
    10 sene öncesinde sorulsa fiat derdim ama şu an Hyundai.Bu arada fiatı ve renaultu olan arkadaşlar moralinizi bozduysam hakkınızı helal edin. : D Bizim de renault ve fiat arabamız oldu.Ama gerçek bu.
  • Yani kusura bakma ama gereksiz bir konu olmuş,sırf Hyundai'yi methetmek için konu açmışsın..Konuda spesifik bir model kıyaslaması yok,bu modellere ait veriler yok,yuvarlak genel geçer laflarla bir marka alkışlanıyor..İlginç..

Hyundai'nin araçları elbette kötü değil,son dönemdeki gelişimini sürdürürse çok daha iyi yerlere gelecek fakat hemen otomotiv sektörünün yıldızıdır,en harikadır havasına girmek yanlış..Bugün Fiat'ta ihtiyaca göre araçlar var,motor olsun,yakıt olsun,yedek parça-servis ağı olsun her konuda f/p araçlar..İşte bu avantajları Hyundai yeni yeni sunuyor,bundan bir 10 sene önce bu saydıklarım açısından Hyundai çok gerilerdeydi ancak Hyundai eski Hyundai değil tabi henüz bir Fiat'ta değil piyasaya hitap etmesi bakımından..
  • Hyundai daha az yakıyor. Nasıl bir konudur bu? Hyundai ye çamur atarak satışlarınızı arttıramazsınız. Adamlar düşük fiyata yüksek kaliteli araç satıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

quote:

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

100 de 100 % Notu :

Hyundai : % 99

Fiat : % 90

Fiat : Motor tecrübesi,Avrupa araci, kaportasi saglam,

Hyundai : Japon teknolojisi, sorunsuz

Japon?

ha japon ha kore bunu neden bu kadar dert yapıyosunuz ?

Çünkü daha göklere çıkardığın ve neredeyse yerin dibine soktuğun markaların orjinini bilmiyorsun Sadece Şahin-Doğan'ları düşünerek Fiat=Tofaş ve Hyundai=Japon diyen birinin açtığı konuda objektiflik beklenemez..

• Hyundai neredeyse her konuda fiat'tan üstün. i30 incelemiştim hayran kaldım.
  • Ya sen hiç arabadan anlamıyorsun. Ha kore ha japon ne farkeder ha?
  • hic biri

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

Hyundai alan birisi olarak motor konusunda Fiat'ın üstün olduğunu düşünüyorum.
    Özellikle 1.6 Multijet motorun teknik verileri gerçekten de şahane.

türk bir marka japonlardan nası iyi bi marka yapabilirki örn ; tofaş...

türk bir marka diyosun arkadaşım yahudimisin fiat daha köklü bir firmadır hyundaı japon değil kore kökenlidir

türkiyede kürt türk ayırımı var mı ki japon kore ayırımı olsun konuştukları dil aynı..

Biri bana bunun bir şaka olduğunu söylesin adam türk-kürt ayrımından japon-koreye geçmiş vallahi bravo hocam bu arada her yorumun ayrı rezil bence daha fazla konuşma..

Bu arada Fiat italyan markası haberin olsun

Ayrıca tamamen polemik yaratmak için açılmış bir konu böyle marka bazında kıyaslamak doğru olmaz benzer segmentteki 2 aracı kıyaslarız anlarım. Hyundai ve Fiat eskiden kötü olan imajını şu aralar düzeltmiş markalardır bana göre.

• Arkadaslar, biraz sakin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

Hyundai alan birisi olarak motor konusunda Fiat'ın üstün olduğunu düşünüyorum.
    Özellikle 1.6 Multijet motorun teknik verileri gerçekten de şahane.

türk bir marka japonlardan nası iyi bi marka yapabilirki örn ; tofaş...

Hyundai Japon değil Kore markası... FIAT FERRARI'yi üretiyor Hyundai ne yaptı Dünya kupasında sponsor oldu Mercedes otobüs kullanıp üzerine Hyundai yazan bez afiş astırdı...
  • Fiat Ferrayi üretiyormuş :) Kendinizi mi kandırıyorsunuz yada fiat alınca ferrari mi aldım sanıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: RRoRR

Fiat Ferrayi üretiyormuş :) Kendinizi mi kandırıyorsunuz yada fiat alınca ferrari mi aldım sanıyorsunuz

fiat ferrarinin belli bir hissesini aldı diye altındaki linea veya punto aracında kaputunun altında ferrari motoru var zannediyor gülermisin ağlarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: RRoRR

Fiat Ferrayi üretiyormuş :) Kendinizi mi kandırıyorsunuz yada fiat alınca ferrari mi aldım sanıyorsunuz

"Fiat S.p.A. (Fiat Grubu olarak da bilinir) otomobil üreticisi, finansal ve endüstriyel grup. 1899 yılında Giovanni Agnelli Tarafından Torino`da kurulmuştur. İsmini Fabbrica Italiana Automobili Torino" kelimelerinin baş harflerinden almıştır. Bünyesinde Lancia, Alfa Romeo, Maserati ve Ferrari gibi markaları barındırmaktadır.Yani bu markaların bir anlamda sahibidir.Dünyanın en büyük otomobil ve endüstriyel grubları arasında yer alır."

Bilginize.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.