Şimdi Ara

FİAT PUNTO EVO HAKKINDA HER ŞEY (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
12
Favori
176.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: guner28

quote:

Orijinalden alıntı: kalyente11

arkadslar bende 1 ocakta punto evo 1.4 fire active dualogic +park sensörü alarak aranıza katılacam aracı kartal medos otomotivden aldım sıkı pazarlık sonunda 27.200 e indirdiler önce hyundai getz otomatik almaya niyetlenmiştik 2 kere anlasmamıza ragmen telefon acıp aracla ilgili sıkıntı cıkardılarilk önce anlastıgımız aracı baskasına saatııkları için aradılar sonra 500 lira fiyat yükseltmek için aradılar artık yeni bir pazarlama yöntemidir bu bilmiyorum anlaşıp daha sonra sorun cıkarmak neyse vazgeçtik iyikide vazgeçmişiz fiat showroom a gidip araca bindigimde tamam bu arac benim dedim ama benim olamadı showroomdaki araç dynamic versiyonmus. aracla ilgili yorumları 2-3 gündür okuyorum genel kanı aracın güzel oldugu zaten 0 araç oldugu çin ilerdeki cıkacak problemleri umursamıyorum gider garantiden yaptırıım herşeyi. dualogic kullanan arkadaslara sorum olacak bazı yerlerde arac hill holder olmasına ragmen kaydırıyor diyorlar bu dorumu?kaydırması problem degil ama gazı yemez arkadaki araca carparsa sıkıntı olur bizim için aracı annem kullanacak ehliyeti var ama araba nasıl kullanılır desen sana 1-2 ay sonra cevap verebilir...

Merhaba ;
    Bende ehliyeti alalı 2 yıl olan ama hiç araba kullanmayan bir bayan olarak 4 Aralıkta Punto evo 1.4 Dinamik- Otomatik arabamı aldım. 1 Hafta direksiyon eğitiminden sonra şimdi çok şükür kullanıyorum. en azından sabah akşam işime gidip geliyorum. Ev Sefaköy - İş Topkapı... bu kadarına gidip geliyosam yeter zaten bana :)
    Soruna gelince , yokuşta eğer star stop aktif ise kaydırıyor. Benim size tavsiyem Arca bine binmez Star Stop özelliğini devre dışı bırakmanız. Oda zaten kapı kilit düğmesini yanındaki düğme. tuş ışığı yandığında Star Stop aktif olmuyor. Ve yokuşta kaydırma olmuyor. En azından iyice öğrenene kadar kapatmasını tavsiye ederim.

Allah kazısız belasız kullanmak nasip etsin, hayırlı olsun....

Teşekkürler ...

• Bir süredir punto evo aklımı karıştırıyor. Aklımda şu model var:

1.3 multijet 75 bg, Dynamic Start&Stop, Safety Plus Kit + Assist Kit.

31.780+1400+400= 33.580 gibi pazarlıksız bir liste fiyatı ortaya çıkıyor.

Bu araç şuan en iyi şartlarda kaça alınır.

Bu donanımda ve özellikteki PUNTO EVO'yu alan arkadaşlar varsa, fiyat verebilirler mi?

Bende mitsubishi carisma '99 1.6 GLX var. Takasta ne kadara okutabilirim. 5000 TL peşin ve geri kalanı da kredi şeklinde, bu aracı alabilirim gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erci541

Bir süredir punto evo aklımı karıştırıyor. Aklımda şu model var:

Bu donanımda ve özellikteki PUNTO EVO'yu alan arkadaşlar varsa, fiyat verebilirler mi?

Bende mitsubishi carisma '99 1.6 GLX var. Takasta ne kadara okutabilirim. 5000 TL peşin ve geri kalanı da kredi şeklinde, bu aracı alabilirim gibime geliyor.

start - stop sistemini önermem.

bayide iyi pazarlık yapabilirseniz 31000 civarına kadar alınabiliyor
    alacaksanız acele edin çünkü yıl başından sonra bu kadar fazla indirim olmayabilişr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 26 Aralık 2010; 18:41:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

Orijinalden alıntı: erci541

Bir süredir punto evo aklımı karıştırıyor. Aklımda şu model var:

start - stop sistemini önermem.

