Şimdi Ara

**...Fiat Panda Kulübü...** 83Üye** (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.725
Cevap
49
Favori
499.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • günaydın günaydın... Maaşallah yüzer de yakında bu :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: FiatClub

günaydın günaydın... Maaşallah yüzer de yakında bu :D

**...Fiat Panda Kulübü...** 83Üye**

Buyur hocam
  • süper
  • Slm ben izmirden mert..2 hafta önce 2005 panda dinamik dualtronic aldık.ve cok memnunum..ayrıca böle bi aracı konu edip baslık acan ve emek veren herkeze cok teşekürler..bende bi panda severim
    Birkac sorum olcak benm arabamda stil paket yok janttan mahrum 185-55-15 yada 195- 50-15 ebatlarında lastik ve jant düşünüyorum sitede yeşil pandada görünce iyice heveslendim..bu ebatlarda sürtme gibi bi problem yasarmıyım.yakıt 220 250 civarı ne kadar bi artık olur?
    işte bnm pandam
    [img=http://img262.imageshack.us/img262/7072/260820082671dk5.th.jpg]

• selam mert, aramıza hoşgeldin...senide ekliyorum üye listemize:)
    Pandanız hayırlı uğurlu olsun, kazasız günlerde binmeniz dileklerimle... Oldukça temiz görünüyor...parlıyor boyası.Yalnız sanki farları biraz soluk gibi?

Lastik jant önerisi için önceki sayfalarda fiatclub arkadaşımızın yazdıklarını okuyabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: mert_4842

Slm ben izmirden mert..2 hafta önce 2005 panda dinamik dualtronic aldık.ve cok memnunum..ayrıca böle bi aracı konu edip baslık acan ve emek veren herkeze cok teşekürler..bende bi panda severim
    Birkac sorum olcak benm arabamda stil paket yok janttan mahrum 185-55-15 yada 195- 50-15 ebatlarında lastik ve jant düşünüyorum sitede yeşil pandada görünce iyice heveslendim..bu ebatlarda sürtme gibi bi problem yasarmıyım.yakıt 220 250 civarı ne kadar bi artık olur?
    işte bnm pandam
    [img=http://img262.imageshack.us/img262/7072/260820082671dk5.th.jpg]

• mert pandan hayırlı olsun.. kaça aldın?
  • Mert bana özel mesaj atmış, paylaşım amaçlı cevabımı buraya da yazıyorum

quote:

Mertcim öncelikle aramıza hoşgeldin. Klübümüze üye oldun mu daha henüz bakmadım ama umarım olmuşsundur, ve devamlı olarak takip edersin...

Sorunun cevabına gelirsek, bizimkinde 195/50-15 ölçülerinde lastik var. yol tutuş ve frenleme inanılmaz arttı. Jantlar italyan speedline. Hafif malzemeden yapıldığı için performansda ve tüketimde negatif etkisi fazla olmadı. Lastik tercihimi ise Continentalden yana kullandım. T serisi lastik alırsan daha uygun fiyatlı olacaktır. T serisi max 190'ı destekler zaten pandanın yaptığı max, 180... Ancakk jantı kesinlikle hafif ve kaliteli seç, yoksa performans kaybın olur.

Bunun dışında tam sağ dönüşlerde içten sürtme yapıyor, ayrıca arkaya 3 kişi oturulduğunda çukura girince de sürtme yapabilir.

195-50-15 fazla dersen 175/65-14 ölçüsünü de düşünebilirsin...

kolay gele...

• quote:

Orjinalden alıntı: ankay2

ok...Resimdeki teyp sanırım standart olduğu içinde benim direksiyondan kumandayada uyar herhalde
    alışveriş için benimde acelem yok, sen ne zaman yeni teyp alırsan o zaman tekrar haberleşiriz. Bende istanbuldayım zaten:) Kondisyonu iyi ise ve fiyatta anlaşırsak ciddi olarak talibim teybine:)

quote:

Orjinalden alıntı: vk_panda

quote:

Orjinalden alıntı: ankay2

vk_panda arkadaşım, anladığım kadarı ile sende standart CD çalarlı radyo mevcut... olurda teybi değiştirecek olursan ben çıkana talibim:)

ankay2 evet bende standart cd çalarlı radyo mevcut blaupunkt yazan uzerınde resminide koyuyorum emin olabilmek için
    Panda Teyp Blaupunkt [RESIM]

ben kasıma kadar istanbulda olacağım için henüz teybi çıkarma ihtimalim yok araba da zaten kıbrısta yatıyor şuanda =) kasım civarlarında istanbuldan veya oradan istediğim gibi bir teyp bulup almayı düşünüyorum ve çıkan teybime eğer hala talip olursan konuşabilirz elbette neden olmasın.. =))

tamam teyp aldığım zaman mutlaka haber vereceğim tekrar.. muhtemelen direksiyondan kumandaya da uyar diye düşünüyorum fakat tek bir sorunu var teybin o da ses açma kapama düğmesi yani o yuvarlak plastik olan kısım sağolsun bir yıkamacı arkadaş silerken ona bastırdımı artık nasıl yaptı bilemiyorum ama onu yukarı aşağı silerken koparmış ve şuan onun altında demir kısımdan veya direksiyondan sesi açıp kapatıyorum onun dışında hiçbir sorunu yok onuda herhangi bir teypçi düzeltebilr çok ufak bir sorun yani.. bilgin olsun şimdiden :)

