Şimdi Ara

Fiat mı Hyundai mi ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
5.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alperdgn06

Şu an için Hyundai diyorum. Koreliler kendilerini iyice aştılar artık.

• bu forum bitmiş harbiden ya hyundai ye çin malı diyen var.hyundai le fıatı kıyaslıyorlar. hyundai motor company günde kaç bin motor üretiyor.biliyormusunuz.bazıları motor konsuda ii yazmış bi tek bence motor konusunda yanına bile yaklaşamaz.hyundai eskiden honda ile araçlarında aynı motoru kullanıyordu örnek olarak :(eski kasa 1.8 2.0 elantra civic 2.0 2.4 sonata accord vb vb) şimdi ise kendi mototlarını üretiyorlar. ve motorda bazı parçalar mıtsubishi konfor kalite sağlamlık olarak zaten konuşmaya gerek yok.lütfen yorumları iki aracında kulllanan bilen hyundainin geçmişini hangi sektörlerde olduğunu ve hyundaiyi iyi araştırarak yorum yapın.he aklıma gelmişken söliyim.fıatın hyundai eggus gibi f sınıfı s serisi 7 seisi a8 ile aynı sınıfta olan bı arabası yok.onu geçtim zaten çoğu fabrikanın f sınıfı aracı yok.en azından bi d sınıfı e sınıfı aracı yok. elantra i30 sonata grandeur gensis.spor oalrak.genesis coupe veloster.jip olarak.ix55 santafe tuscon gibi bir tane aracı yok.bir tane fremontu var.kötü bi jip diyemem pek incelemedim.bilmiyorum.bu saydıklarım gibi bi spor veya lüks araçları yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: semih1995

ferrari arabamı ya ferrari 2000 yılında bir parladı sonra porsche bugatti hep birinciydi saten ferrari şu anda fiat kontağı kullanıyo kalörüfer peteği türkiyeden gidiyo ferrrainin motor bloğu üst kapak ankara ostimden gidiyo %60 parçaları. ferrrari nin bütün tedarikçi parcası fiattan gidiyor aynı bugattiye nasıl volksvagen veriyor motoru iç aksamı vb. bugattinin motoru audi rs8 motor bentleyi volksvagen üretiyo bütün parçalarını. bunlar otomobil. ama fiatın üretttiği parçadan ne beklersiniz . (fiat ferrari) (fiat tofaş)

sen ne içiyorsan söyle yasaklasınlar FERRARI araba üretmez... sanat eseri ürünler üretir... FERRARI fabrikası ayrı FIAT'ın fabrikası ayrı... fabrikada FIAT bayrağı var diye FIAT parçası kullandığı anlamına gelmez... Türkiye'den parça almasının sebebi yüksek kalitesinden... FERRARI motorunu kendisi üretiyor... FIAT o kaliteyi uygulasa ucuz FIAT araç bulamazdınız... iyiki FIAT FERRARI üretiyor dediler... alenen dalga geçiyorlar yiyorsunuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

Orijinalden alıntı: sametsamet58

motor - sağlamlık - konfor - yakıt olarak sınıflandırırsak sizce hangi marka daha iyi ?

bence ;

motor : hyundai
    sağlamlık : ikiside aynı
    konfor : hyundai örn ( hyundai accentte bulunan konfor hiçbir fiat modelinde yok )
    yakıt : fiat

sonuç : HYUNDAİ ( zaten kime sorarsanız sorun türkler korelilerden iyi araba yapamaz adamlarda zeka var her istediği malzeme ellerinin altında burda herşey bulunmuyo imkanlar kısıtlı )http://www.youtube.com/watch?v=x4GGQROCLxw hyundai getz 1.5 ws fiat punto 2.0 yarış ve sonuç izle gör !

Ne içtin sen ?
    Bu motor kıçı kırık fındık turbolu crdi ile karşılaştırılamaz. Video sonunu iyi izle anlamazsan gözlük tak.
    Motora hyundai demişsin multijet diye bir şey duydun mu ? Taksicilerin kaç km yaptıklarından haberin var mı ?
    Otomobil genel bozdu. Mazutpavır. Git nfs oyna hadi.
     Fiat mı Hyundai mi ?

viper17@ 1.3 multıjet dahamı iyi diyorsun vay senin araba bilgine...

