Şimdi Ara

Fiat Punto Evo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,uzun zamandır araç araştırıyorum hem az KM li hem yüksek modelli hem de dizel araç olarak Punto Evo 1.3 Multijet i buldum panoramik cam tavan, cruise control ıvır zıvırı bol araç piyasasıda 34-40 arası değişiyor önerirmisiniz avantaj ve dezavantajları nedir ?

• Fiyat performans arabasıdır. Tavsiye ederim gayette iyi bir araç. O fiyata da çok bir muadili yok gibi. Biraz performans istiyorsan Accent Era alınabilir. Aksiyon istemiyorum full bir arabam olsun dersen punto iyidir.
  • sırf o motor için bile alınır, ben puntoyu severim, tam şehir içi arabası, direksiyonuda pamuk gibi hafiftir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BİM Sularını Satan Adam

almanyada doblo 550€

1995 model Corsa 240.000 km 55€

:(

İyi vallaha baydiniz ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yaklaşık 2,5 senedir Grande Punto kullanıyorum gayet memnunum ki EVO donanım ve dış görünüm bakımından GP'den bir tık üstte demem o ki pişman etmez iyi arabadır
  • konun yeri burasımı olmuş hmmmmmm
    puntoyu iyi araştır kronik hata yüzünden 2. el satmakta zorlanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rigor Mortis

konun yeri burasımı olmuş hmmmmmm
    puntoyu iyi araştır kronik hata yüzünden 2. el satmakta zorlanabilirsin

city mode mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ???
    9 yıl önce açıldı
    Fiat Albea Modelleri
    16 yıl önce açıldı
    Fiat punto nasıldır
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • punto iyide kadın arabası gibi ya ne bilyim erkek adama yakısmıyo linea al daha iyi

• AZ YAKAR ÇOK KAÇAR
    OTOBAN FARESİ

Fiat Punto Evo
  • Fiyatına göre ideal araçlardandır.

Ancak öneri kısmına gelecek olursak.Senin araçtan beklentilerine bağlı aslında.

Konsolda kalitemi arıyorsun ,sağlamlık mı. Perdormans mı konformu gibi gibi. Kriterlerini belirle ona göre öneride bulunalım.

Ve ayrıca otomobil bölümüne açsan daha iyi olurdu senin açından.

• Yorumlarınız için teşekkür ederim, başka görüşü olan varmı acaba, city arızası kronik olduğundan servisler ücretsiz onarımını yapmakta

• Biz otomatik 1.4 aldık 2.el, Fiyat aralığı dediğiniz gibi. Kullanmadım fakat peder çok beğendi şehir içinde kullanımını gaz fren tepkileri çok iyi. Hatta freni fazla iyi çok sert basmamak lazım direksiyon da aynı şekilde yumuşak. Start stop olması avantaj. Şehir içi için çok güzel bir araç bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.