Şimdi Ara

Fiat mı Hyundai mi ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
172
Cevap
1
Favori
5.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: özbekli35

bence fiat'cılar geçmişlerini unutmuşlar.....

Gerçi şimdide çok farklı değil durum,2 yılda dökülen araçlara sahip oldukları için kuyruk acıları var,sorunsuz bir marka duyunca hemen savunmaya geçip kendi psikolojilerini düzeltmeye çalışıyorlar...

bu sebepten dolayı bu konuda yazı yazan fiat'çıları dikkate almamakta fayda var

2 ayrı Fiat araç kullandım ama ne dökülme ne de arıza yaşadım,bunları nerenizden uyduruyorsunuz bilmiyorum..Zaten üslup kimin ne olduğunu belli ediyor..Haydi size aslan parçası Hyundai'nizle mutluluklar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

quote:

Gerçi şimdide çok farklı değil durum,2 yılda dökülen araçlara sahip oldukları için kuyruk acıları var,sorunsuz bir marka duyunca hemen savunmaya geçip kendi psikolojilerini düzeltmeye çalışıyorlar...

2 ayrı Fiat araç kullandım ama ne dökülme ne de arıza yaşadım,bunları nerenizden uyduruyorsunuz bilmiyorum..Zaten üslup kimin ne olduğunu belli ediyor..Haydi size aslan parçası Hyundai'nizle mutluluklar..

2004 model 2007 model 2009 model 3 tane fiat araç kullandım hepsinin toplamında 400.000 km yaptım kardeş ne olduğunu çok iyi bilirim...

hyundaının tırnağı olamaz,Ön fikirli olmak yerine birazda objektif olabilseniz daha iyi olacak ama puta tapar gibi arabaya tapıyorsunuz

• quote:

quote:

+1907
    13 seneye yakın bir süre Fiat araç kullandım (iki farklı model, ikisi de ithal) tek bir problem yaşamadım. Yerli üretimlerde sorun yaşayanları gördüm ancak bunun sorumlusu da bence Fiat değil her ürünü birbirinden beter olan Koç grubudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kankkunen -- 13 Aralık 2012; 21:39:46 >

• quote:

quote:

quote:

2004 model 2007 model 2009 model 3 tane fiat araç kullandım hepsinin toplamında 400.000 km yaptım kardeş ne olduğunu çok iyi bilirim...

hyundaının tırnağı olamaz,Ön fikirli olmak yerine birazda objektif olabilseniz daha iyi olacak ama puta tapar gibi arabaya tapıyorsunuz

he he tamam tamam öyle olsun yeterki sen üzülme mutlu ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comanchee -- 14 Aralık 2012; 10:56:58 >

• şimdi sizden tek isteğim hyundai.com.tr ye bakın modelleri inceleyin sonra fiat.com.tr yi inceleyin sonra buraya gelip yorumlayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyundai.fanclub

şimdi sizden tek isteğim hyundai.com.tr ye bakın modelleri inceleyin sonra fiat.com.tr yi inceleyin sonra buraya gelip yorumlayın..

• hyundai ile fiat karşılaştırılmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamsClient

Fiat gelir seviyesi düşük ülkelerde türkiye,mısır gibi çok sattı, insanlar konforu kaliteye önem vermediği için ucuz diye aldı, türkiyede fiat alışkanlık oldu resmen, ABD pazarına girdi fiat daha önce 5 sene sonra çıktı, çünkü arabaları aşırı dandik di, adı fix it again tony ye çıkmıştı.

Hyundai şu an ABD de peynir ekmek gibi araba satıyor, bu bir veri olabilir sanırım?

Her kulvarda hyundai diyorum, bugun hyundai motor company senede 3 milyon araç üretiyor, fiat 2 milyon üretiyor, böyle bir geçmişi daha 20-30 yıla dayanan firma şu an dünyaya meydan okuyor

Sağlamlık ve motor acısından ABD yi referans alabilirsiniz. Orda hangi araçlar satılıyorsa o iyidir. Sehirici surus ve az yakma konusunda da Avrupayı referans alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yakıtta fıat'ın daha ıyı oldugunu bılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: sametsamet58

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

hyundai'ın yeni i30'una karşı fiatta bir araç var mı?

yok

vw cisin kardeş alınma ama i30 vw golfden de iyi

Merakımı bağışlar i30 dan daha iyi olan c sınıfı var mı ?

Golf 7 highline i30 dan daha üstün bir araç .

i30 elite , trendline ve comfortline dan daha üstün donanım olarak .

Ama ne olursa olsun ikisi arasından golf tercih edilir para varsa . Dizel konusuna girilirse golfün aşırı fiyatlandırması yüzünden i30 tercih edilir.

i30 ve golf kapışır bence bu segmentte. birdahaki jenerasyonda ceed de bu kapışmaya dahil olabilir . Motorlarını düzeltirse astra yıda görebiliriz.

hundaı ve kıa zaten otak kardeş firmalar koreliler ki bu aynı zamanda samsung ortaklığında kurulmuş gelişmede çok büyük hız gösteren kore mallarıdır. adamlar alman ve japon teknolojısını yetişmiş hatta geçtiği noktalar bile olmuştur.. hhiş marka vermeden aracı almak sorunu çözmüyor yada biraz az yakması..
    buna biniyoruz ve mutlaka biyerleri bozuluyor değişiyor bakım istiyor..
    eee o zaman işin rengi bozuluyor kıa aracımın bakımı sadece 200 tl iken bi vw vardı servisten 3bin tl ye kavga dövüş zor çıktım böyle insanlarla muhattap olmaktansa yürürüm daha iyi.. iyki rakip firmalar var sırf bunların eline kalsak halimiz ne olurdu..

• Şuanki aracımdan önce ailemin kullandıkları haricinde şahsıma ait tane KİA aracım oldu ve bu arabaları rutin yağ ve filtre değişimi haricinde hiç servise götürmedim. Bu bana denk gelmiş olabilir ama durum genel olarak Hyundai ve KİA grubunda böyle olmalı ki şuan forumda teneke ve dökülüyor olarak nitelendirilen Accent ve Accent Era'lar hala sapasağlam kullanılmakta. Hatta bu araçlar tam bir araba eskitme canavarı olan taksicilerin elinde birkaç yüz bin kilometredir hala kullanılabilmekte. Fiat'ın araçları da özellikle Linea ve Albea serisi çok satmakta ve tercih edilmektedir. Bu araçlarında hiç binilmeyecek yerlerde sürünen vasıtalar olduğunu sanmıyorum ancak araç işi keyif işidir bu nedenle görseli, rengi, gidişi, yakarı vs. birçok etken araç tercihini etkiler (hakederinin üzerinde uçuk rakamlara alınan arabalara kesinlikle karşıyım). Ben Hyundai tercih ettim ve memnunum bir başkası da Fiat tercih etmiştir ve eminim ki o da fazlasıyla memnundur.

• Hyundai i30 ;)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.