Şimdi Ara

FİAT PUNTO EVO HAKKINDA HER ŞEY (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
411
Cevap
12
Favori
176.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2011 Punto Evo Dynamic + Dualogic + Assis Kit 1,4 fire 46000 kmde 28500 istiyor sizce fiyat nasıl....
    Bu paraya 2006 - 2007 golf astra falanmı alayım yoksa bu arabayımı alayım karar veremedim.
  • Merhaba, aracımda yaşadığım sorunları sizinle paylaşmak istedim. Öneri ve yönlendirmelerinizi bekliyor olacağım.

2012 MY Fiat Punto 1,3 Dizel Easy donanım paketi sıfır km aldığım araçtır.
    İl sorunlar araç 4000 km de olmaya başladı ve servise bilgi verip bütün bu yapılanları kayıt altına aldırdım. altta detaylarını bilmediğim için yazılmayan değişen parçalarda olabilir.

Aracıma bugüne kadar garantiden yapılan işlemleri sırasıyla yazacağım.
    1-ön tamponum boya attığı için sökülüp boyandı. ( ilk yapıldığında servis kaydı açılmamıştı, sonradan geçmişe dönük yazı yazdırdım )
    2-ön salıncaklarım 2 defa değiştirildi (sorunum hala devam ediyor, tekrar değiştirelim diyorlar)
    3-debriyaj müşürüm değiştirildi
    4 -motor üzerindeki L demiri kırıldı,değiştirildi. ( ilk önce değiştirdik dediler ve kullandım sonra motoru temizlerken gördümki kaynak yapılmış. Tekrar gittiğimde değiştirdiler.
    5-alternatör kasnağı
    6-vites geçme braketi
    7-vites halatları
    8-vites seçme takımı
    9-vites kumanda teli.

20.000 km deki aracın şanzımanı indirildi ve tekrar toplandı. bunların dışında direksiyonun altı açılarak kalorifer boruları arasına parça koyuldu, kapı döşemeleri ve torpido sökülüp izolasyon yapıldı. emniyet kemerim fabrika çıkışından beri tersmiş bu bile düzeltildi. Bunun dışında yapılan ufak tefek işlemleri buraya yazmıyorum bile.

Fiat ile defalarca görüşüp aracı değiştirmelerini istedim ama bana garantili araba almanın avantajının arıza olduğunda böyle garantiden değiştirlmesi gibi bir açıklama yaptılar. Tüketici mahkemesine gideceğimi söyledim, bana, tüketici kanunu değil, FIAT ın kendi kurallarına göre araba değiştirebileceklerini söylediler. motorda sorun olmadığı için böyle kullanabilirmişim.

bütün bunların üzerine tüketici kanununa göre 1 yıl içinde 4, garanti süresince 5 veya daha fazla mekanik onarımlı veya parça değişimli arızadan dolayı FIAT ı mahkemeye verdim. Araç değişimi istiyorum. Siz değerli üyelerin yorumlarını bekliyorum.

• herkese merhaba arkadaslar bende 2006 tek kapı Punto ile aranıza katıldım.. sizlere 2 sorum olacak

1) yolcu koltugu emniyet kemer ikazında temassızlık var ve kemer takılı olsa dahi ötüyor.. çözümü nedir acaba?

2) yeni bir teyp almak istiyorum tavsiyeniz nelerdir?

Şimdiden teşekkürler..

Kaan ARLI
    www.donanimhaber.com

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lektonstar -- 10 Mart 2014; 18:12:30 >
  • arkadaslar oncelıkle herkese merhaba sıze kısa bıkac sorum olacaktı bılgısı olan arkadaslar cevap verebılırse sevınırım..

2006 model fiat punto eva 1.4 fire aktive 100000 hıc hasarsız 19000 TL ve cok temız ancak araç tek kapı ve benzınlı..

