Şimdi Ara

Fiat Palio mu yoksa Bravo mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba 10,000 tl civari bi araç almayı duşunuyorum kalabalık bir alie değiliz eşim ben ve 2 yasındakı tosunum var hb tarzı arabaları sevdiğim için 2 araç arasında kararsız kaldım malum pek araçtan anlamadığım için de fikir danışmak istiyorum palio mu iyidir yoksa bravo mu ?
    merak ettiğim yerleri ise ;

1. Hangisinin parçaları daha ucuzdur ?
    2. İlk arabam olacak ve söförlüğüm o kadar iyi değil şehir içinde hangisi rahat kullanım sağlar ?
    3. yakıt olarak hangisi daha avantajlı ? Örnek 1997 Palio 1.6 - 1997 Bravo 1.6
    4. uzun mesafelere gidecek değilim genelde evden işe işten eve senedir bir belki memlekete beni hangisi fazla uğraştırmaz masraf çıkarmaz ?
    5. Modifiye pek meraklı değilim ama bravo daha iyi gözüküyor gibi geldi bana palio nun modifiye parçaları pahalımıdır ?
    6. Hangi aracın vergileri daha ucuzdur ?
    7. Palio lar her sene muayene ye giriyor demişti bir arkadaşım bana 2 kapılı araçlarda varmı böyle birsey ?
    8. 3 kişilik aileyiz ben eşim ve oğlum demiştim 2 kapılı araç çok sorun teskil edermi sizce ?
    9. Satmak istediğim zaman 4 kapılı palio rahat satılıyor onu biliyorum pekı 2 kapılı palio nun satışı nasıl kısa zamanda çıkarmı elimden ? ayni sekilde bravo yuda rahat satabilirmiyim ?

tecrubeli ve araç pıyasasından anlayan arkadaşların yorum ve bilgilerini bekliyorum tesekkurler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mormic -- 19 Ağustos 2015; 19:03:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mormic

arkadaşlar merhaba 10,000 tl civari bi araç almayı duşunuyorum kalabalık bir alie değiliz eşim ben ve 2 yasındakı tosunum var hb tarzı arabaları sevdiğim için 2 araç arasında kararsız kaldım malum pek araçtan anlamadığım için de fikir danışmak istiyorum palio mu iyidir yoksa bravo mu ?
    merak ettiğim yerleri ise ;

1. Hangisinin parçaları daha ucuzdur ?
    2. İlk arabam olacak ve söförlüğüm o kadar iyi değil şehir içinde hangisi rahat kullanım sağlar ?
    3. yakıt olarak hangisi daha avantajlı ?
    4. uzun mesafelere gidecek değilim genelde evden işe işten eve senedir bir belki memlekete beni hangisi fazla uğraştırmaz masraf çıkarmaz ?
    5. Modifiye pek meraklı değilim ama bravo daha iyi gözüküyor gibi geldi bana palio nun modifiye parçaları pahalımıdır ?
    6. Hangi aracın vergileri daha ucuzdur ?
    7. Palio lar her sene muayene ye giriyor demişti bir arkadaşım bana 2 kapılı araçlarda varmı böyle birsey ?
    8. 3 kişilik aileyiz ben eşim ve oğlum demiştim 2 kapılı araç çok sorun teskil edermi sizce ?

tecrubeli ve araç pıyasasından anlayan arkadaşların yorum ve bilgilerini bekliyorum tesekkurler :)

1. palio
    2. palio
    3. motor belirtilmemiş
    4. palio
    5. palio için spor yay aramıştım bulamamıştım
    6. yine motor ve yaşa bağlı
    7. 2 kapılı olanlar için böyledir
    8. çocuk varsa 4 kapı daha mantıklı olur aile büyüklerinide düşünmek lazım

• motor olarak 1.6 olacagı kesin ondan aşasını dusunmuyorum cunkı
  • Palio ların parçaları daha ucuz.
    Yakıt olarak palio daha avantajlı sanırsam. Vergi olarakta palio daha ucuz. Palio 1.3 ise palio daha ucuzdur. 2 kapılı paliolar genellikle ticari ruhsatlı. Her yıl muayene, vergi gibi dezavantajları var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki kışın fıyatlar ne kadar bir düşü olur ikinci el için 1000 tl lik bi düşüş oluyormu ortalama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mormic

peki kışın fıyatlar ne kadar bir düşü olur ikinci el için 1000 tl lik bi düşüş oluyormu ortalama ?

o kadar olacagını sanmam hatta artabilirde dolar yükseliyor bundan dolayı yeni arabalarında fiyatları artıyor ve buna bağlı olarak 2.el de de fiyatlar artabilir
  • Soyledigin maddelere gore palio agir basiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    5 yıl önce açıldı
    Polo mu Clio mu?
    7 yıl önce açıldı
    SIFIR i20 mi yoksa clio mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şekil ve konfor hariç tr şartlarında maalesef palio.