bayide iyi pazarlık yapabilirseniz 31000 civarına kadar alınabiliyor
    alacaksanız acele edin çünkü yıl başından sonra bu kadar fazla indirim olmayabilişr

start stop dısındaki yorumlarınıza katılıyorum yılbasından sonra büyük bir ihtimalle bir zam olacak fiyatlarda bayiler yıllık kotalarını doldurmaya çalışıyor.ben liste fiyatından 1.500 lira indirimli+park sensörü ile aldım active versiyon aracımı ve yukarda bahsetigniz gibi özellikli araç almak için 1-2 ay beklemeniz lazım

• İyi bir araştırın bayileri, bu istediğiniz özellikteki arabayı 32.000 tl ye kadar indirebilirseniz sanırım. Şuan çoğu bayide stoklar bitti, hatta ocakta teslimatı bekleyenler yüzünden bayilerin depoları satılmış ama teslim edilmemiş araçla doldu.
  • Punto evo dinamik 1.3 multijet
    ancak şubat teslimi alınabiliyor
    ve güncel fiyat geçerli olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

İyi bir araştırın bayileri, bu istediğiniz özellikteki arabayı 32.000 tl ye kadar indirebilirseniz sanırım. Şuan çoğu bayide stoklar bitti, hatta ocakta teslimatı bekleyenler yüzünden bayilerin depoları satılmış ama teslim edilmemiş araçla doldu.

evet bizzat bekleyenlerden biri benim,bayiyle active için anlaşyıktan sonra dynamic mi alsam dedim aradım medos u dualogic dynamiclerin hepsi ben kapora verdikten 2 gun sonra bitmiş.kısmet deilmiş dynamic.bu arada punto evolar peynir ekmek gibi satıyor turkiyede yıl basından sonra caddeler evo kayanacak

• Bizde punto evo dualogic dynamic aldık, ama biz alalı 15 gün oldu. 28.400 e anlaştık, siz ne kadara aldınız ?

quote:

quote:

İyi bir araştırın bayileri, bu istediğiniz özellikteki arabayı 32.000 tl ye kadar indirebilirseniz sanırım. Şuan çoğu bayide stoklar bitti, hatta ocakta teslimatı bekleyenler yüzünden bayilerin depoları satılmış ama teslim edilmemiş araçla doldu.

evet bizzat bekleyenlerden biri benim,bayiyle active için anlaşyıktan sonra dynamic mi alsam dedim aradım medos u dualogic dynamiclerin hepsi ben kapora verdikten 2 gun sonra bitmiş.kısmet deilmiş dynamic.bu arada punto evolar peynir ekmek gibi satıyor turkiyede yıl basından sonra caddeler evo kayanacak

• quote:

Orijinalden alıntı: aserel

Punto evo dinamik 1.3 multijet

Size ne kadar fiyat verdiler acaba ?
    Birde örneğin şubat tesliminde araç bedelinin hepsini peşin mi ödüyoruz yoksa belli bir peşinat yatırmamız yeterli mi
  • arkadaşlar şu an elimde 2001 model astra hb var 1.6 16V 100 bg 'otomatik vites'
    punto evo almayı düşünüyorum fakat bana eski aracımı aratır mı o 1.4'lük 105 bg'lik motor onun kararsızlığını yaşamaktayım. karşılaştırma yapmama yardımcı olacak görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
    güvenli, keyifli sürüşler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: favian73

arkadaşlar şu an elimde 2001 model astra hb var 1.6 16V 100 bg 'otomatik vites'
    punto evo almayı düşünüyorum fakat bana eski aracımı aratır mı o 1.4'lük 105 bg'lik motor onun kararsızlığını yaşamaktayım. karşılaştırma yapmama yardımcı olacak görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
    güvenli, keyifli sürüşler.

performans olarak biraz aratabilir. 105 hp multiair motorla test sürüşü yapmıştım, yüksek devirde iyi hızlanıyor. Ama 3000 devire gelmeden vites değiştiririm diyorsanız memnun kalmayabilirsiniz. En güzeli test sürüşü yapmanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK

quote:

Orijinalden alıntı: aserel

Punto evo dinamik 1.3 multijet

Size ne kadar fiyat verdiler acaba ?
    Birde örneğin şubat tesliminde araç bedelinin hepsini peşin mi ödüyoruz yoksa belli bir peşinat yatırmamız yeterli mi

Ben Punto evo active 1.3 multijet start and stop lu
    modelini aldım, 29.000 TL ye.
  • quote:

Bizde punto evo dualogic dynamic aldık, ama biz alalı 15 gün oldu. 28.400 e anlaştık, siz ne kadara aldınız ?

quote:

quote:

ben 1 ocakta teslim alıcam arabamı punto evo active +park sensörü 27.200 e aldık.dynamic'i bayide alırkende düşünmemiştik.1.200 lira gibi bi fark var gördüğüm kadarıyla aradaki donanım farkına deger diyorsun ama kullanım açısından bir fark olusturmadıgı ve 2. arac olucagı için almadık. güvenlik özellikleri dualogiclerde standart olmasıda bizi active almaya itti.

