Şimdi Ara

Fiat Palio Hangi Tüp?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
9.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2000 1.4 EL Palio aldım.Malumunuz çok yakıyor ve sorum şu ben sıralı ve sırasız tüp uyuyor diye biliyorum.Siz hangisini tavsiye edersiniz + ları - leri ne olur fiyatlar nekadar civarıdır performans nasıl değişir? Lütfen cevap bekliyorum

• sırasız lpg çokda tasarruflu olmaz ama taktırması ucuzdur

1.4 palio neden çok yaksın ki????
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanbaba62

sırasız lpg çokda tasarruflu olmaz ama taktırması ucuzdur

1.4 palio neden çok yaksın ki????
    Cevap için teşekkür ederim ama 1.4 ismine fazla takılmayın bence.Dediğim araca benzin koyup bi gezmeyi deneyin:D Sanırım motor teknolojisinin eski olmasından kaynaklanıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih2405

Arkadaşlar 2000 1.4 EL Palio aldım.Malumunuz çok yakıyor ve sorum şu ben sıralı ve sırasız tüp uyuyor diye biliyorum.Siz hangisini tavsiye edersiniz + ları - leri ne olur fiyatlar nekadar civarıdır performans nasıl değişir? Lütfen cevap bekliyorum

Yanlış biliyorsun. Aracın tek nokta enjeksiyonlu. Sıralı LPG olmaz. Sıralı LPG için çok nokta enjeksiyonlu araç olması lazım. Zaten sıralı ismi de oradan geliyor.

BRC ve LOVAtO markalarını tavsiye ederim. Fakat BRC nin enjektör sesi çok fazla. Lovato uygundur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fordfocus

quote:

Arkadaşlar 2000 1.4 EL Palio aldım.Malumunuz çok yakıyor ve sorum şu ben sıralı ve sırasız tüp uyuyor diye biliyorum.Siz hangisini tavsiye edersiniz + ları - leri ne olur fiyatlar nekadar civarıdır performans nasıl değişir? Lütfen cevap bekliyorum

Yanlış biliyorsun. Aracın tek nokta enjeksiyonlu. Sıralı LPG olmaz. Sıralı LPG için çok nokta enjeksiyonlu araç olması lazım. Zaten sıralı ismi de oradan geliyor.

BRC ve LOVAtO markalarını tavsiye ederim. Fakat BRC nin enjektör sesi çok fazla. Lovato uygundur bence.
    Forumları okuyorum adamlar öyle yazmışki mesela -sıralıdan başka taktırma- yok normali boşver sıralı taktır gibi yorumlar var ee buna göre demek normalde takılıyor ama tavsiye edilmiyor gibi bir sonuç çıkıyor.Anlamadım bu işi.94 uno sx tek nokta enjeksiyonlu arabası olan bi tanıdığım var tüpün normal mi sıralı mı dedim sıralı dedi? eee benim arabadan fatkı yok tek nokta enjeksiyonlu.Ozaman ona da sıralı takılmaması lazım değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih2405

Forumları okuyorum adamlar öyle yazmışki mesela -sıralıdan başka taktırma- yok normali boşver sıralı taktır gibi yorumlar var ee buna göre demek normalde takılıyor ama tavsiye edilmiyor gibi bir sonuç çıkıyor.Anlamadım bu işi.94 uno sx tek nokta enjeksiyonlu arabası olan bi tanıdığım var tüpün normal mi sıralı mı dedim sıralı dedi? eee benim arabadan fatkı yok tek nokta enjeksiyonlu.Ozaman ona da sıralı takılmaması lazım değil mi?

Alıntıları Göster
    quote:

Öncelikle şunu söylemem gerekir: Forumda bazen arkadaşlar yanıltıcı bilgi verebiliyorlar bununla bende çok defa karşılaştım.
    Sana tavsiyem en yakın lpg montaj bayiine git ve sor oradan alacağın yanıtta aynı olacaktır. Çok nokta enjeksiyonlu araçlara hem normal hemde sıralı sistem LPG olabilir. Fakat daima sıralı sistem tavsiye edilir.
    Gelelim bahsettiin UNO ya. Unoların motor yapısını bilmiyorum. Ama eğer arkadaşının dediği gibi tek nokta enjeksiyonlu ise sıralı sistem LPG olmazzz. Veya arkadaşın yanlış biliyor.

