Şimdi Ara

FİAT PUNTO EVO HAKKINDA HER ŞEY (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
12
Favori
176.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiat sitesinde yaptığım incelemede anladığım kadarı ile Punto EVO da gelen araç renklerinde bir azaltma olmuş. Bu zamana kadar benim favori iki rengimden biri olak "Evo mavisi" artık sitede yer almıyor...???

Firmalar renk seçeneklerini çoğaltırken , Fiat mavcut olanları azaltmaya bakıyor...

FİAT PUNTO EVO HAKKINDA HER ŞEY
  • mrblr, aracı bugün inceledim test sürüşü için ise gün vermelerini bekliyorum ,kafama fiyat/fayda olarak oldukça yattı, 1,3 multijet düşünüyorum çok kilometre yapacak biriyim, motor sesi hakkında bir iki can sıkıcı şey okudum dizeller için, kullananan arkadaşlar böyle bir ses sorunuyla (kabin içine aşırı ses alma) karşılarştılar mı? birde boy 1,90 koltuk baya aşağı iniyor ama yinede b sınıfı bir araç için geniş , uzun boylu kullanıcılardan da zaman içinde sıkıntı verip vermediğine dairyorum bekliyorum..

bu arada renk seçenekleri banada az geldi , iç döşeme bordo çok şık duryor fotoğraflarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erlingtr -- 19 Ocak 2011; 19:52:51 >
  • merhabalar,
    bende punto evo 1.4 fire dynamic dualogic almayı düşünüyorum ancak şanzumanla ilgili değişik yorumlar karar vermemi zorlaştırıyor. açıkçası opel corsa 1.2 twinport enjoy easytronik ile evo arasında kaldım. deneme sürüşü yapmadan karar vermek zor görünüyor. bu konuda corsa ile evo'yu kullanmış olan (otomatik şanzuman) varsa görüşlerini yazabilirse çok memnun olurum.
    bir de punto evolar için fiat'ın kdv indiriminden sonraki fiyatları hakkında teklif alan var mı acaba??
  • eğer full kasko istiyorsan,aldığın yerden yaptır,her yerde aynı aşağı yukarı,iice öğren bide nedir ne değildir yoksa alamassın sonra karsılıgını yazık olur verdiğin paraya da ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dinaz

merhabalar,
    bende punto evo 1.4 fire dynamic dualogic almayı düşünüyorum ancak şanzumanla ilgili değişik yorumlar karar vermemi zorlaştırıyor. açıkçası opel corsa 1.2 twinport enjoy easytronik ile evo arasında kaldım. deneme sürüşü yapmadan karar vermek zor görünüyor. bu konuda corsa ile evo'yu kullanmış olan (otomatik şanzuman) varsa görüşlerini yazabilirse çok memnun olurum.
    bir de punto evolar için fiat'ın kdv indiriminden sonraki fiyatları hakkında teklif alan var mı acaba??

bende merak ediyorum, EVO alabilirim...
  • 2000 km dir dualogic kullanıyorum.Rampalarda biraz saçmalaması dışında sıkıntı yok.Rampada manuele alıyorum düz yolda auto kullanıyorum.Ayrıca auto modda ikende elinizle vites büyültüp küçültebiliyorsunuz.Neticede tek kavrama çok hızlı vites geçişi yok.Türünün en az sorun çıkaran şanzuman örneğinden br tanesidir.Dikkat etmek, boşta çok salmamak, uzun beklemelerde vitesi boşa atmak, gereksiz yere ani gaz ani frenlerden sakınmak gerek sorun yaşamamak için.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalyente11

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetefendi

Bence yılbaşı vb. muhabbetlere çok fazla güvenmeyin, yaklaşık 8 aydır fiyatlara bakıyorum indirim yapacakları zaman fiyatları arttırıyorlar sonra kampanya falan var diye insanların ilgisini çekmeye çalışıyorlar. nisan 2010'da punto evo 1.3 dynamic satış fiyatı 32binlerdeyken eylülde fiyatlara bin tl zam yaptılar 2011 araçlar yeni geldiği için, daha sonra ekimde bu zammı geri aldılar. Şu anda 36binlerde olan liste satış fiyatı iki ay önce 34binlerdeydi. Bir bayi zaten araba kampanyasız satılmaz hep bir kampanya olur demişti. Bayilerle yaptığınız pazarlık sonucu son bir fiyat var onu tutturmaya gayret edin.

valla onu bunu bilmemde otomatik ve d sınıfında standart olan guvenlık ozellikli bir arabayı 27.200 e alabiliyorsan(punto evo active dualogic)o markada indirim vardır.puto evodan baska bu fiyatta bu ozellikleri veren araba yok...

Bu markalar arasındaki rekabet nedeniyle böyle, indirim nedeniyle değil :)
    İndirim mevcut fiyattan (35bin diyelim) şu kadar (-5bin diyelim=30bin) indiriyorum şeklinde olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: altrea

Arkadaşlar Evo 1.3 multijet Dynamic ne kadara kasgo yaptırdınız ve hangi firmaya yaptırdınız.ergo isviçre 1050 fiyat verdi.bu çok pahalı değil mi?
    Herkese hayırlı olsun..

