Şimdi Ara

<<<....FIAT PUNTO EVO KULÜBÜ(39 üye)....>>> (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
19
Favori
118.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkes iyi akşamlar. Ciddi ciddi evo almayı düşünen birisi olarak öneriliriniz nedir acaba? En optimum model hangisi acaba? Fiyat performans olarak hangi model ve opsiyonları tercih etmeliyim? Yılda ortalama 10 - 12 bin km yapayı düşünüyorum,en az 5 yıl kullanabileceğim bir araç olsun. Aslında fiesta ile arasında kaldım. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. İyi akşamlar.
  • Bence f/p olarak 75 Hp dizel almalısınız.
    Donanım olarak dynamic, zevk meselesi ama bence bordo döşemeli olanı..
    Opsiyon olarak kesinlikle skydome ve assist kit olmalı,skydome ayrı bir hava katıyor araca. Diğerleri bütçenize kalmış, bence hepsi olmalı.Zaten diğerlerini Evo kit adı altında toplamışlar sanırım.
    Fiesta dan 2500 TL gibi daha az rakama Skydome, Freedom Kit(Bluetooth,USb,Hi-fi ses sistemi vs),Assist Kit(Cruise control,yağmur sensörü,otomatik kararan dikiz aynası) opsiyonlarıyla aldığım aracımdan gayet memnunum. Fiesta da güzel araç ama iç görüntü ve donanım olarak, artı Cam tavan seçeneği nedeniyle seçimim Evo oldu.Sanırım bir de Evo daha geniş ve uzun Fiesta ya göre..
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

Bence f/p olarak 75 Hp dizel almalısınız.
    Opsiyon olarak kesinlikle skydome ve assist kit olmalı,skydome ayrı bir hava katıyor araca. Diğerleri bütçenize kalmış, bence hepsi olmalı.Zaten diğerlerini Evo kit adı altında toplamışlar sanırım.
    Fiesta dan 2500 TL gibi daha az rakama Skydome, Freedom Kit(Bluetooth,USb,Hi-fi ses sistemi vs),Assist Kit(Cruise control,yağmur sensörü,otomatik kararan dikiz aynası) opsiyonlarıyla aldığım aracımdan gayet memnunum. Fiesta da güzel araç ama iç görüntü ve donanım olarak, artı Cam tavan seçeneği nedeniyle seçimim Evo oldu.Sanırım bir de Evo daha geniş ve uzun Fiesta ya göre..

skydom için +1750 tl verdim verirken kendimle çatıştım hatta.zor bir karardı kışın bazı anlar niye niye dedim ama bahar geld, bir kaç kez kullandım skydomu. geçen hafta sonu uludağa çıkarken açtım cam tavanı sonuna kadar hava güneşli idi sıcaklık 17-18 derece kadardı o kadar hoşuma gittiki.Kendi kemdime helal olsun dedim.Yani pişman değilim artık. kısaca skydom gerçekten bir ayrıcalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comanchee -- 12 Nisan 2011; 15:58:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: comanchee

quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

Bence f/p olarak 75 Hp dizel almalısınız.

skydom için +1750 tl verdim verirken kendimle çatıştım hatta.zor bir karardı kışın bazı anlar niye niye dedim ama bahar geld, bir kaç kez kullandım skydomu. geçen hafta sonu uludağa çıkarken açtım cam tavanı sonuna kadar hava güneşli idi sıcaklık 17-18 derece kadardı o kadar hoşuma gittiki.Kendi kemdime helal olsun dedim.Yani pişman değilim artık. kısaca skydom gerçekten bir ayrıcalık

Teşekkürler,değerli fikirleriniz için.

