Şimdi Ara

Fiat-Palio Kullananlar ve 1.4 Performans.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
16.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abilerim ve Kardeşlerim bazı Palio 1.4 hakkında yorum yapanların arabanın yavaş oldugunu söylüyorlar Bir palio kullanıcısı olarak bu kişilerin ya palio kullanmadıklarını yada kullanamadıklarını düşünüyorum.Fiat palio benzinli 2.vitesde 90 km hıza ulaşa bilen bir araçdır.Tamam 140-150 km hızdan sonra 190 km hıza çok yavaş bir şekilde hızlanıyor fakat biz yarışlara katılmıyoruzki yani altında en hızlı arabada olsa bizim insanlarımız gerekmedikçe 200 km yi geçmez yani.Palionun neresine yavaş diyorlar anlamıyorum Dogan,Şahin,106 ve 206 ve aynı model ve bazı üst modellerden bile daha seri olan bir aracı kullanmayanlara yada kullanmayı bilmeyenlere söylüyorum palio'ya oturdunmu Devir saati'ni sona dayıya dayıya gidin bakalım serimi değilmi

• Gecenin bu saatinde nerden çıktı bu sitemkar mesaj 1.4 motora yavaş diyenler 1.2 16V ne derler merak ediyorum.
  • başka biyerdede bi arkadaşa palio tawsiye edip aynılarını yazmışsın kardeş. tamam 2 de 90 km/h çıkıyo eyvallah da bunu kaç saniyede yapıyo bende palio 1.6 HL vardı 99 mod begenerek biniyodm frenleri kötü yol tutuşu kotu bıraz malzemesi kotu yakışı cok cok fazla ama arac hakkını veriyodu . şuanda 99 mod Laguna Rxt araca binmekteyim 2.0 140 hp her şeyiyle 4-4 lük bir araç..
  • Tespitlerinizde çok haklısınız maalesef bazı insanlar bilmeden önyargılı olarak kesin hüküm veriyorlar 7 senedir 2004 Model Palio 1.2 8V benzinli kullanıcısıyım araç şu ana kadar akünün bitmesi dışında(7 senede)hiç bir arıza veya sorun çıkarmadı gayet makul ve ekonomik bir araç ayrıca söylediginiz üzere performansı bu sınıftaki bir araç için yeterli seviyede fakat bizim insanımızın bilinçsiz hız merakı oldugu için bindigi her arabayı hipodromda kalkışa hazır İngiliz atı!!! tabiriyle görmekte halbuki bu araçlar şehiriçi ve dışında makul hızlarda yol almak üzere üretilmiş sonuç olarak gayet memnun oldugum Fiat Palio'yu düşünen arkadaşlar için tavsiye ederim.
  • Bayramın birinci günü memlekete gittigimizde yol kenarında kaza yapmış bir linea vardı 2008+ ve gene bu bayram haberlerinde kaza yapan araçların %80'i fiat'ın araçları. Konfor yol tutuşu hiçbirşey yok bu fiatta. Günümüzde üretimi devam eden bir aracı dogan şahin ile karşılaştırman hata olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3uR

Bayramın birinci günü memlekete gittigimizde yol kenarında kaza yapmış bir linea vardı 2008+ ve gene bu bayram haberlerinde kaza yapan araçların %80'i fiat'ın araçları. Konfor yol tutuşu hiçbirşey yok bu fiatta. Günümüzde üretimi devam eden bir aracı dogan şahin ile karşılaştırman hata olmuş.

Yüzde seksen diye genelleme yaparak ülkede meydana gelen 100 kazanın 80nini görüp bu araçların Fiat oldugunu ögrendiniz?Resmi olarak 100 kazadan 80 inin Fiat marka araçlar oldugunu resmi!!! belgeler veya fotograflar koyarak kanıtlayın veya bu şekilde işkembeden sallama yöntemiyle bilgi kirliligi yapmanın hiçbir mantıgı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: MersinMerkez

Abilerim ve Kardeşlerim bazı Palio 1.4 hakkında yorum yapanların arabanın yavaş oldugunu söylüyorlar Bir palio kullanıcısı olarak bu kişilerin ya palio kullanmadıklarını yada kullanamadıklarını düşünüyorum.Fiat palio benzinli 2.vitesde 90 km hıza ulaşa bilen bir araçdır.Tamam 140-150 km hızdan sonra 190 km hıza çok yavaş bir şekilde hızlanıyor fakat biz yarışlara katılmıyoruzki yani altında en hızlı arabada olsa bizim insanlarımız gerekmedikçe 200 km yi geçmez yani.Palionun neresine yavaş diyorlar anlamıyorum Dogan,Şahin,106 ve 206 ve aynı model ve bazı üst modellerden bile daha seri olan bir aracı kullanmayanlara yada kullanmayı bilmeyenlere söylüyorum palio'ya oturdunmu Devir saati'ni sona dayıya dayıya gidin bakalım serimi değilmi