• Bizde verilen donanımlara ve lastik farkına değeceğini düşündük. Sadece sis farı ve jant takmak istedek daha fazla fark verirdik. Tabiki kullanım açısından fark oluşturmaz ama 185 ve 175 taban lastik az olsada fark eder diye düşünüyorum.
    Bizde güvenlik seçenekleri için dualogici tercih ettik. Hoş zaten otomatik alacaktık, esp vs.. eşantiyon oldu.
    2007 de de 1.3 multijet 90 bg alacaktık. O esnada bu modellerde de esp standart oldu. Ve bizde almaştık. Esp ve ek güvenlik yöntemleri çok güzel, keşke her arabada standrt oldu. Ocakta iki adet punto olacak bakalım :)

quote:

quote:

Bizde punto evo dualogic dynamic aldık, ama biz alalı 15 gün oldu. 28.400 e anlaştık, siz ne kadara aldınız ?

quote:

quote:

ben 1 ocakta teslim alıcam arabamı punto evo active +park sensörü 27.200 e aldık.dynamic'i bayide alırkende düşünmemiştik.1.200 lira gibi bi fark var gördüğüm kadarıyla aradaki donanım farkına deger diyorsun ama kullanım açısından bir fark olusturmadıgı ve 2. arac olucagı için almadık. güvenlik özellikleri dualogiclerde standart olmasıda bizi active almaya itti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi discrepancy -- 27 Aralık 2010; 23:13:28 >

• arkadaşlar bugün fiat kartaş (ankara-konya yolu) bayisinde gittim fiat punto evo 1.3 mjet dynamic+safety plus kit için 31.500 teklif aldım. metalik gri renginde. bu araçla senede 30.000 üzeri km yapma ihtimali yüksek. değer mi sizce birde fiyatı nasıldır. asist kit maalesef yok birde yılbaşından sonra fiyatlar artar mı o kadar (37.000 TL gibi rakamlar yazıyor) yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mçe

arkadaşlar bugün fiat kartaş (ankara-konya yolu) bayisinde gittim fiat punto evo 1.3 mjet dynamic+safety plus kit için 31.500 teklif aldım. metalik gri renginde. bu araçla senede 30.000 üzeri km yapma ihtimali yüksek. değer mi sizce birde fiyatı nasıldır. asist kit maalesef yok birde yılbaşından sonra fiyatlar artar mı o kadar (37.000 TL gibi rakamlar yazıyor) yardımcı olursanız sevinirim.

sanmam yaklaşık 5 aydır takip ediyorum fiyatları hep 37 ama hep kampanya ile 31 32ye iniyor en full modeli
  • yılsonu kampanyaları genellikle ekimden sonra başlar diye biliyorum ben. sizin dediğinize göre fiat'a hergün yılbaşı. acaba yılbaşından sonrasını mı beklesem? ikinci el olarak tavsiye eder misiniz peki?
  • Evo'ya kilitlenmiş durumdayım gerçekten, bu fiyata bu donanımda, bu konforda, bu kadar ekonomik (hem yakıt, hem vergi) motorlu başka bir araç yok.
    Alan arkadaşlar kazasız belasız biner İnşallah. Benim istediğim model, beyaz,1.3 multijet, dynamic, SPK+AK . Dizellere dualojik vites olsa tadından yenmezdi ya neyse, 95'likla getirirler belki.

Şuan beklemedeyim. Yeni yıla girelim hayırlısıyla, Fiat bi indirim daha yapar.
  • 95 beygir olanları gelecek mi türkiye'ye.
  • Grandepunto-tr forumlarında bazı arkadaşlar geleceğini söylüyorlar, ordan biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci541 -- 28 Aralık 2010; 0:46:02 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.