Şimdi Ara

fiat palio silecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiat palio nun ön silecekleri eskimişti ve yenisini taktım.yeni olmasına rağmen sol silicek ses çıkarıyor sanki titriyor buda insanın sinirini bozuyor.bunu düzeltmenin bir yolu varmı.yoksa başka bir silicek mi alıyım.acaba siliceklerin ölçüsümü yanlış? ney tavsiye edersiniz?muz silicekler filan var onlar palioya olurmu olursa hangi ölçüde almalıyım?

• dostum sılecek cama tam basmıyo olabılır benım arkadasa muz sılecek aldık ılk anda oda ses yapıyodu ve tam sılmıyodu bı penseyle sılecek demırını hafıfce ıce dogru cevırdik ses falan kalmadı lastık cama tam basmaya basladı ve cok ıyı suyu alıyor tıtreme falanda kalmadı bır dene ıstersen.... muz sılecekler her araca olur eskılerı cıkarıp aynı olcude olanlarla degıstırebılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bartucan -- 5 Aralık 2009; 11:34:40 >
  • Hemen bi denicem olmazsa muz sileceklerden birini almayı düşüşünüyorum fakat onların da iyisi kötüsü varmı.marka olarak ne tavsiye edersiniz ,fiat servisinde palioya göre muz silicek bulunurmu?
  • muz silecek de alsanız farketmez kolun değişmesi gerekiyor. yansanayiyi bir firma üretiyor bulunması biraz zor oluyor çifti 50 tl civarı. orjinali de tanesi 50 tl civarında.
  • arkadasım ne yaptın bı sonuc alabıldınmı impress arkadasın dedıgı en son care sılecek kolu deforme olmussa ozellıgı bozulmussa zaten degıstırmekten baska care yok ama benım dedıgım sekıldede oluyor bende bı kaportacı ustadan gordum bızzat denedık 1 yıldan fazla oldu sorunsuz calısıyor bırde sıyah sprey boya ıle boyadık sıfır alınmıs gıbı oldu camı ıslat kolu sılecek lastıgını taktıgın kancanın bıraz altından pense ıle hafıfce ıcerıye dogru cevır cok kuvvet uygulama sılecek kolunu calıstır ses gıttıyse tamamdır cok basıt bı uygulama buyuk ıhtımalle olur bosuna 50 tl verme degıstırme en son care olmalı sılecek lastıklerını yazın ben kendı aracıma kıpadan almıstım hala cok guzel calısıyor yanılmıyosam 12 tl ıdı markasını hatırlamıyorum markaya cok para verme ucuz al her sene degıstır zeten pahalıda alsan omru bellı servıs bayagı pahalıdır bosuna para verme sanayıden veya buyuk marketlerın araba parcaları bolumunde fıyatlar daha uygun neyse bıraz uzun oldu kusura bakma ıyı aksamlar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bartucan -- 5 Aralık 2009; 23:17:17 >

• Ben siliceklerin lastiğinin takılı olduğu demiri eğicez sanmıştım bi denedin çok sert oldugundan bir milim bile esnemedi, ama şidi anladığım kadarıyla silicekleri taktığımız kancalı demiri içeri doğru eğicekmişiz. onuda deniyim bi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Linea Klima Soğutmuyor
    9 yıl önce açıldı
    toyota corolla motor yıkama
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.