Şimdi Ara

Fiat-Palio Kullananlar ve 1.4 Performans. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
16.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 98 1.6 hl var bende.arabanın rampa cıkısı biraz bayıyor acıkcası,uzun yoldada güven vermiyorkonfor desen eh işte yakıta gelince içiyor mübarek.lpg de 300 350 kuruş arası yakıyor ,neredeyse bmw ile aynı,enkısa zamanda satacağım,öyle gaza yüklenme olayımda yok,3000 deviri geçmiyorum enjektörden egzosun bogazından arka susturucuya kadar herseyi değiştirdim sonuc yine aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilist07

98 1.6 hl var bende.arabanın rampa cıkısı biraz bayıyor acıkcası,uzun yoldada güven vermiyorkonfor desen eh işte yakıta gelince içiyor mübarek.lpg de 300 350 kuruş arası yakıyor ,neredeyse bmw ile aynı,enkısa zamanda satacağım,öyle gaza yüklenme olayımda yok,3000 deviri geçmiyorum enjektörden egzosun bogazından arka susturucuya kadar herseyi değiştirdim sonuc yine aynı.

1.6 16v euro3 103 HP, 1-100 9.3 sn olan motor rampa cıkısı bayıyor sizin araçta bir sorun var kesinlikle.
  • ah işte birde o sorun ne onu bulsak ...30 litre gaz alıyorum (yaklasık 75 tl) 210 km yapıyorum ötmeye baslıyor lpg.
    beyin sıfır takıldı
    bujiler ve buji kabloları sıfır takıldı(orjinal)
    egzos bogazı -spiral-orta susturucu arka susturucu( yani egzos sisteminin tamamı orjinal sıfır değişti)
    bakımı tam arabanın,filltreler yag vs.
    ama yakıtı cok yüksekişte.98 1.6 palio hl 160 000 km de.sıralı sistem atiker takılı.tüp montajı 2009 yılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MersinMerkez

quote:

Orijinalden alıntı: samet0647

quote:

Orijinalden alıntı: MersinMerkez

Abilerim ve Kardeşlerim bazı Palio 1.4 hakkında yorum yapanların arabanın yavaş oldugunu söylüyorlar Bir palio kullanıcısı olarak bu kişilerin ya palio kullanmadıklarını yada kullanamadıklarını düşünüyorum.Fiat palio benzinli 2.vitesde 90 km hıza ulaşa bilen bir araçdır.Tamam 140-150 km hızdan sonra 190 km hıza çok yavaş bir şekilde hızlanıyor fakat biz yarışlara katılmıyoruzki yani altında en hızlı arabada olsa bizim insanlarımız gerekmedikçe 200 km yi geçmez yani.Palionun neresine yavaş diyorlar anlamıyorum Dogan,Şahin,106 ve 206 ve aynı model ve bazı üst modellerden bile daha seri olan bir aracı kullanmayanlara yada kullanmayı bilmeyenlere söylüyorum palio'ya oturdunmu Devir saati'ni sona dayıya dayıya gidin bakalım serimi değilmi

Bide %10 egimde deneyin bakalım kaça düşecek

Her araba yokuş çıkarken yavaşlar bu palioya has bir özellik değildir ama..

Bilmeden genelleme yapmak yanlış, yani her aracın yokuş çıkarken yavaşlayacağı doğru değil. Kısa ve öz örnekler verirsek turbo dizel motorlar örneğin 1 yıl önce kullandığım 1.6 tdci focus 150 km hıza kadar rampa vs. hiçbir şekilde performans kaybı yoktu 1.6 110 bg lik araç olmasına rağmen, yine örnek verecek olursak şuan 2003 model mercedes c200 komp. e biniyorum ha keza performans olarak yukarıda bahsettiğim focus un da üzerinde.

Sonuç olarak burada belirtmek istediğim esas konu bilmeden genelleme yapmanın yanlış olduğu ayrıca fiat palio nun 1.4 ünü kullandım, sınıfındaki diğer araçlara kıyasla yol tutuşu, malzeme kalitesi, yakıt tüketimi gibi konularda malesef ele alınacak bir araç değil. Yine acizane şahsi fikrim bir aracın artı ve eksilerini insalara kabul ettirmek zorunda değiliz önemli olan bindiğimiz araçtan memnun olmamızdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: stilist07

ah işte birde o sorun ne onu bulsak ...30 litre gaz alıyorum (yaklasık 75 tl) 210 km yapıyorum ötmeye baslıyor lpg.
    beyin sıfır takıldı
    bujiler ve buji kabloları sıfır takıldı(orjinal)
    egzos bogazı -spiral-orta susturucu arka susturucu( yani egzos sisteminin tamamı orjinal sıfır değişti)
    bakımı tam arabanın,filltreler yag vs.
    ama yakıtı cok yüksekişte.98 1.6 palio hl 160 000 km de.sıralı sistem atiker takılı.tüp montajı 2009 yılı.

Valla Benzin konusunda palio 1.4 ler çok yakıyor gidip tüp taktırdık 30 litre tüple 300 km yol alıyor.Mersin-Erzincan arası 750 km 180 tl yaktı gidiş Ama giderken 120-150 km arası hızlar gittik gelirken 90-120 km hızla geldik yakıt dahada azaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hachi-kyu-san

Bayramın birinci günü memlekete gittigimizde yol kenarında kaza yapmış bir linea vardı 2008+ ve gene bu bayram haberlerinde kaza yapan araçların %80'i fiat'ın araçları. Konfor yol tutuşu hiçbirşey yok bu fiatta. Günümüzde üretimi devam eden bir aracı dogan şahin ile karşılaştırman hata olmuş.

Fiat palio benimde almak istediğim bir araç, Yalnız şöyle birşey anlatayım şirkette bana fiat albeayı verdiler dizel yakıtlı ataşehirden tuzla organize sanaiiye gidiyordum tem otobanında 5.vites motor devri 3000 hız 120-130 KM daha üstüne çıkamadım atacak başka vites kalmadı :) bu hızda devam ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altanbilisim -- 11 Aralık 2012; 9:21:48 >
  • Arkadaşlar 3. vitesde 140 km hız yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşarlar bende 2000 model 14 el araç var aracım benzinde 60 krş buluyor şehir içi tüketim lpg taktırdım atiker normal sistem yinede şehir içinde 40 ila 50 krş arasında yakıt tüketimi var
    ayrıca aracım 1 ve ikinci viteste oldukça yavaş 5000 devirlerde 140 km hıza ancak ulaşabiliyorum yakıt ve performans ile ilgili yardımcı olabilecek varmı... şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funtech -- 6 Ekim 2014; 19:52:28 >
  • MersinMerkez kullanıcısına yanıt
    arkadaşım 2 viteste nasıl 90 km hıza ulaşabiliyorsun anlamadım bu hıza ulaşırken devir saatin ne durumda bendeki araçta 5 invi viteste 3000 ve 3500 devirlerde o hıza ulaşmış oluyorum,merak ettim bendeki araçtamı bi anormallik var acaba...
  • çok biliyon sen
  • Konu hort ama devir saatini sona dayadıktan sonra her araba gider.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.