• 10.000'ne sorunsuz palio zor o paraya anca tipo alınır temiz paliolar motoruna göre 14-20 arası değişmekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sturmgeschütz

10.000'ne sorunsuz palio zor o paraya anca tipo alınır temiz paliolar motoruna göre 14-20 arası değişmekte.

aslında 12.000 e bir suru temız palıo su an sahibinden de mevcut bunun kısın biraz daha inecegını tahmin ediyorum :) palıo satarken sorun cıkarırmı yani cabuk satarmıyım ?
  • Hocam belirttiğiniz arabalardan biri at diğeri eşek.

Galiba brava yı bravo ile karıştırdınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakalpup

Hocam belirttiğiniz arabalardan biri at diğeri eşek.

Galiba brava yı bravo ile karıştırdınız.

brava olsan 4 kapılı bravo olan 2 kapılı o yuzden bravo olarak soyledım
  • mormic kullanıcısına yanıt
    Elinizden çabuk çıkartırsınız piyasası olan bir araç bu saatten sonra araç fiyatlarının pek düşeceğini sanmıyorum geçmişte kaldı artık o devirler palionun 1.2 16v 1.4 fire ve 1.3 multijet motor dışındaki versiyonlarını tavsiye etmiyorum çok yakıyor diğer modeller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sturmgeschütz

Elinizden çabuk çıkartırsınız piyasası olan bir araç bu saatten sonra araç fiyatlarının pek düşeceğini sanmıyorum geçmişte kaldı artık o devirler palionun 1.2 16v 1.4 fire ve 1.3 multijet motor dışındaki versiyonlarını tavsiye etmiyorum çok yakıyor diğer modeller.

ustam herkes de tam tersi sadece 1.6 16 valf onerio 1.2 den daha az yaktıgını belırtıyolar kafam karıştı şımdı
    1.4 el ve 1.6 HL modelleri en çok yakıt tüketimi olan modellerdir 1.4 el hem yakar hem gitmez 1.6 HL ise 1.4 el modeline göre biraz daha az yakar ama performans çok iyidir o kasaya o motor fazla ayrıca 1.6'nın parçaları diğer benzinli motorlara göre daha pahalı diye biliyorum yanlız size nasıl anlattılar bilmiyorum ama 1.2 motorun hem 8v hemde 16v olanı var 8v olandan bahsetmişlerse doğru o motor çok yakar hemde gitmez ama 16v olanın yakıt performans oranı gayet iyi.
  • 1.2 16v & 1.6 hl bu ıkı modelı onerıosun anladıgım kadarıyla peki 1.6 hl 16v midir ? ve genelde 1.6 hl lerın hepsi lpg li aslında lpg olması daha ısıme gelıo sonucta ne kdr az masrafı olursa o kdr iyi benım için 1.2 az yakar dediler zaten motor kucuk oldugu ıcın ama her 2 valf secenegınıde onermedıler
    1.2 16V ve 1.6 HL olabilir ama 1.6 HL fazla yakıyor bilginiz olsun evet 1.6 HL 16v ancak ilginç bir şekilde piyasanın tutulan palio modelleri 1.4 EL ve 1.3 multijet modelleridir 1.4 EL sanırım bol yedek parça yüzünden tercih ediliyor ama çok yakıp az kaçıyor birde yeni nesil 1.4 fire motorlar var onlara da güzel diyorlar ancak hiç kullanmadım bence en ideali 1.2 16V ve 1.3 multijet modelleridir.
  • eyw ustam onerini dikkatte alıcam su hukumet mevzuları bı durulsun da aralık gibi falan almıs olurum sanırım
  • Palio 1.6 parçaları ucuz değil.Diğer paliolara göre pahalıdır.10 sene kullandık o arabayı.
  • Ben de 1.6 16 valf modelini 2 yıla yakın kullandım.Kasa 980 kilo motor 103 beygir.Valla canavar gibi gidiyordu.Otobanda kendi muadili 1.6 motorların hepsini geçiyordu.Halledilemeyen rolanti dengesizliği yüzünden sattım.1.6 motorların hemen hemen hepsinde görülen kronik bir sorun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.