Şimdi Ara

Fiat Palio mu yoksa Bravo mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hepsinde yok o rolati bir düşüp çikmasi .boğaz kelebeği potosiyometre arizasi deselerde bizim ülkemizdeki yalit kalitesi hassas olan sistemi bozuyor .güzelçe temizlenip pc ile kalipre edilir.sonra bir tura çikilir araç limitleri zorlanir tekrar kalipre edilir 3 /5 sene daha yapmaz ayni hatayi.illaki benzinli alacaksaniz 1.4 16 valf alin yok dizelse 1.3 koklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mormic kullanıcısına yanıt
    palio 1.4 tavsiyem. parçası falanda ucuz. yakıtı iyi
  • Belirttiğin fiyata 4 kapılı temiz pek bulamazsınız. 2 kapılı olanlar piyasada az miktarda var onlardada eli ayağı pek düzgün değil. Bravo ya gelecek olursak model olarak eskidiler. Ayrıca ucuz spor araba olarak görüldüğünden birçoğu hırpalanmış olur yani 10.0000 tl ye alınan bravodan pek hayır gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 20 Ağustos 2015; 21:45:07 >
  • asım2 kullanıcısına yanıt
    1.4 fire motordan bahsediyorsunuz sanırım eski nesil 1.4 iyi değil.
  • Palio 1.4 el. Modeli gayet guzel ilk arabanız olacaksa alınabilecek parçası ucuz, cekisi iyi yakıtı normal iyi bir araba.

1.4 el hem çok yakan hemde gitmeyen bir modeldir 1.4 fire motoru almak daha mantıklı.

• kaldıkmı sımdı kararsız :)
  • mormic kullanıcısına yanıt
    adam 10.000 bin tl param var demiş. alabilecegi en uygun araba palio dur. Ne yapsın gidip dogan mı alsın.ki 10 bine palio bile bulamaz zaten.
    saydıgı 9 maddeye en uygunu odur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asım2 -- 21 Ağustos 2015; 14:55:43 >
    Bende en başından beri o paraya temiz palio bulamaz diye söyledim zaten geçmiş mesajları okusaydınız bunu görürdünüz palio dışında o paralara tipo alınabilir.
  • Bütçede biraz oynama olabiliyorsa bence Palio Weekend olanlara da bakabilirsiniz. StationWagon dur. Bagaj olarak daha tatmin edicidir.

Biz 6-7 sene kullandık uzun kısa yollar yaptık sorunlu bir araba değildir. Parça pahalı değildir bir çok il içe bucakta ustası bulunabilir.

Tüple uyumu güzeldir.
  • Palio kardeş kesinlikle söylediklerine bakılırsa
  • Bravo
  • max 12 ye cıkıcam arkadaslar sahibinden 12 ye satan bir suru satıcı mevcut arac basında da biraz pazarlıkla indiririm diye dusunuyorum ee birde kısın biraz daha ucuzlucak onu da katmak lazım
  • Bravoyu tek geçerim ben şahsen görüntü olsun gidiş olsun kullanim olsun

• Ben 2008 model Palio kullanuyorum. Tavsiye ederim.

• bu paraya alacağın paliodan hayır gelmez. en güzeli hidrolik direksiyonlu uno al. tecrübe ile sabitti. hem 4 kapı olur satışı kolay. hem de parçası paliodan ucuzdur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.