Şimdi Ara

Polo mu Clio mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Polo.

Çünkü Polo

• Hangi model? Hangi donanım? Hangi motor seçeneği? Otomatik mi manuel mi ? Polemik yaratmaya mı çalışıyorsunuz

• polo tabiki
  • polo daha iyidir
  • İ20

• ikinci el alıcaksan clio
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    6 yıl önce açıldı
    clio mu i20 mi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • polo
  • A180

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40K km polo ve 90K km clio kullanan biri olarak objektif yorumum şudur? Sorunsuzluk, kalite, ikinci el değeri falan derseniz polo. Daha genis arka yasam alani ve bagaj hacmi derseniz clio. Yakit konusuna hic girmeyecegim. Ayni sürüş stili ve ayni guzergahlar icinde polo 1.2 tdi hem daha seri hemde 40 litre ile şehir ici 850 -900 km yapiyordum. Clio 1.5 dci 75 lik daha nazli motora sahip yuklenmeye baslayinca hemen isteksizlesir. Baski balatasi narindir. Debriyaj cabuk sertlesir. 40 litre ile ayni kosullarda 650 km anca gidiyorum. Kimse demesin bana clio şöyle az yakar böyle iyi kaçar diye. Sehir dışında 100-120 km arasi tuketim makul degerlere dusuyor. Ancak benim icin onemli olani sehir iciydi. Onda da polo 1.2 tdi ne hikmetse bariz sekilde daha seri ve daha az yakiyordu.

• Bu aralar bir arkadaş için biz de bu araçlara bakıyoruz. i20 en iyi f/p aracı gibi gözüküyor. İçi en ferah olanı. Clionun arkası fazla kasvetli ancak parçaları en uygun olanı, polo bana göre içlerinde hiç bir şusu daha iyi denilecek özelliği olmayanı. Tek özelliği 2.el değeri ki nesi değerli anlayabilene aşk olsun. Fiesta hem sürüş dinamikleri hem de görsellik olarak çok güzel. Ancak fiestanın koltuklar clio ve i20den daha rahatsız gelmişti bana.
  • öncelikle ihtiyaç belirlenecek
    öncelikler sıralanacak
    ondan sonra elemeye geçebilirsiniz
    şimdi ne dense boş
  • Değer kaybetmeyen araba var mı yahu millet polo diye tutturmuş, 0 km satış fiyatına oranlayın yüzdesel olarak polo ve diğerlerini,arada fark yok, kaç araba değiştirdim, diğer markalar ne ise vag grubu da aynı şekil değer kaybına uğruyor, piyasası olan modeller arasında değer kaybı açısından fark olmaz
  • İkisi de çöp.

İbiza tokatlar

• 10 yıllık polo mu 570 bine sattım. Ederi 700k diyelim. 1.0 benzinli modeli, baz alırsak bugün dizel ve 1.4 otomatik olsa fiyatı en az 1400 olacaktı. Evet polo değer kaybetmemiş :) peki clio ne kadar değper kaybetti?

• C çıkkı corsa tartışmamız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 4 Eylül 2024; 9:36:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.