Şimdi Ara

<<<....FIAT PUNTO EVO KULÜBÜ(39 üye)....>>> (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.271
Cevap
19
Favori
118.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben stokta araba bulamayıp, İtalyadan araba getirtiyoruz demelerine inanmak istemiyorum.
    Cazip fiyatlı kampanyalar ocak sonu itibariyle bitti. Ocakta verilen siparişlerde mart sonunda teslim edilmiş olacak.
    Şimdi geldik nisan ayına. Showrumlarda pek kimseler görünmüyor. İçeri giren tek tük insanada stoktan araba bulamyıorsanız, bu pazarlama oyunundan başka bir şey değil derim.
    Uygun fiyatlı dediğiniz dizel evolar 34 bin lira ve yine zam geleceği söyleniyor.
    ve sizler bu fiyat uygun aman biran önce alalım, kampanya nasıl olsa olmaz dedikçe bu fiyatların düşme ihtimali yılbaşına kadar yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedowich15

herkese merhabalar
    yardımcı olursanız cok sevınırm

29500e dizel punto evo alma sansımız olurmu nakitte?
    29500e pegeout 206+ dızel envy alabılıyorum son dakka evo aklıma geldı ama nette fiyatlar 31500den baslıyor

nakıtte ındırım sızce nekadar yapar fiat bayileri? bırde evonun hangı modelı sızce almaya deger

Bu arkadaşımız bana bunları yazmış:

guleryuzlu arkadasım... bugun son dakka bı komsumuzla konustum 29800e mylıfe dızelı aldıgını soyledı 1ay olmadı aracı alalı...yarın kendısıde sorduracak bende o yuzden merak edıp sordum ...

cıddı bırsey sordum...sırıtacagına bıldıgını paylassan kafı...pejo envy full paket konfıgure edınce 31820 ye gelıyor punto evo bos dızelıde 31,660 dıyor fıat bırmotlardada pesınde ıyı ındırım yaptıklarını senelerdır soylerler ..
    tekrar dıyorum bıldıgın bısey varmı? yoksa olesıne mı yazdın..

Bir kere sanal alemde konusmalarına dikkat edeceksin.ne amaçla güldüğümü neresinden anladın?.bana sırıtma kelimesini kullanma!

Sana iyilik olsun diye yazdım.Ancak sen anlamada güçlük çekmişsin bunları açıklamam gerekti;

O fiyata otomatiğini alabilirsin dedim.Çünkü bana asist kit+ pop kit li dynamic evo 1.4 dualogic e 30500 fiyat verdiler 3 hafta önce.

Madem bir şey yazdım.Kardeşim bürün fiatlara git yüzyüze konuş ben de opel almaya karar verdim de.kafamda ve cebimde bu kadar param var de.
    Bence hepsi teklifini kabul edeceklerdir.

• dogru dıosun sanal alemde her sırıtanın IQ su anlasılmıyor ama keske forumu kırletmeseydın geregı yoktu

ben dızel soruyorum yazdıgım gıbı dogru okumadın sanırım ama bılgı ıcın tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hedowich15 -- 31 Mart 2011; 21:51:50 >
  • arkdaslar lutfen polemik yerine dönüştürmeyelim burayı
  • quote:

herkese merhabalar

29500e pegeout 206+ dızel envy alabılıyorum son dakka evo aklıma geldı ama nette fiyatlar 31500den baslıyor

nakıtte ındırım sızce nekadar yapar fiat bayileri? bırde evonun hangı modelı sızce almaya deger

bayiye gidip alacak gibi pazarlık yapmanı öneririm sana ben active dualogic + park sensörünü liste fiyatından 1200 lira indirim yapark almıştım aralıkta dediğim gibi yaparsan mutlaka indirirler bu arada 206 alıcagına suzuki alto öneririm sana 206 tarih oldu bana göre allayıp pullayıp satıyolar yine şu arabayı evoyla kıyaslanamaz bile hele hele hdi ile multijet ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalyente11 -- 2 Nisan 2011; 17:53:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mercani

merhaba, forumdaslar.

punto evo 1.3 multijet 95bg dualogic almayi planliyorum. beyaz ve metalik beyaz 2 tane buldum 36500 gibi fiyat verdiler, sizce uygun mu? daha fazla indirirler mi sizce?
    bunlarda assist kit ve evo kit yok. sizce bunlar icin fark vermeye ve beklemeye (1.5 ay gibi) deger mi? arabayi daha cok sehir ici veya max ~1 saatlik yolculuklarda kulanacagim. yilda 1 kere falan uzun yola cikariz.
    skydome dusunmedim cunku simdiki arabamin sunroof'u var ve nadiren kullaniyorum. arabayi daha guzel gosterdigi dogru ama bunun icin ~1750TL'ye degmez diye dusunuyorum.