• quote:

Orjinalden alıntı: FiatClub

sanırım Facia dediği teybi takabilmen için gerekli maske. yani orjinali söktükten sonra diğer takacağın teyp ile konsolun arasındaki boşluğu kapatacak parça...

bizimkininin üstünde halen orjinal akü duruyor, motor kapalıyken sistemi kullanmazsan çok sorun olmuyo. ama daha profesyonel bişey kapasitör, aküyü güçlendirme vs düşünebilirsin...

teşekkür ederim artık taktırdığımız sisteme göre onu da araştırıp ona göre birşey yapıcaz eğere gerekiyorsa..
  • Herkeze teşekürler..pandayı 15.000 ytl ye aldık..şimdilik pionner cd calar teyp koydum devamı gelicek hepsini paylasıcam..yardımcı olan herkeze tekrar teşekürler..keyifli forumlar
  • Merhaba ,
    ben İzmir'den Ozlem. İki kisilik bir bir aile olarak bir araba almaya karar verdik. Panda seçeneklerimizden bir tanesi. fakat Türkiye'de trafikte çok olmayışı, aracın kucuk oluşu kafamızı karıştırıyor. İkinci el olarak iyi birkaç seçenek var. Fakat uzun vadede mesela 5 yıl sonra teknik servis, yedek parçaları, arabanın dayanıklılığı gibi konularda soru işaretleri var kafamızda. bu forumu bulunca cok mutlu oldum.
    bize tavsiyelerde bulunursanız cok memnun olurum.
    simdiden tesekkurler
  • Merhabalar,

Öncelikle alım şartlarımız aynı: Bizde 2 kişilik bir aileyiz. Kendi kişisel yorumlarımı yazarak size yardımcı olmaya çalışayım.

Öncelikle trafikte çok olmayaşının sebebi biraz Tofaşın pazarlama eksikliğinden. Bende araba almayı düşünürken hiç aklımda olmayan bir modeldi. Ama denk geldi, eşimle beraber baktık, inceledik ve çok beğendik.

Araç A sınıfında bir araç ve boyu 3,5metre (Bu sınıftaki araçlar için normal bir boyu var) Dışı küçük olmasına rağmen iç kabin oldukça ferah, Yüksek oturma pozisyonu sayesinde görüş açıları problemsiz.

Servis müdürü arkadaşımla olan (Aracı aldığım bayinin) konuşmamızda bende sizin sorduğunuz servis, motor dayanıklılık gibi konuları sordum. Bana verdiği cevap "bugüne kadar sattığımız hiçbir Panda dan olumsuz dönüş almadık, rutin bakımları dışında(Kaza hariç) büyük sorun çıkartanı görmedim" dedi.

Zaten aldığım araçta bunu doğrular nitelikte. Şu anda 106,000 kmde ama her yönü ile kusursuz diyebilirim(nazar değmesin) Motorun tepkileri, yol tutuş, frenleme, yakıt tüketimi iyi durumda.

Sonuçta 2 kişinin ş.içi ve ş.dışı yolculukları için ideal bir araç. Tabi Bagaj konusunda eksiği mevcut, 206lt bir bagaja sahip ki.buna rağmen Bize Tatilde yetti:)
    quote:

Orjinalden alıntı: ozlemer

Merhaba ,
    ben İzmir'den Ozlem. İki kisilik bir bir aile olarak bir araba almaya karar verdik. Panda seçeneklerimizden bir tanesi. fakat Türkiye'de trafikte çok olmayışı, aracın kucuk oluşu kafamızı karıştırıyor. İkinci el olarak iyi birkaç seçenek var. Fakat uzun vadede mesela 5 yıl sonra teknik servis, yedek parçaları, arabanın dayanıklılığı gibi konularda soru işaretleri var kafamızda. bu forumu bulunca cok mutlu oldum.
    bize tavsiyelerde bulunursanız cok memnun olurum.
    simdiden tesekkurler