• Fiat derim
  • Konuyu açan vatandaş bir kere fanboy olduğunu nickiyle ifade etmiş.
    Gelelim karşılaştırmalara.
    bir kere accent demişsin gözünü seveyim dayımda var hayatımda bu kadar kalitesiz bir araba görmedim ben(44 bin de para saydı dizel diye).
    Fiat mı hyundai mi diyip ortaya F segmentine kadar arabalar atmışsınız.
    Tamam biz de öteki taraftan karşılaştırmaya bakalım,madem F segmentine kadar gittik.
    Fiat hangi markaların sahibi canımsın?
    ferrari,maserati,alfa romeo.
    Hadi bakalım o zaman yapalım karşılaştırmayı:
    Giulietta vs hyundai?rakip nerde?i30 falan demeyin virajda viyadükten düşersiniz gülerler adama.
    Devam edelim.
    159 vs i40?Hele bir de 1 2 sene içerisinde giulia geliyor neyle geçeceksin?
    mito vs hyundai?yok.
    Maserati quattroporte vs hyundai?
    Hadi geçtim Maserati vs hyundai?hayal.
    1.4 multilair 170ps vs hyundai?yok.
    Tct şanzıman vs hyundai?yok.
    D.N.A vs hyundai?yok.
    Lancia Delta vs i30?Delta i30un hem donanımı hem bağımsız arka koltukları üstüne bir de daha uygun fiyatıyla içinden geçer.yok.
    B sınıfı Accent parasına C sınıfı dizel bravo hani nerede kullanıcı dostu hyundai?yok.
    ferrariyi falan zaten saymıyorum oturur ağlarsınız hepiniz burada.
    Fiat da volkswagen gibi tek marka adı altında çalışmaz.
    Çeşitli markaları var adamların.En büyük akıllılığı da burada yapıyorlar zaten.Her segmente farklı marka.
    farklı sınıflara farklı araçlar sürüyor beyler.Öyle 2 3 tane fiat gösterip anca liselileri kandırırsınız.
    Karşılaştırma yapacaksanız fanboy gibi değil adam gibi objektif araba karşılaştırın.
    Hyundai nin gelişimine en çok saygı duyanlardan biriyim,ama fanboykafasıyla hyundai vs fiat karşılaştırması sürerseniz ortalığa adama yoğurtlu ıspanak kıvamında verirler cevapları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 10 Aralık 2012; 22:11:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

motor dışında fiatın hyundaiye karşı üstünlük kuracağı hiç bi durum yok bence.

Yakıt dışında fiatın hyundai nin yanında adı geçmez.

i30 la birlikte kendini çok geliştirdi i30 2 nesil sonra kusursuz bir araca dönüşür .
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

hyundai'ın yeni i30'una karşı fiatta bir araç var mı?

yok

vw cisin kardeş alınma ama i30 vw golfden de iyi

Merakımı bağışlar i30 dan daha iyi olan c sınıfı var mı ?

Golf 7 highline i30 dan daha üstün bir araç .

i30 elite , trendline ve comfortline dan daha üstün donanım olarak .

Ama ne olursa olsun ikisi arasından golf tercih edilir para varsa . Dizel konusuna girilirse golfün aşırı fiyatlandırması yüzünden i30 tercih edilir.

i30 ve golf kapışır bence bu segmentte. birdahaki jenerasyonda ceed de bu kapışmaya dahil olabilir . Motorlarını düzeltirse astra yıda görebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

quote:

quote:

motor - sağlamlık - konfor - yakıt olarak sınıflandırırsak sizce hangi marka daha iyi ?

bence ;

konfor : hyundai örn ( hyundai accentte bulunan konfor hiçbir fiat modelinde yok )

sonuç : HYUNDAİ ( zaten kime sorarsanız sorun türkler korelilerden iyi araba yapamaz adamlarda zeka var her istediği malzeme ellerinin altında burda herşey bulunmuyo imkanlar kısıtlı )http://www.youtube.com/watch?v=x4GGQROCLxw hyundai getz 1.5 ws fiat punto 2.0 yarış ve sonuç izle gör !

Ne içtin sen ?
    Bu motor kıçı kırık fındık turbolu crdi ile karşılaştırılamaz. Video sonunu iyi izle anlamazsan gözlük tak.
    Motora hyundai demişsin multijet diye bir şey duydun mu ? Taksicilerin kaç km yaptıklarından haberin var mı ?
     Fiat mı Hyundai mi ?

viper17@ 1.3 multıjet dahamı iyi diyorsun vay senin araba bilgine...

"Daha" ve "iyi" kelimesi var mı mesajımda usta ?

• Bir Fiat sahibi olarak motor ve sorunsuzluk dışında Hyundai diyorum ben de..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Konuyu açan vatandaş bir kere fanboy olduğunu nickiyle ifade etmiş.
    bir kere accent demişsin gözünü seveyim dayımda var hayatımda bu kadar kalitesiz bir araba görmedim ben(44 bin de para saydı dizel diye).
    Tamam biz de öteki taraftan karşılaştırmaya bakalım,madem F segmentine kadar gittik.
    Giulietta vs hyundai?rakip nerde?i30 falan demeyin virajda viyadükten düşersiniz gülerler adama.
    Devam edelim.
    mito vs hyundai?yok.
    D.N.A vs hyundai?yok.
    Lancia Delta vs i30?Delta i30un hem donanımı hem bağımsız arka koltukları üstüne bir de daha uygun fiyatıyla içinden geçer.yok.
    B sınıfı Accent parasına C sınıfı dizel bravo hani nerede kullanıcı dostu hyundai?yok.
    Çeşitli markaları var adamların.En büyük akıllılığı da burada yapıyorlar zaten.Her segmente farklı marka.
    farklı sınıflara farklı araçlar sürüyor beyler.Öyle 2 3 tane fiat gösterip anca liselileri kandırırsınız.
    Karşılaştırma yapacaksanız fanboy gibi değil adam gibi objektif araba karşılaştırın.
    Hyundai nin gelişimine en çok saygı duyanlardan biriyim,ama fanboykafasıyla hyundai vs fiat karşılaştırması sürerseniz ortalığa adama yoğurtlu ıspanak kıvamında verirler cevapları.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

