Şimdi Ara

<<<....FIAT PUNTO EVO KULÜBÜ(39 üye)....>>> (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.271
Cevap
19
Favori
118.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 2 ay önce Punto Evo Dynamic 1.3 Multijet 75 HP + Assist kit + Freedom kit + Skydome u 33.000 e almıştım, tabi arttı fiyatlar.Ben gayet memnunum, benzinli bir araç siparişinden vazgeçip buna almştım,doğru karar vermişim.Bu fiyata bu kadar donanım ve de dizel bir araba.
    Kesinlikle dizelini alın derim özellikle dizelden sonra benzinliye geçmek üzebilir sizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectpeople -- 13 Mart 2011; 3:26:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople
    Ben 2 ay önce Punto Evo Dynamic 1.3 Multijet 75 HP + Assist kit + Freedom kit + Skydome u 33.000 e almıştım, tabi arttı fiyatlar.Ben gayet memnunum, benzinli bir araç siparişinden vazgeçip buna almştım,doğru karar vermişim.Bu fiyata bu kadar donanım ve de dizel bir araba.
    Kesinlikle dizelini alın derim özellikle dizelden sonra benzinliye geçmek üzebilir sizi.

cok iyi fiyata almissiniz astra ile bir depo ile 1000 km yol yaptigimi biliyorum firino ile ise 750 km yol yapiyorum birde suspansiyon namina birsey yok evo hosuma gitti sis ortalama 1 depo ile kac km yol yaptiniz yada karma kac litre yakit tuketiyor
  • arkadaşlar tamponları araba ile aynı renge boyama olayına ne dersiniz? arka tampondaki o siyah kısım berbat duruyor bence.

bu arada aracın benim gözümde en büyük eksisis ses sistemi ve teypidir.
  • Punto Evo 1.3 Dynamic Multijet 75 HP + Assist kit + Safety Plus Kit ile aranıza katılmış bulunmaktayım.
  • Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WindOfChange

Punto Evo 1.3 Dynamic Multijet 75 HP + Assist kit + Safety Plus Kit ile aranıza katılmış bulunmaktayım.

güle gle binin Allah kazadan beladan esirgesin inşaallah
  • arkdaşlar 95bg dualogic hakkında alan veya sipariş veren birisi var mı?
  • sipariş verdik 2 hafta önce 2 hafta içerisinde almış olacagız.
    dualogic dynamic asist kit li 36bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: certac

sipariş verdik 2 hafta önce 2 hafta içerisinde almış olacagız.

hocam nereden aldınız ben anlamıyorum istanbul birmottan soruyoruz adamlar 2 ay içersiinde gelir diyorlar bir de metalik renk ve trafik sigortasıda dahil mi?
  • slm.yeni üye oldum fakat forma nasıl soru yazılır bilmiyorum.buraya öylesine yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • 2 ay oldu evo dinamik multijet aldım.araç güzel fakat yakıt bir türlü düşmüyor.servise soruyorum 10.000 bakım a kadar normaldir diyorlar.150 tl ye doluyor.600 km zor yapıyorum şehir içinde ortalama yakıt tüktimi yol bilgisayarında 7.4 gösteriyor.bu sorunla karşılaşan başka arkadaşlar da varmı acaba.ayrıca depo yarım ın üstündeyken frene basınca yakıt deposunda dengeleyici olmadığı için küt küt vuruyor içindeki mazot.ve ayrıca direksiyondan gelen fare sesine benzer o ses çok kötü ya.bunlara çözüm bulan arkadaşlar varmı acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brifing

quote:

Orijinalden alıntı: certac

sipariş verdik 2 hafta önce 2 hafta içerisinde almış olacagız.

hocam nereden aldınız ben anlamıyorum istanbul birmottan soruyoruz adamlar 2 ay içersiinde gelir diyorlar bir de metalik renk ve trafik sigortasıda dahil mi?

