Şimdi Ara

**...Fiat Panda Kulübü...** 83Üye** (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5.725
Cevap
49
Favori
498.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malesef satılmış diğer Panda... Yakıt tüketimi için bence 10/10 alır:) vites geçişlerinde başarılı, ancak bazen yokuş inerken ve çıkarken doğru vitesi seçemiyor, yada zamanında vites küçült/büyültmüyor işte o anlarda ufak bir el hareketi ile yardımcı oluyorsunuz o kadar:)

eğer zamanında bakımları yapılmışsa güzel bir araç.(ilk defa böyle full görüyorum internette.. adam ne varsa almış opsiyonlardan:))
    ek:
    http://www.sahibinden.com/fiat_panda_2005_model_90_000_de_WQQaXQQ10249324WQQpXQQdisplayitem

quote:

Orjinalden alıntı: mentet

quote:

Orjinalden alıntı: ankay2

vardı bi tane daha ben aldığımda... düz vitesti.. ya 06 yada 07 idi, ama bütçemi aştığı için yanaşmamıştım yanına:)bi sorayım istersen belki satılmamıştır hala(düşük ihtimal çünkü benimkinden daha temizdi:)) bu arada internet fiyatlarına aldanmayın, genelde piyasanın üstünde yazıyorlar...

ankay ,ilgin için çok teşekkür ederim... eğer panda alırsam tiptronik olmasını istiyorum..çünkü diğer arkadaşlardan anladığım kadarıyla vites geçişlerinde başarılı ve yakıt tüketiminde üzmüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankay2 -- 11 Ağustos 2008; 16:48:02 >

• Linkteki araç donanım olarak çok iyi... digital klima çok yok pandada...

bu arada C1 pandaya göre çok küçük, insana daral gelio içinde... Yaris ise fiyat/performans olarak pandayı yakalayamaz... Tercih sizin...
  • 1000 motor eski kasa yarisler aşağı yukarı pandayla aynı fiyat..c1 ler bencede çok küçük..fiyat olarakda bu iki arabayla aynı...
  • 2010 yılında piyasaya sürülmesi beklenen 3.nesil Panda çizimleri, açıkcası ben beğendim:)

**...Fiat Panda Kulübü...** 83Üye**

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankay2 -- 13 Ağustos 2008; 10:55:36 >
  • 4-5 yıllık otomatik panda alırsam acaba şanzıman arızası çıkarırmı ?çünkü böyle bi arıza hayli masraflı olur..acaba eski kasa 1.0 manuel yaris almak dahamı mantıklı olur ne dersiniz? bide picantolar var..çok kararsız kaldım ...

bu arada yeni kasa pandalar müthiş
  • quote:

4-5 yıllık otomatik panda alırsam acaba şanzıman arızası çıkarırmı ?çünkü böyle bi arıza hayli masraflı olur..acaba eski kasa 1.0 manuel yaris almak dahamı mantıklı olur ne dersiniz? bide picantolar var..çok kararsız kaldım ...

Temiz bir araç bulursanız hiçbir sorun çıkarmaz. Yaris de güzel bir araba. Tercih sizin. Pandanın dynamic modelini bulursanız donanımı falan çok zengin olur.
  • bakınız şekil 1A ben:) 2004 model 103,000kmde sürekli servis bakımlı Dualogic aldım... Bakalım daha 2 ay oldu ama şu anda çok memnunum. Şanzıman arızası biraz şanş işi... Çok hor kullanılmış bir yıllık arabada da şanzıman sorunu çıkabilir. Ama çekinceniz varsa düz vitesli Panda neden düşünmüyorsunuz? Bu arada picantoyu bence hiç düşünmeyin....

quote:

4-5 yıllık otomatik panda alırsam acaba şanzıman arızası çıkarırmı ?çünkü böyle bi arıza hayli masraflı olur..acaba eski kasa 1.0 manuel yaris almak dahamı mantıklı olur ne dersiniz? bide picantolar var..çok kararsız kaldım ...