skydome lu araca binmeden önyargılı olmayın derim ben sunroofla skydome farklıdır hele b sınıfında daha da farklı olur
  • arkadaşlar 1.3 multıjet dynamic in yakıtı hakkında bilgisi olan yokmu.benim ki 3000 km ye geldi hala 270 kuruş yakıyo
  • 1.4 multiair kullanan arkadaşlar yakıt tüketimlerinin 100 km'de ne kadar olduğu bilgisini verebilirler mi acaba rica etsem? Bu arabayla ilgili ciddi şekilde ilgileniyorum ama multiair motorun yakıt tüketimi konusunda net bir bilgim yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalyente11

quote:

Orijinalden alıntı: Mercani

merhaba, forumdaslar.

punto evo 1.3 multijet 95bg dualogic almayi planliyorum. beyaz ve metalik beyaz 2 tane buldum 36500 gibi fiyat verdiler, sizce uygun mu? daha fazla indirirler mi sizce?
    bunlarda assist kit ve evo kit yok. sizce bunlar icin fark vermeye ve beklemeye (1.5 ay gibi) deger mi? arabayi daha cok sehir ici veya max ~1 saatlik yolculuklarda kulanacagim. yilda 1 kere falan uzun yola cikariz.
    skydome dusunmedim cunku simdiki arabamin sunroof'u var ve nadiren kullaniyorum. arabayi daha guzel gosterdigi dogru ama bunun icin ~1750TL'ye degmez diye dusunuyorum.

skydome lu araca binmeden önyargılı olmayın derim ben sunroofla skydome farklıdır hele b sınıfında daha da farklı olur

metalik beyaz 1.4 77hp dynamic+dualogic+assist kit aracım skydomlu harika bir şey.kullanırsanız göreceksiniz.güvenlik endişesi taşımayın.bu cam normal camlardan çok çok daha dayanıklık ve tavanda ekstra çelik kuşaklar var.skydom deyip geçme sunroof değil bu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comanchee -- 3 Nisan 2011; 23:04:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: comanchee
    quote:

quote:

herkese merhabalar

bayiye gidip alacak gibi pazarlık yapmanı öneririm sana ben active dualogic + park sensörünü liste fiyatından 1200 lira indirim yapark almıştım aralıkta dediğim gibi yaparsan mutlaka indirirler bu arada 206 alıcagına suzuki alto öneririm sana 206 tarih oldu bana göre allayıp pullayıp satıyolar yine şu arabayı evoyla kıyaslanamaz bile hele hele hdi ile multijet ...

metalik beyaz 1.4 77hp dynamic+dualogic+assist kit aracım skydomlu harika bir şey.kullanırsanız göreceksiniz.güvenlik endişesi taşımayın.bu cam normal camlardan çok çok daha dayanıklık ve tavanda ekstra çelik kuşaklar var.skydom deyip geçme sunroof değil bu....

alıntınız yanlıs oldu heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: extraordinariuss
    1.4 multiair kullanan arkadaşlar yakıt tüketimlerinin 100 km'de ne kadar olduğu bilgisini verebilirler mi acaba rica etsem? Bu arabayla ilgili ciddi şekilde ilgileniyorum ama multiair motorun yakıt tüketimi konusunda net bir bilgim yok maalesef.

multiair le ilgili ayrıntılı test okumustum fıat bolumunde alan arkads gayet memnunmus cok atakmıs tarattırırsan daha ıyı bılgı alabılrsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: comanchee
    quote:

quote:

herkese merhabalar

alıntınız yanlıs oldu heralde

maalesef

• 206plus ile bu araç arasında kafadan 5000 tl oynaması gerekir o kadar far var yani, 29.500 e zor bulursun ama 31000 e çıktığın zaman bulabilirsin bence.
  • 18 de ben olayım :
    Gri 1.3 mj Punto Evo Dynamic
  • Bende dün itibariye aranıza katıldım.
  • Punto Evolara zam gelmiş. 1.3 95hp dynamic dualogic araç 37 bin küsürden, 38 bin küsüre yükselmiş. Listeye ilk girdiğinde 35 bin küsürdü. Bu arada bu araç halen gelmemiş showroomlara.
  • 1,3 dualogic kaç lt. yakıyor bir de bakım masrafları ne durumdadır?

paylaşırsanız sevinirim.
  • EVO ile ilgili her türlü sorunlar cevaplanır...MULTİAİR puntosu olan yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: derebeyii

1,3 dualogic kaç lt. yakıyor bir de bakım masrafları ne durumdadır?

paylaşırsanız sevinirim.

bakım masrafları oldukça ucuzdur.Dualogic vites kutularında (MTA) robot yağı değişimi 60.000 km şanzuman yağı ise 80.000 km de değişmektedir.Yakıtı hakkında şu an tam bir bilgim yok fakat en kısa zamanda onu da yazıcam bildiğim kadarıyla manuel vites kutusundan daha az yakıt harcatmaktadır.İlginç bir avantajı ise robot arıza yaptığında vites kutusunu bazı ustalar manuele geçirmekteler :) tabi ki sanayide :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.