Bide %10 egimde deneyin bakalım kaça düşecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Palio 1.4 bu kasanın 1.2 60 hp olanından sonra en gitmeyen motorudur , piyasadaki bütün 1.6 lar maymun eder 1.4 palio yu, 103 hp 1.6 16v ları güsel gider ama durmaz ayrıca palio sporting de oldukça performanslıdır, şahiin yada springten inip palio 1.4 e binerseniz belki güsel gittiğini düşünebilrsiniz......
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet0647

quote:

Abilerim ve Kardeşlerim bazı Palio 1.4 hakkında yorum yapanların arabanın yavaş oldugunu söylüyorlar Bir palio kullanıcısı olarak bu kişilerin ya palio kullanmadıklarını yada kullanamadıklarını düşünüyorum.Fiat palio benzinli 2.vitesde 90 km hıza ulaşa bilen bir araçdır.Tamam 140-150 km hızdan sonra 190 km hıza çok yavaş bir şekilde hızlanıyor fakat biz yarışlara katılmıyoruzki yani altında en hızlı arabada olsa bizim insanlarımız gerekmedikçe 200 km yi geçmez yani.Palionun neresine yavaş diyorlar anlamıyorum Dogan,Şahin,106 ve 206 ve aynı model ve bazı üst modellerden bile daha seri olan bir aracı kullanmayanlara yada kullanmayı bilmeyenlere söylüyorum palio'ya oturdunmu Devir saati'ni sona dayıya dayıya gidin bakalım serimi değilmi

Her araba yokuş çıkarken yavaşlar bu palioya has bir özellik değildir ama..

• quote:

Bayramın birinci günü memlekete gittigimizde yol kenarında kaza yapmış bir linea vardı 2008+ ve gene bu bayram haberlerinde kaza yapan araçların %80'i fiat'ın araçları. Konfor yol tutuşu hiçbirşey yok bu fiatta. Günümüzde üretimi devam eden bir aracı dogan şahin ile karşılaştırman hata olmuş.

Bence bunun fiat arabalarıyla alakası yok Her arabada bilinçsiz hız yaparsan sonu kaza ile bitebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Palio 1.4 bu kasanın 1.2 60 hp olanından sonra en gitmeyen motorudur , piyasadaki bütün 1.6 lar maymun eder 1.4 palio yu, 103 hp 1.6 16v ları güsel gider ama durmaz ayrıca palio sporting de oldukça performanslıdır, şahiin yada springten inip palio 1.4 e binerseniz belki güsel gittiğini düşünebilrsiniz......

Şimdi millet bakımından çok zengin bir geliri olan millet değiliz haliyle bnm çevremin en iyi arabası 20.000 tl zaten bnm anlatmak istedigimde bu Dogana,Şahine binen adam palioya laf atıyor Fiat Palio çogu arabadan daha iyidir yani biraz kullanıp öyle konuşmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_dmr

başka biyerdede bi arkadaşa palio tawsiye edip aynılarını yazmışsın kardeş. tamam 2 de 90 km/h çıkıyo eyvallah da bunu kaç saniyede yapıyo bende palio 1.6 HL vardı 99 mod begenerek biniyodm frenleri kötü yol tutuşu kotu bıraz malzemesi kotu yakışı cok cok fazla ama arac hakkını veriyodu . şuanda 99 mod Laguna Rxt araca binmekteyim 2.0 140 hp her şeyiyle 4-4 lük bir araç..

Ewt Palio alacak parası olan adamlar arabayı bilmedikleri için gidip o parayı dogana,en son model Brodwaya 206,106 veriyorlar paralarını sonra full problem Bende kimsenin yanlış iş yapmasını istedemem bilgileri paylaşıyorum yardımcı ola bilirsem ne mutlu bana.Şimdi sen lagunaya biniyorsun Yolda yanına 1.6 temizinden bir palio gelse kapışsanız 2 arabada benzinde Palionun lagunadan geri kalacagını düşünmüyorum.Her arabada aynıdır basarsan çok benzin basmazsan az benzin

• quote:

Orijinalden alıntı: aboalpervet

Tespitlerinizde çok haklısınız maalesef bazı insanlar bilmeden önyargılı olarak kesin hüküm veriyorlar 7 senedir 2004 Model Palio 1.2 8V benzinli kullanıcısıyım araç şu ana kadar akünün bitmesi dışında(7 senede)hiç bir arıza veya sorun çıkarmadı gayet makul ve ekonomik bir araç ayrıca söylediginiz üzere performansı bu sınıftaki bir araç için yeterli seviyede fakat bizim insanımızın bilinçsiz hız merakı oldugu için bindigi her arabayı hipodromda kalkışa hazır İngiliz atı!!! tabiriyle görmekte halbuki bu araçlar şehiriçi ve dışında makul hızlarda yol almak üzere üretilmiş sonuç olarak gayet memnun oldugum Fiat Palio'yu düşünen arkadaşlar için tavsiye ederim.