• arabalar hakkında teknik olarak çok fazla bilgim yok ama eğer aracı bildiğiniz yerden alıyorsanız ve bakımlı bir arabaysa fazla km çok sorun değil aslında..

siz bu yönden şanslısınız ankay..iyi günlerde kullanmanızı dilerim aracınızı..bide yanılmıyorsam gayet hesaplı almıştınız.....

panda bulmak zor... geçen hafta çobançeşme pazarına gittim..ne yaris nede panda bulabildim ..galericilere ait clio peugeot vs..gibi araçlarla dolu ortalık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mentet -- 13 Ağustos 2008; 16:40:32 >
  • araba aslında biraz şanş işi...iyi dileklerin için teşekkür ederim, 12,000 ytl almıştım:)
    Aslında piyasada çok fazla Panda yok(Biraz Tofaşın pazarlama becerisinden kaynaklanıyor. çok satmayan arabanın tabiki ikinci elide çok olmuyor:) Ben bile araba bakarken hiç düşünmediğim bir araçtı!) piyasada olanlarında bazıları mantıklı fiyat istiyor bazıları ise uçuyor.

Geçen pazar Altunizade Papyondaki pazarda bir tane Panda vardı. Düşük km, 2005 model di sanırım, Dinamik Full+sunfroof v.s. gri renk; 14,250ytl istiyordu. Sahibi başında olmadığı için ayrıntılı bilgi alamadım ama güzel gözüküyordu...

quote:

arabalar hakkında teknik olarak çok fazla bilgim yok ama eğer aracı bildiğiniz yerden alıyorsanız ve bakımlı bir arabaysa fazla km çok sorun değil aslında..

siz bu yönden şanslısınız ankay..iyi günlerde kullanmanızı dilerim aracınızı..bide yanılmıyorsam gayet hesaplı almıştınız.....

panda bulmak zor... geçen hafta çobançeşme pazarına gittim..ne yaris nede panda bulabildim ..galericilere ait clio peugeot vs..gibi araçlarla dolu ortalık..

• günümüzde arabalar artık çok daha elektronikleştiği için ara ara sensör arızası verebiliyor. Benim şanzımanda oldu bi kaç kez ama kontağı açıp kapayınca düzeldi. onun dışında şu an sorunsuz... Arkadaşımın dediği gibi manuel panda da düşünebilirsiniz ama otomatiğin rahatlığı bambaşka...
  • panda sahibi arkadaşlarım, sizin ruhsatta araç bilgisi olarak ne geçiyor?

Bende Panda 1.2 DYN yazıyor, Kaskoda sorun çıkmasın diyerek; benim sigortacı kuzen özellikle poliçenin açıklama kısmına aracın otomatik vites olduğunu belirtti. Şimdi merak ettiğim herkesde mi böyle yazıyor yoksa benim ruhsatı yazan kişinin acelesimi varmış:)

Bu arada bizim arabayı gören ve içine binenlerin kurduğu cümle hep aynı:

Aracı görünce:
    - Aa bayağı küçükmüş...
    İçine binince:
    - İçi genişmiş...
  • -aaa bagaj nerde (özellikle ses sistemi yarısını kapladıysa)
  • Evet çin kopyası Panda...:)Biraz stoplarının üst kısmıda nissan note benziyor ama:) Sanırım biraz esinlenmişler o kadar:)
    İsmide...
    Great wall peri
    Buda resmi sitesi:
    http://www.gwm.com.cn/eng/html/models/gwperi_intro.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankay2 -- 18 Ağustos 2008; 13:50:45 >

• kalitesiz olduğunu her halinden belli ediyor
  • terbiyesiz bu çinliler yau...
  • topik ne kadar sessiz değilmi:) işte karşınızda Abarth panda:)

• pandaya 1.3 multijet motor konmasını canı gönülden istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lebu

pandaya 1.3 multijet motor konmasını canı gönülden istiyorum.

Yurt dışında var ama Tofaş sağolsun 1.3 Multijet gibi süper bir motoru Panda'da kullanmıyor
  • evet düzelteyim , türkiyeye getirmesini canı gönülden istiyorum diyeyim.
    bildiğim kadarıyla panda türkiyede üretilmiyor. bunu getirse puntoya rakip olacağını mı düşünüyor acaba. ne düşünüyorlarsa ...
    araç 1.1 ve 1.2 benzinli modeller )muadillerine belirgin tasarruf farkı atmıyor, belirgin aksesuar ve güvenlik donanım farkı atmıyor, performansta da fark atmıyor ama tofaş bunları satmakta ısrarcı.
    yurt dışında satılan bu saydığım kriterleri yerine getirenler var . bence onları getirse ciddi satış rakamı yakalar.
  • Bende 100hp lik 1.4 versiyonun getirilmesini istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.