•  Fiat mı Hyundai mi ?

peeeeeeeeh
  • quote:

quote:

bence ;

Ne içtin sen ?
     Fiat mı Hyundai mi ?

konu sahibi arkadaş,bu motoru şimdi hyundainin dizelleriyle falan kıyaslamaya kalkar.yapmayın böyle 5 tokmaklı resimler koyup kafa karıştırmayın

• quote:

Konuyu açan vatandaş bir kere fanboy olduğunu nickiyle ifade etmiş.
    Devam edelim.
    mito vs hyundai?yok.
    D.N.A vs hyundai?yok.

Hocam o saydığın markaların Fiat logolu olanı yok mu? Karşılaştırma Fiat-Hyundai markaları arasında. O saydığın araclar Fiat bünyesinde üretiliyor olabilir elbet. (Şahin ve dogani unutmussun bu arada )Lakin Fiat markası adı altinda neler var ona bakalım. Şirket büyüklüğü , marka degeri vs konularda Fiat'in onde olması doğal elbet. Zira cok daha köklü bir firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 12 Aralık 2012; 2:01:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• her iki marka aracın da kapıları kapatılır ve çıkan ses dikkatlice dinlenir
    böylece hangi markanın daha iyi olduğu ortaya çıkar
    böyle bi yöntemden habersiz olduğunuza inanamıyorum
  • quote:

Hyundai i30 almış birisi olarak motor daha önce motor konusunda Fiat'ın bana göre 1.6 Multijet'inin 1.6 CRDI'a göre daha iyi olduğunu yazmıştım.
    Fakat bu donanım ve fiyat konusunda itirazım olacak.
    Geçen hafta 49.500TL'ye Elite dizel manuel i30 aldım. Araçta anahtarsız çalıştırmadan, Panaromik sunroof'a, elektronik park freninden, geri görüş kamerasına kadar birçok donanım standart.
    Sadece arka koltukları hareketli diye Lancia Delta hem donanım konusunda, hem de fiyat konusunda i30'dan üstün diyemeyiz.
    Hatta B sınıfı araç fiyatına C sınıfı araç satan da Hyundai. Geçen ay birçok donanımı standart sunan Style Dizel manuel i30 45.000TL civarında satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi_master -- 12 Aralık 2012; 8:40:05 >

• Tabi ki Hyundai,Fiat ile Hyundai kıyaslanır mı ?, Hyundai Fiat'ın 4 gömlek üstüdür ,Kore'de ve Devlet gibidir Dünyada da oldukça büyüktür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüksel69

Tabi ki Hyundai,Fiat ile Hyundai kıyaslanır mı ?, Hyundai Fiat'ın 4 gömlek üstüdür ,Kore'de ve Devlet gibidir Dünyada da oldukça büyüktür.

oldu tamam. mevzumuz hyundainin çelik ve inşaat alanlarındaki büyüklüğü değil otomobil ile ilgili kısmı.iki markanında birbirlerine üstün veya dezavantajlı olduğu hususlar var.Fakat FIAT ın 100 yıllık mazisi ve know how'u, otomobilin tarihsel gelişimine katkıları hyundaiyi bir kaç defa katlar.Buda ayrı bir tartışma konusu polemiğe lüzumda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: comanchee

quote:

Orijinalden alıntı: yüksel69

Tabi ki Hyundai,Fiat ile Hyundai kıyaslanır mı ?, Hyundai Fiat'ın 4 gömlek üstüdür ,Kore'de ve Devlet gibidir Dünyada da oldukça büyüktür.

oldu tamam. mevzumuz hyundainin çelik ve inşaat alanlarındaki büyüklüğü değil otomobil ile ilgili kısmı.iki markanında birbirlerine üstün veya dezavantajlı olduğu hususlar var.Fakat FIAT ın 100 yıllık mazisi ve know how'u, otomobilin tarihsel gelişimine katkıları hyundaiyi bir kaç defa katlar.Buda ayrı bir tartışma konusu polemiğe lüzumda yok.

Söylediklerim sadece Hyundai'i belirtmek içindi,siz öyle bilin,Otomobil alanında da başarıları da belli yaptığı araçları da,evet polemiğe gerek yok :)

• dünkü yeni yetme Hyundai ve FIAT nasıl kıyaslanır ki? Hyundai kurucusu portakalda vitaminken FIAT kurucusu Araba yapıyordu... tecrübeli olan her zaman üstündür...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.