bu van versiyondan çevrilme paliolar hakkında bir şey soracaktım ben de, tek kapı olanlar yani 1.2 benzinli , kaç bin km ye kadar rahat gider ve sizin aracınız kaç bin km de merak ediyorum

• biri C sınıfı biri D sınıfı konfor donanım olarak yanına yaklaşamaz 0-100 km lerinde 1 saniye fark vardır kardeşim ben palio da kullandım aşşagılamıyorm kesinlikle ama bu arabaları 3. vitese çekince ne olacak yetişebilrmi palio 2.0 cigeri olan arabaya bide palio 1.6 100 km 11.5 litre yakıyo sahibinden verisi laguna 10.5 lt yakıyo . palio gerçekten seridir güzeldir hoştur yol tutmaz durmaz bi araçtır malzeme kalitesi düşüktür ama çogu o modelde o paraya alınabilecek b-c sınıfı araçlar aynıdır öyledir o konuda saygı duyarım ama D sınıfından da şaşmam

BKZ:http://www.sahibinden.com/tr/otomobil-karsilastir/?supercode[0]=4370068&supercode[1]=1190048&supercode[2]=#/tr/otomobil-karsilastir/?supercode[0]=4370068&supercode[1]=1230852&supercode[2]=1681805

• 2011 Palio 1.4 Fire 8V kullanıyorum,araç 77 hp ve 950 kg,bence yeterince hızlı.Motor gücü ortada,aracın fiyatı ortada.Bu araçtan limitlerin ötesinde bir performans ve konfor beklemek yanlış olur.Max. 190 km/h i gördüm,yalnız gerçek şu ki araç yüksek hızlarda güven vermiyor.Ekonomi istenirse 3000 devirde 120 km/h görüyor.Fren konusunda bir sıkıntı yaşamadım.
  • Ben biraz soyle dusunmeye basladim, Ben aracimla en cok sehir ici kullaniyorum, sehir disi ara sira, ve hiz yapmiyorum. Bu durumda 20 binlik aracda benim isimi goruyo 100 binlikde, Bence insanlar ihtiyacina gore araba almiyor. Doymak bilmiyoruz surekli gozumuz yuksekte bu yuzdende dogus oto ve digerleri bizi kaz gibi yoluyor
  • yahu bazi yorumlari okuyorumda acinacak haldesiniz. Yok bu araba bunu tokatlar bunu maymun eder, ahahah paliomu oda ne o araba yokus cikiyomu?

ya siz dalgami geciyosunuz, bu ne kendini begenmislik, herkesin butcesi kendine? magdem arkadasin paliosunu begenmiyosunuz para verin daha iyisini alsin, klavyeden atip tutuyosunuz. 200 km ile araci bi yere vurun bakalim hangi aractan kim sag cikicak. Gece gece sinirlendirdiniz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

Orijinalden alıntı: aboalpervet

Tespitlerinizde çok haklısınız maalesef bazı insanlar bilmeden önyargılı olarak kesin hüküm veriyorlar 7 senedir 2004 Model Palio 1.2 8V benzinli kullanıcısıyım araç şu ana kadar akünün bitmesi dışında(7 senede)hiç bir arıza veya sorun çıkarmadı gayet makul ve ekonomik bir araç ayrıca söylediginiz üzere performansı bu sınıftaki bir araç için yeterli seviyede fakat bizim insanımızın bilinçsiz hız merakı oldugu için bindigi her arabayı hipodromda kalkışa hazır İngiliz atı!!! tabiriyle görmekte halbuki bu araçlar şehiriçi ve dışında makul hızlarda yol almak üzere üretilmiş sonuç olarak gayet memnun oldugum Fiat Palio'yu düşünen arkadaşlar için tavsiye ederim.

bu van versiyondan çevrilme paliolar hakkında bir şey soracaktım ben de, tek kapı olanlar yani 1.2 benzinli , kaç bin km ye kadar rahat gider ve sizin aracınız kaç bin km de merak ediyorum

Araç van versiyondan çevrilme degil 4 kapı 2004 Model Palio 1.2 8v araç 34.000Km de benzinli kullanılmakta klimalı gayet ekonomik ve anlayan için konforlu sayılır.Dedigim gibi 7 senede sadece akü bitti o da normal heralde.Onun dışında hiçbir arızasına şahit olmadım ayrıca bazı kendini bilmez insanların söyledigi gibi yok 1.2 yetmez falan uzun yollarda dahi gayet rahat yetmekte fakat van modellerini kullanmamakla beraber onlarında ikiyüzbin kilometreye kadar ulaşanları mevcut fakat tabi bu konuda servis bakımıda önemli.

• quote:

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samet0647

quote:

Her araba yokuş çıkarken yavaşlar bu palioya has bir özellik değildir ama..

Normal araçlardan daha çok düşecektir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.