900 civarına yaptırılabiliyor olması lazım.
  • Allianz tüm oto kasko sigorta 1160 TL.
  • Selamlar
    evo punto 1.3 95hp dualogic dynamic+AK paketli evo beyazı metalik sahibi olduk.ANcak araç nisan ayının başında teslimolacak.
    Sanırım bu konfigirasyonda ilk kişiyim bu forumda.
    Elimize geçince yorumlarımı yazarım:)
  • Hayırlı olsun.
  • tesekkurler
  • Hayırlı olsun. Sorması ayıp, ne kadara aldınız?

quote:

Orijinalden alıntı: certac

Selamlar
    evo punto 1.3 95hp dualogic dynamic+AK paketli evo beyazı metalik sahibi olduk.ANcak araç nisan ayının başında teslimolacak.
    Sanırım bu konfigirasyonda ilk kişiyim bu forumda.
    Elimize geçince yorumlarımı yazarım:)
  • Neden ayıp olsun:)
    36.000
  • arkadaşlar araçtaki ses sistemi berbat, fazla masraf yapmadan orjinal teyp kalacak şekilde nasıl bir çözüm önerirsiniz?
  • Son zamanlarda donen reklamiyla benimde kafama takıldı evo.tasarımı,özellikleri falan parasına göre iyi bence.yarın gidip almayı bile düşünmüyor değilim.istanbulda en iyi fiyatı veren bayi hangisi arkadaslar?
    Ona göre tavsiye ettiginiz bayilere gitmek isterim.şimdiden teşekkürler.
  • Dün şehir içinde yaklaşık 7-8km en dar yollarda Evo Multijet kullandım.Mükemmel tırmanıyor.En dar sokaklarda çok güzel hareket kabiliyeti vardı.virajlara 40-50km hızla sert bir şekilde girdim sanki rayın üzerinde gidiyor.Ama çalıştırınca ekrandaki ışıklar sönüp kontağı çevirdiğimde 2sn kadar marş tuttuktan sonra çalışdı.Acaba diğer multijetlerde böyle mi?
  • Arkadaşlar merhaba, sizlere bir sorum olacak, 2011 model Punto Evo Dinamik dizel aracım var. Yağmur yağdıktan veya arabayı yıkattıktan sonra bagaj kapağını kaldırdıktan sonra kapağın sağ alt tarafından biraz (bir su bardağının yarısı kadar) su akıyor, muhtemelen kapağın içinde bir yerde su birikiyor. Birkaç sefer kaldırıp indirdikten sonra su akışı bitiyor, muhtemelen bütün su dışarı çıkmış oluyor. Merk ettiğim bu normal bir durum mudur? Ben normal olduğunu düşünmüyorum, normalde işlem sırasında (aracı yıkatırken veya yağmur yağarken) bu suyun tahliye olması gerekir. Sizin de başınıza geldi mi? 5000'de genel kontrol için yetkili servise gideceğim orada da konuyu anlatacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionissimo

Arkadaşlar merhaba, sizlere bir sorum olacak, 2011 model Punto Evo Dinamik dizel aracım var. Yağmur yağdıktan veya arabayı yıkattıktan sonra bagaj kapağını kaldırdıktan sonra kapağın sağ alt tarafından biraz (bir su bardağının yarısı kadar) su akıyor, muhtemelen kapağın içinde bir yerde su birikiyor. Birkaç sefer kaldırıp indirdikten sonra su akışı bitiyor, muhtemelen bütün su dışarı çıkmış oluyor. Merk ettiğim bu normal bir durum mudur? Ben normal olduğunu düşünmüyorum, normalde işlem sırasında (aracı yıkatırken veya yağmur yağarken) bu suyun tahliye olması gerekir. Sizin de başınıza geldi mi? 5000'de genel kontrol için yetkili servise gideceğim orada da konuyu anlatacağım.

forum.grandepuntotr.com da araştır derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionissimo

Arkadaşlar merhaba, sizlere bir sorum olacak, 2011 model Punto Evo Dinamik dizel aracım var. Yağmur yağdıktan veya arabayı yıkattıktan sonra bagaj kapağını kaldırdıktan sonra kapağın sağ alt tarafından biraz (bir su bardağının yarısı kadar) su akıyor, muhtemelen kapağın içinde bir yerde su birikiyor. Birkaç sefer kaldırıp indirdikten sonra su akışı bitiyor, muhtemelen bütün su dışarı çıkmış oluyor. Merk ettiğim bu normal bir durum mudur? Ben normal olduğunu düşünmüyorum, normalde işlem sırasında (aracı yıkatırken veya yağmur yağarken) bu suyun tahliye olması gerekir. Sizin de başınıza geldi mi? 5000'de genel kontrol için yetkili servise gideceğim orada da konuyu anlatacağım.

Bu konu ile ilgili bir gelişme mevcut mu? Geçenlerde yağmurda birkaç gün bekledikten sonra aynı şey benim de başıma geldi bir yerlerde su birikmiş sanırım.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.