öncelikle merhabalar diyorum benim 2006 model 1,4 benzinli bir aracım var bir süredir servis lambası yanıyordu bende bir beyinciye götrüdüm servis ışıı motor fanının çalışmadığından dolayı yandığını söyledi zaten servis ışığı yandığından beri aracım fazla yakmaya başaldı sorum bu fan motoru değişmesi gerekiyormu yani motora zararı nedir artı ustanın söylediği gibi yakıt sarfiyatına yol açarmı değişim maliyeti bana neye mal olur şimdiden yardımcı olucak arkadaşlara teşekür ederim
maliyetini bilemiyorum ama kesinlikle değişmesi gerekiyor kardeşim çünkü yaz aylarında motor fansız 15 dk çalışırsa komple yanar hararetten kavrulur motor mutlaka yaptırmn gerekiyor acil şekilde
çıkmacılardan bulabilirsin 60-70 tl den durumuna göre 100 tl ye kadar çıkabilir masraf (komple fan) ha sadece fan motoru arızalanmış tamir yapılabilincek durumda ise tamirci 20-30a halleder diye düşünüyorum
ve de fan olmadan olmaz mutlaka yaptırın araba hararet yapar daha sonrasında ciddi sorunlara yol açabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme