Şimdi Ara

Fiat Palio aşırı yakıt tüketimi (km de 45-50 kuruş[LPG]) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
11.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: korfezgunesi

quote:

Orijinalden alıntı: carantinas

Arkadaşlar bu 1,2 16 valf konusunda hem fikir miyiz ekonomik olması konusunda araba alacam da Palio da seçeneklerden biri.

Al ama sıralı sistem lpgli olsun. Hem çekişi iyi hem de ekonomik.

Sıralı sistem LPG li 1.2 16 V Palio

Tamamdır Multijete param yetmezse bu seçeneği aklımda tutacağım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: korfezgunesi

quote:

Arkadaşlar bu 1,2 16 valf konusunda hem fikir miyiz ekonomik olması konusunda araba alacam da Palio da seçeneklerden biri.

Al ama sıralı sistem lpgli olsun. Hem çekişi iyi hem de ekonomik.

Sıralı sistem LPG li 1.2 16 V Palio

Tamamdır Multijete param yetmezse bu seçeneği aklımda tutacağım.

Multijet de güzeldir ama onda da ikinci elde 100bin kmden aşağı bulmak zor. Bulsan da inanma zate kmsine

• quote:

Orijinalden alıntı: ramo1907ramo

quote:

Orijinalden alıntı: can_dmr

+200 hp V8 gibi yakıyor maşallah kesinlikle bir sorun olduğu çok açık ama hakkariye istanbuldan yardımcı olamayacagım yoksa tavsiyelerde bulunurdum hocam.
    büyük ihtimal piston benzin/gaz ı alıyor yakamadan egzozdan dışarı veriyor dediginiz gibi bu arada filitrelerini değiştirin bakımlarını yaptırıp bir daha ölçün bence

Hocam ben istanbuldayım ve aynı sorun bende de var belki bana yardımcı olursunuz =))

Konuyu aşağıdaki linkde tartışıyorduk zaten,

http://forum.donanimhaber.com/m_61521293/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Orada herşeyden bahsettim, yardımcı olabilirmisiniz?

bildiğimiz birşeyse dilimizin döndüğünce yardım etmeye çalışırız ne demek :)

• 2014 Yılı itibariyle belki cevaplayan olursa bi sorum olacak 1 ay önce paliO 1.4 rt aldım 99 model benzinli. Benzin kırmızı ışık yandığında 50 lira benzin aldım ve bir sonraki ışık yandığında 48 km yol yaptım yani km'de 1 liradan fazla yakıyorr ve kafayı yicem bu nedendir sizce LÜTFENN CEVAPPPP
  • CEVAP VERCEK YOKMU
  • Benim ilk araban 99 model palioydu. LPG de de benzinde de içiyordu yakiti. Beyni de sapitinca en iyi yol satmak diyip elden cikarmistim.Tek noktadan enjeksiyonlu palio zarar açmaktan başka birsey yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi discrepancy -- 12 Nisan 2014; 9:49:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bu yakıt çok fazla değilmi??
  • Arkadaslar suan lpg 2.63 tl 110 tl ye full depo aldim palio wekend 1.4 99 model gitti 270 km yapti sehir ici hep en fazla 7-8 km devamli normal mi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

Arkadaslar suan lpg 2.63 tl 110 tl ye full depo aldim palio wekend 1.4 99 model gitti 270 km yapti sehir ici hep en fazla 7-8 km devamli normal mi acaba ?

normalde 340 350 gitmesi lazım tabi kullanıma göre değişebilir bu araçlar 90 km hızdan sonra aşırı fazla yakıyor

• araçta sorun yok.bi tanıdığımızda aynı şikayette bulunmuştu.aracı satmaktan başka çare yok onun arabada uzun yolda 40krş yakıyordu lpgde şehiriçi 45lt tankla 170km falan gidiyor diyordu
  • Şuan bu sorunu ben de yaşıyorum. Hava filtresini değiştirdikten sonra araba sapıttı. 100 kmde 25 litre lpg
  • Bizdede vardı hiç uğraşma sat bizimkide öle yakıyordu tek nokta enjeksiyon olduğu için

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanbardak

araçta sorun yok.bi tanıdığımızda aynı şikayette bulunmuştu.aracı satmaktan başka çare yok onun arabada uzun yolda 40krş yakıyordu lpgde şehiriçi 45lt tankla 170km falan gidiyor diyordu

45 lt ile 170 km mi ? Buyuk konusmiyayim yakarim o arabayi benimkisi 270 gidiyor 45 lt ile

• Hepinizin aracinda problem varda ondan yakiyor.2 yiil kullandim 98 modelini,beni hic uzmedi hatta 1.5 yil once sattim,acikcasi pismanim.Hepinizunde lpg problemi var montajinizda problem var dye dusunyorm vede elektrik aksamina iyi bakilmali bujiler,kablolar vs..

• quote:

Orijinalden alıntı: huso0655

Hepinizin aracinda problem varda ondan yakiyor.2 yiil kullandim 98 modelini,beni hic uzmedi hatta 1.5 yil once sattim,acikcasi pismanim.Hepinizunde lpg problemi var montajinizda problem var dye dusunyorm vede elektrik aksamina iyi bakilmali bujiler,kablolar vs..

bende 4 yıl kullandım hala sattığıma pişmanım
    çok güzel araba tamam biraz fazla yakıyor ama o kadarda değil bolbol sallamışlar
    45 lt 170 km şaka gibi ben en az 45lt ile 370 km kullanıyordum lpg ile

• quote:

Hepinizin aracinda problem varda ondan yakiyor.2 yiil kullandim 98 modelini,beni hic uzmedi hatta 1.5 yil once sattim,acikcasi pismanim.Hepinizunde lpg problemi var montajinizda problem var dye dusunyorm vede elektrik aksamina iyi bakilmali bujiler,kablolar vs..

Benim tank 2015 de 10 yilini dolduruyor acaba lpg sistemini komplemi degissem ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

quote:

Benim tank 2015 de 10 yilini dolduruyor acaba lpg sistemini komplemi degissem ?

ben brc taktırmıştım 39 lt ile artalama 330 350
    gidiyordu şehirdışı 500 km yapıyordum
    birde motor yağı önemli lpg li kullanan arkadaşlar opet 10 /40 lpg yağını kullanın
    arabanın çekişi ve yakıtını etkiliyor
    castrol kullanırken fazla yakıyordu

• bu aracı kullanıp çok yaktığını söyleyenler bence fazla para harcamadan elden çıkartın derim.sorun kronik çünkü lpg kitiyle alakası olduğunu sanmıyorum.sanayide soyulmaya meraklıysanız bilemeyeceğim iyiforumlar.
  • kronikyorgun kullanıcısına yanıt
    Evet hocam zamani gelmis,degismesi gerekir depoyu ve tum hortumlari degistirilmesu gerekir.

• Evet hocam aynen oyle abartmislar biraz fazla ama okadarda degil cok guzel sorunsuz aractir adam gibi bakarsan.Sattima cok pisman oldum bagaji buyuk olsa zaten satmazdim kesinlikle..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.