1)fıyat sızce nasıldır,
    2)ben arac konusunda cok tecrubesızım ılk arac olarak onerebılırmısınız,
    3) yakıt konusunda sehır ıcınde 38 krs yaktıgı soylendi gercekten benzınlı aracta yakıt bolemdır
    4) Otamatık yerıne bunu alsam al satta ve kullanmada sıkıntı yasarmıyım

sımdıden yardımlarınız ıcın tesekkurler
  • Geçen yılki 60 Punto luk harika Abant buluşmasından sonra bu yıl daha çok katılımcı ile Sapanca da buluşuyoruz. Şu ana kadar 83 Punto kullanıcısı adını listeye ekledi. Bu sayının 100 e ulaşmasını bekliyoruz . Bu keyifli ve bol sohbetli organizasyonda sizleri de aramızda görmek isteriz.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın:

http://www.puntoturkiye.com/showthread.php?3919-Geleneksel-2-Punto-T%C3%BCrkiye-B%C3%BCy%C3%BCk-Bulu%C5%9Fmas%C4%B1-%28-Resim-%C4%B0%C3%A7erir-%21-%29

FİAT PUNTO EVO HAKKINDA HER ŞEY

• PUNTO TÜRKİYE 1. yıl dönümünü kutladı

• quote:

Orijinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

herkese merhaba arkadaslar bende 2006 tek kapı Punto ile aranıza katıldım.. sizlere 2 sorum olacak

1) yolcu koltugu emniyet kemer ikazında temassızlık var ve kemer takılı olsa dahi ötüyor.. çözümü nedir acaba?

2) yeni bir teyp almak istiyorum tavsiyeniz nelerdir?

Şimdiden teşekkürler..

Kaan ARLI
    www.donanimhaber.com

1. sorunuz için cevaplıyorum bir yetkili servise yada sanayiye gitmeyi deneyebilirsiniz.
  • Fiat, Ankara Kartaş Fiat Yetkili Servis ve Beypiliç'in sponsorluğunda bir harika buluşmayı daha geride bıraktık

Punto Türkiyefacebook
    Punto Türkiye
    https://www.facebook.com/PuntoTurkiye

Punto Türkiye Sapanca Büyük Buluşması Girişfacebook
    Punto Türkiye Sapanca Büyük Buluşması Giriş
    https://www.facebook.com/photo.php?v=662695670476316&set=vb.453111131434772&type=3&theater

Punto Türkiye Sapanca Büyük Buluşması Keyifli Anlarfacebook
    Punto Türkiye Sapanca Büyük Buluşması Keyifli Anlar
    https://www.facebook.com/photo.php?v=663281110417772&set=vb.453111131434772&type=3&theater

Punto Türkiye Sapanca Büyük Buluşması Anlamlı Dakikalarfacebook
    Punto Türkiye Sapanca Büyük Buluşması Anlamlı Dakikalar
    https://www.facebook.com/photo.php?v=665131016899448&set=vb.453111131434772&type=3&theater

http://www.puntoturkiye.com/forum.php

• fiat punto evo 1.4 77hp duologic ile aranıza katıldım bnde. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emniyetin yeni sorgulama sayfası ile kişisel bilgilerinizi girerek ceza sorgulaması yapabilirsiniz. Umarım faydalı olur ve umarım bir sürprizle karşılaşmazsınız.

• arabaya dün bindim ilk defa ve beğendim. fiyatıda diger markalara göre daha ucuz sanırım

• Merhaba PUNTO'daşlar :)

Benim evo nun arka tampon çeki demiri kapağı yıkama sırasında düştü ve kayboldu. Bir kaç yedek parçacıya sordum bozuk paradan az büyük plastik parçaya 40 - 50 TL istiyorlar.

Daha önce bu parçaya ihtiyacı olan oldu mu? Olduysa uygun fiyatla temin edebildi mi?
  • nihcet N kullanıcısına yanıt
    http://www.puntoturkiye.com/forum.php

Her sorunuza yanıt alabileceğiniz adres, mutlaka bir bilen vardır.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.