Şimdi Ara

Fiat Palio servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şimdi ben bunu yetkili servise soksam yağı suyu balataları falan deişse ufak tefek şeylerine bakılsa bana kaça malolur (periyodik bakım)? Normalde ben yaptırmıyodum bugüne kadar da Bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim, günahımızı bilelim

• 150 milyon gider.

yağ,balata,havafiltresi ,yağfiltresi klima varsa polen filtresi,bujiler ,rot-balans

kız gibi çıkar
  • O benim kızım zaten
    Çok saolasın hızlı cevabın için
  • Sizin dediklerinize ek olarak benim akü de değişmişti. 165 falan tutmuştu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tergener

Sizin dediklerinize ek olarak benim akü de değişmişti. 165 falan tutmuştu...

aküyle beraber 165 çok az tutmuş.senin balatalar değişmemiş olabilir

çünkü akü 60 milyon zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: robotech

O benim kızım zaten
    Çok saolasın hızlı cevabın için

Birşey değil ,umarım zam gelmemiştir
  • Evet hatta benimki geçen kış 80 e deişmişti galiba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat fiorino dualogic tamiri
    2 yıl önce açıldı
    fiat doblo teyp sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: robotech

Evet hatta benimki geçen kış 80 e deişmişti galiba?

60 Amper 75-80 doğrudur.
  • 150 ye zor bunlar. benim stılo yeni girdi bakıma. rot-balans ta yok yani aşağıdaki listeden. 300 YTL tuttu. zaten polen filtresi + onun işçiliği 35 YTL tutuyor (polen filtresi işçiliği periyodik bakım işçiliğinden hariç tutuluyor).

periyodik bakım ücreti tüm tofaşlarda 65 YTL. sadece alfa romeo da farklı (aynı usta baktığı halde ).
    balata takımı 75 ytl (palio da farklı olabilir).
    balata işçiliği 24 YTL.
    selenia yağ 38 YTL.

rot balans+balata olmazsa belki, ama eğer rot-balans ta olursa 150 imkansız.

güvendiğin, bilgili bir usta varsa hem daha ucuza hem de daha iyi yaptırabilirsin. ama yoksa yetkili servise git. yine de yetkili servise girersen de bence yağ+hava filtresi+yağ filtresini dışarıya yaptır. daha ucuza gelir. yetkili serviste sadece periyodik bakım yaptır. arkadaşımın servisi vardı, servisler en çok yağdan para kazanır derdi. gerçekten de servislerde yağ ve filtre olayları çok pahalı.

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

150 milyon gider.

yağ,balata,havafiltresi ,yağfiltresi klima varsa polen filtresi,bujiler ,rot-balans

kız gibi çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinemre -- 30 Haziran 2006; 11:38:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: metinemre

150 ye zor bunlar. benim stılo yeni girdi bakıma. rot-balans ta yok yani aşağıdaki listeden. 300 YTL tuttu. zaten polen filtresi + onun işçiliği 35 YTL tutuyor (polen filtresi işçiliği periyodik bakım işçiliğinden hariç tutuluyor).

periyodik bakım ücreti tüm tofaşlarda 65 YTL. sadece alfa romeo da farklı (aynı usta baktığı halde ).
    balata takımı 75 ytl (palio da farklı olabilir).
    balata işçiliği 24 YTL.
    selenia yağ 38 YTL.

rot balans+balata olmazsa belki, ama eğer rot-balans ta olursa 150 imkansız.

güvendiğin, bilgili bir usta varsa hem daha ucuza hem de daha iyi yaptırabilirsin. ama yoksa yetkili servise git. yine de yetkili servise girersen de bence yağ+hava filtresi+yağ filtresini dışarıya yaptır. daha ucuza gelir. yetkili serviste sadece periyodik bakım yaptır. arkadaşımın servisi vardı, servisler en çok yağdan para kazanır derdi. gerçekten de servislerde yağ ve filtre olayları çok pahalı.

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

150 milyon gider.

kız gibi çıkar

stilo ile palio nun bakım fiyatları elbet farklı.polen filtesi için klima varsa dedim 25 milyon .

stilo nun balataları 100 milyona değişmiş.

palio bunun yarısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 30 Haziran 2006; 11:46:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Tergener

Sizin dediklerinize ek olarak benim akü de değişmişti. 165 falan tutmuştu...

araba kaç model
    belki aküden para almamışlardır diye sorum garanti kapsamında değişmiş olabilir.
  • Akincl ye +1000 katılıyorum 150 ytl ye periyodik bakım ve balata değişimi çok ama çok zor birde bence eğer garanti yoksa v sadece bu bakımlarsa orj. servise götürmek saçmalık
  • 150 ytl eder we çok da güzel olur araban 2 yaş gençleşir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.