Selam
    Göker den aldık ellerinde iki adet vardı siyah ve evo beyazı metalik.
    birmot a bende sormustum onalrda yoktu.birmot mayıs dan önce tarih veremediler.ancak göker den beyaz olanı ben aldım siyahta aynı gun satıldı sanırım.
  • hocam ozaman burdan şu sonuç mu çıkıyor? bayilere göre stoklar fark ediyor mu yani? çünkü konyada sorduk nisann ortası gibi gelir dediler sipariş werirsek birmot 2 ay diyor dün forumda bi arkdaş gördüm çarşamba sipariş wermişler haftaya cumaya teslim etceklermiş ben onu da anlamadım?:S:S
  • Evet bu tecrube ile sabitlenmişoldu:)
    cunku bayiler kendileri sipariş geciyorlar.ancak ellerinde olmayan bir aracı fiat ın stoklarından kontrol edip oradanda tedarik edebiliyorlar.
    ben gri metalik istemiştim.var ancak en erekn mayıs 20 den sonra olabilir dediler:)
  • dün beyaz dinamik dualogic 1.4 benzinli aldım.ellerinde full düz vitelisi vardı.
    yarın orjinall karter kapağı takılacak. kasko da 870'e geldi koç allianz dan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakianboy
    dün beyaz dinamik dualogic 1.4 benzinli aldım.ellerinde full düz vitelisi vardı.
    yarın orjinall karter kapağı takılacak. kasko da 870'e geldi koç allianz dan.

Bende mylife dualogic alıyorum,bu orjinal karter kapağını ücretli mı takiyorlar,biraz bilgi verirsen çok memnun olurum.
    İlk arabam olacak arkadaslar teslim alırken nelere dikkat etmem lazım ?
  • merhaba, forumdaslar.

punto evo 1.3 multijet 95bg dualogic almayi planliyorum. beyaz ve metalik beyaz 2 tane buldum 36500 gibi fiyat verdiler, sizce uygun mu? daha fazla indirirler mi sizce?
    bunlarda assist kit ve evo kit yok. sizce bunlar icin fark vermeye ve beklemeye (1.5 ay gibi) deger mi? arabayi daha cok sehir ici veya max ~1 saatlik yolculuklarda kulanacagim. yilda 1 kere falan uzun yola cikariz.
    skydome dusunmedim cunku simdiki arabamin sunroof'u var ve nadiren kullaniyorum. arabayi daha guzel gosterdigi dogru ama bunun icin ~1750TL'ye degmez diye dusunuyorum.
  • Haftasonu ben de bi bayiye sordum Ankara'da aynı fiyatı verdiler. İçinde assist kit vs. yoktu. Bu forumda bir arkadaş assist kitli 35 bine aldığını yazmıştı. Yaza doğru bir kampanya olur mu acaba? Yoksa en makulu aralık atında almak sanırım.

quote:

Orijinalden alıntı: Mercani

merhaba, forumdaslar.

punto evo 1.3 multijet 95bg dualogic almayi planliyorum. beyaz ve metalik beyaz 2 tane buldum 36500 gibi fiyat verdiler, sizce uygun mu? daha fazla indirirler mi sizce?
    bunlarda assist kit ve evo kit yok. sizce bunlar icin fark vermeye ve beklemeye (1.5 ay gibi) deger mi? arabayi daha cok sehir ici veya max ~1 saatlik yolculuklarda kulanacagim. yilda 1 kere falan uzun yola cikariz.
    skydome dusunmedim cunku simdiki arabamin sunroof'u var ve nadiren kullaniyorum. arabayi daha guzel gosterdigi dogru ama bunun icin ~1750TL'ye degmez diye dusunuyorum.

• Zaten bu donanımda en uygun araç bu ,herhangi bir kampanya yapacaklarını sanmıyorum.yıl sonuna Euro ne olur o da bilinmez.
    Bende yıl sonu diyordum,haftaya alacağım kismetse...
  • herkese merhabalar
    yardımcı olursanız cok sevınırm

29500e dizel punto evo alma sansımız olurmu nakitte?
    29500e pegeout 206+ dızel envy alabılıyorum son dakka evo aklıma geldı ama nette fiyatlar 31500den baslıyor

nakıtte ındırım sızce nekadar yapar fiat bayileri? bırde evonun hangı modelı sızce almaya deger
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.