• quote:

quote:

Öncelikle şunu söylemem gerekir: Forumda bazen arkadaşlar yanıltıcı bilgi verebiliyorlar bununla bende çok defa karşılaştım.
    Sana tavsiyem en yakın lpg montaj bayiine git ve sor oradan alacağın yanıtta aynı olacaktır. Çok nokta enjeksiyonlu araçlara hem normal hemde sıralı sistem LPG olabilir. Fakat daima sıralı sistem tavsiye edilir.
    Gelelim bahsettiin UNO ya. Unoların motor yapısını bilmiyorum. Ama eğer arkadaşının dediği gibi tek nokta enjeksiyonlu ise sıralı sistem LPG olmazzz. Veya arkadaşın yanlış biliyor.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler yine dediğiniz gibi en sağlıklı yanıtı LPG dönüşüm merkezinden elde edebilirim .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiesta'ya lpg
    12 yıl önce açıldı
    fiat palio nasıl bir araç
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Teşekkürler yine dediğiniz gibi en sağlıklı yanıtı LPG dönüşüm merkezinden elde edebilirim .

Alıntıları Göster
    Lovato taktır pişman olmazsın. bende palio kullananlardan tavsiye üzerine taktırmıştım. Allah' a şükür bir kere ilk ayara gittim bir daha uğramadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

Lovato taktır pişman olmazsın. bende palio kullananlardan tavsiye üzerine taktırmıştım. Allah' a şükür bir kere ilk ayara gittim bir daha uğramadım.

Alıntıları Göster
    Palio ya en güzel uyum sağlayan LPG kiti LOVATO dur.
  • quote:

Palio ya en güzel uyum sağlayan LPG kiti LOVATO dur.

Alıntıları Göster
    Ben de Lovatoda karar kıldım. peki yüksel75 arkadaşım kaça takılıyor ne fiyat aldınız? Nerede taktırdınız? Damla otogaz iyi diyorlar.?

Ayrıca fordfocus arkadaşım sana da çok teşekkür ederim doğru bilgiler verdiğin için gerçekten de sıralı olmuyormuş benim araca.
  • quote:

Ben de Lovatoda karar kıldım. peki yüksel75 arkadaşım kaça takılıyor ne fiyat aldınız? Nerede taktırdınız? Damla otogaz iyi diyorlar.?

Ayrıca fordfocus arkadaşım sana da çok teşekkür ederim doğru bilgiler verdiğin için gerçekten de sıralı olmuyormuş benim araca.

Alıntıları Göster
    Kardeş taktır bi BRC ağrımasın başın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

Siz Palio ya BRC takıp kullanan birini gördünüz mü ya da ne bilim bir örneği var mı? Varsa memnunlar mı?

• quote:

quote:

Siz Palio ya BRC takıp kullanan birini gördünüz mü ya da ne bilim bir örneği var mı? Varsa memnunlar mı?

Alıntıları Göster
    Bu Palio yu anlamadım gitti. Bir çok 1.4 araba az yakarken bu araç 1.6 dan bile fazla yakıyor. Bilen beri gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: dekonline

Bu Palio yu anlamadım gitti. Bir çok 1.4 araba az yakarken bu araç 1.6 dan bile fazla yakıyor. Bilen beri gelsin.

Alıntıları Göster
    dostum buji ve kablolarına bak ayrıca servise genel bakıma. ben eco-tech sıralı kullanıyorum 1.2 palioma klima full açık şehiriçinde 140 yakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: g_boz

dostum buji ve kablolarına bak ayrıca servise genel bakıma. ben eco-tech sıralı kullanıyorum 1.2 palioma klima full açık şehiriçinde 140 yakıyor

Alıntıları Göster
    550 ytl sanırım.Benden duymuş olma da
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

evet dostum bayan arkadaşım var palıosu var normal sıstem tup taktırdı ve de çok memnun..maşallahı var..
    kitide o kadar kalıtelı bı kıt degıldı yanılmıyorsam...

• quote:

Orijinalden alıntı: Pazardaki Artist

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Bfs

deme yawww

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Paliolar fabrikasyon BRC li üretildi dostum bir zamanlar gören varmı ne demek.
    Sizin için en önemli husus İyi bir marka iyi bir servis...... Yoksa bu paliolar şahinlerden bile fazla yakıyor

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Bfs

deme yawww

Alıntıları Göster
    Dün akşam iş çıkışı damla lpg dönüşüm merkezine gittim lovato enjeksiyonlu modeline 600 dedi sanki bana sıralı takıyor.Çok kıl oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: dekonline

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

Walla süper yorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.