• selam arkadaşlar,ben istanbuldan savaş.1 aylık bir pandacı olarak forumumuz olmamasına üzülüyordum,ta ki sizi bulana kadar :)
    ben 1 ay kadar önce 2005 model yeşil 30,000 km de dynamic bir panda aldım.bende forumdaki arkadaşlar gibi alırken tereddütlerim oldu.acaba doğru mu yapıyorum diye,gerçekten benimde hiç aklımda olmayan bir modeldi.fiatın daha önce palio, linea ve grande puntosunu kullandım.Şunu söylemek isterim ki daha ilk şöför koltuğuna oturup 1-2 km gittikten sonra bendeki korku yerini gülümseme,heyecan ve mutluğa bıraktı.kullanımı olsun,ataklığı olsun,donamımı olsun aklınıza ne gelirse benden tam puan aldı fiat panda.
    aracı aldıktan sonra ilk işim lastiklerini değiştirmek oldu.çünkü araçtaki tek sorun bence ince yanak lastik.165/65/14 olan lastikleri 185/60/14 le değiştirdim.aradaki fark inanlılmaz.aracın yol tutuşu,fren mesafesi inanılmaz fark etti.buna karşın yakıt tüketimine yok denecek kadar az bir artış sağladı ki bu 1-1,5 kuruş civarı bir rakam.aracım şehir içi 22-23 kuruş yakarken,şehir dışında 19-20 kuruş yakıyor ki bu benim şu zamana kadar kullandığım en düşük yakıt tüketimli otomobil,hemde ataklığından taviz vermeden.becerebilirsem size fotoğraflarınıda ekleyeceğim.benide aranıza alırsanız çok sevinirim :)

• işte aracımın fotoğrafları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savagi -- 3 Eylül 2008; 14:21:39 >

• Aramıza hoşgeldin, senide üye listesine ekliyorum. Aracını kazasız, belasız kullanman dileklerimle...
    quote:

Orjinalden alıntı: savagi

selam arkadaşlar,ben istanbuldan savaş.1 aylık bir pandacı olarak forumumuz olmamasına üzülüyordum,ta ki sizi bulana kadar :)
    ben 1 ay kadar önce 2005 model yeşil 30,000 km de dynamic bir panda aldım.bende forumdaki arkadaşlar gibi alırken tereddütlerim oldu.acaba doğru mu yapıyorum diye,gerçekten benimde hiç aklımda olmayan bir modeldi.fiatın daha önce palio, linea ve grande puntosunu kullandım.Şunu söylemek isterim ki daha ilk şöför koltuğuna oturup 1-2 km gittikten sonra bendeki korku yerini gülümseme,heyecan ve mutluğa bıraktı.kullanımı olsun,ataklığı olsun,donamımı olsun aklınıza ne gelirse benden tam puan aldı fiat panda.
    aracı aldıktan sonra ilk işim lastiklerini değiştirmek oldu.çünkü araçtaki tek sorun bence ince yanak lastik.165/65/14 olan lastikleri 185/60/14 le değiştirdim.aradaki fark inanlılmaz.aracın yol tutuşu,fren mesafesi inanılmaz fark etti.buna karşın yakıt tüketimine yok denecek kadar az bir artış sağladı ki bu 1-1,5 kuruş civarı bir rakam.aracım şehir içi 22-23 kuruş yakarken,şehir dışında 19-20 kuruş yakıyor ki bu benim şu zamana kadar kullandığım en düşük yakıt tüketimli otomobil,hemde ataklığından taviz vermeden.becerebilirsem size fotoğraflarınıda ekleyeceğim.benide aranıza alırsanız çok sevinirim :)

• Savaş aramıza hoşgeldin, maaşallah araban çok temiz... Allah kaza bela ceza vermesin. Valla bende ikinci araba olarak palio multijet almaya gittim bayiye, beni kandırdı panda aldırdı İyiki de öyle yaptırmış, özellikle de yaptığım eklentiler ile trafikte bir görenin dönüp bir daha baktığı bir arabam oldu Özellikle şehir içinde kullanımı müthiş. Ancak şehirler arası kullanımı da çok da kötü değil. Tek eksiği bagaj, ancak bagaj da bu sınıf bir araç için yeterli aslında.
  • hayırlı olsun , gıcır arabaymış :)
    kaça aldınız. pazarlıklı mıydı . (piyasası hakkında fikir sahibi olmak için soruyorum, uygun fiyata denk gelirse benimde aklımda var bu araç)
  • quote:

Orjinalden alıntı: lebu

hayırlı olsun , gıcır arabaymış :)
    kaça aldınız. pazarlıklı mıydı . (piyasası hakkında fikir sahibi olmak için soruyorum, uygun fiyata denk gelirse benimde aklımda var bu araç)

15.000-16.000 arası çok iyi durumda panda bulabilirsiniz.

• hepinize teşekkürler arkadaşlar,hoşbulduk

• 2. el pandaların internet fiyatları uçmuş durumda...ben panda alırsam tiptronik düşünüyorum sahibinden .comda fiyatlar en düşüğü 15.750den başlıyor..daha yüksek fiyatlı olanları aradım adam 250 bile inmedi ..18.000 e kime satacaksa artık ..

http://www.sahibinden.com/tiptronic_vites_tam_fullWQQaXQQ10553313WQQpXQQdisplayitem

15.750 olan bu araç galericide....çobançeşme otopazarında bu araca rastladım ama km sinin fazla olması nedeniyle uzak durdum...

zaten panda bulmak çok zor ..fiyatlarda bu şekilde olunca bu aralar tamamen eski kasa 1.0 yarislere yöneldim...yaris bulmakta zor ama panda bulmak kadar değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mentet -- 3 Eylül 2008; 18:37:30 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.