Şimdi Ara

Fiat punto ecu resetleme .?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunu nasil yapabilirim . Sadeece akunun kutup. Basini sokerek mi yapilir . Sadece .
    Yoksa farkli bir teknigi varmi . Anahtari yarim cevir. Gazs basili tutup freni 20 kere pompola gibi . Bazi araclarda boyle oluyormus . Bizim fiat icin arastirdim ama bulamadim. Youtube de yag gostergesi sifirlama ya denk geldim bu tarz bi yontemle . Ecu yu alet vs kullaadan fabrika ayarlarina almak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncell

• Bir adet Obd II bağlantısı alıp birde telefondan torque programı alırsanız motor beyninin hafızasını silebilirsiniz sanırım. Diğer araçlarda öyle.

• Puntoda ECU yu fabrika ayarlarına alamazsınız.
    En fazla öğrenilmiş değerler dediğimiz ayararı sıfırlarsınız. Onlarda Debimetre, oksijen sensörü v.s. gibi sensörlerden gelen son bilgileri sıfırlarsınız veya var ise arıza hafızasını temizlersiniz.

Fabrika ayarları için Bakir bir ecu takmalısınız ya da sökülüp yazılım işi yapan yerlerde formatlamanız gerek. format sonrası ilk orjinal fabrikasyon verileri (keycode, kilometre, şase, üretim no v.s.) yüklemek için fiatmultiscan gibi orj. bir makine gerekir.
    Böyle işlere girmeyin ecu susabilir, flashrom bozulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 14 Aralık 2017; 0:40:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Clio Marş Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Motor arızası citroen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.