• bende de 2011 md. Punto Evo 1.,3 75bg Multijet Dynamic + Assist Kit var, beni de ekleyin...Motor birazcık hayal kırıklığı yarattı, Fiestanın 1.4 68 bg'lik motoru çok daha atak. Ama Punto da 3000-3500 devir bandı aralığında ciddi bir atak sergiliyor. Benim gözlemim 1-2-3. vites seri bir kullanıma girilirse araç hakkını veriyor (yakıt tüketimi artarak tabi), benim gibi tüketim esaslı kullanılırsa araç biraz ağır kalıyor. Bu fiyat bandında bu donanımda başka bir araç yok. Özellikle öyle bir iç mekan dizaynı harbiden çoğu c sınıfı araçta yok. İlgilenen arkadaşlara faydalı olmasını diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionissimo -- 13 Nisan 2011; 13:43:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bellaotero
    Arkadaşlar herkes iyi akşamlar. Ciddi ciddi evo almayı düşünen birisi olarak öneriliriniz nedir acaba? En optimum model hangisi acaba? Fiyat performans olarak hangi model ve opsiyonları tercih etmeliyim? Yılda ortalama 10 - 12 bin km yapayı düşünüyorum,en az 5 yıl kullanabileceğim bir araç olsun. Aslında fiesta ile arasında kaldım. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. İyi akşamlar.

arabayı alana kadar evo nedeni daha ucuz olması aldıktan sonra fiesta nedeni ford kalitesi 2 ay kullandıktan sonra evo nedeni evo aşkı ... Ustune para verseler satıp su anda fiesta almam evo ruhu başka ... Size önerim arabayı full donanımlı alın eger butçeniz yetiyorsa sonra evodan inmek istemeyeceksinlz buna eminim
  • slm arkadaşlar bizde bir tane punto evo almak istiyoruz dinamik skydome ak olarak almayı planlıyoru z ama aklımıza takılan sorunlar şunlar 1.3 dizel motora hantal diyorlar o beni çok korkutuyor bu motor fiorinalara koydukları motor değilmi arkadaşlar ben bi fiorino kullanmıştım çok hoşuma gitmişti performansı ki fiorina daha gır bir araba acaba punto daki motorla aynı motor değilmi o da 1.3 dizeldi bide multiair moto düşünüyoruz ama onun da yakıtı beni çok korkutuyor bide araç küçük bir bagaja sahip lpg taksak iyice küçülcek yardım edermisiniz arkadaşlar linea ya bi le yeten motor bu küçük evo ya nasıl yetmiyor yardım edin lütfen
  • Benim aracım 1.3 75 bg dizel. Yapılan yanılgı aynı motorun takılı olduğu araçları kıyaslamak. Aktarma organlarının önemini hatırlatmak isterim. 2 aracı bu şekilde karşılaştırmak için önemli olan 3 parametre var;
    1. Motor
    2. Ağırlık
    3. Aktarma organları

O yüzden Albea, Fiorino, Palio vs. ile kıyaslama yapmak bence çok da mümkün değil.

Bu arada 5800km oldu aracım, şehir içi + dışı karışık 5,9 lt/100 km tüketimim var. İlk 10000 km boyunca yakıt tüketimi ancak optimum banda oturuyor. Bir de yakıt tüketimi için, gittiğim yetkili servis 5000km'de bir hava filtresinin değişmesini tavsiye ediyor.
  • Arkadaşlar peki Yeni 5 kapı Corsayı deneme şansınız oldumu? Evoyu onla kıyaslayabilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bellaotero

Arkadaşlar peki Yeni 5 kapı Corsayı deneme şansınız oldumu? Evoyu onla kıyaslayabilirmiyiz?

Eşimin kardeşinde aynı motora sahip (1.3 75 bg dizel) Corsa var. Ben donanım ve iç dizayn olarak Evoyu tek geçerim. Garanti Corsa'da 2 yıl diye hatırlıyorum, ama teyit etmekte fayda var. Evo'da 3 yıl.

Corsanın da bir marka/model değeri var. Üzerlerindeki motolar birebir aynı, ikisinin de performansı birbirine yakın diyebilirim.
  • arkadaşlar benim soruma cevap vercek arkadaş yokmu dizel evo performans acısından bana yeterli olmaz mı yani kalkışı falan nasıl dip gaz kalksak tatmin edici bir performans sergilemez mi arkadaşlar bana bu mtorla ilgili lütfn fikir verin arkadaşlar acil 1 2 güne kadar gidicez alıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoGuSuM

arkadaşlar benim soruma cevap vercek arkadaş yokmu dizel evo performans acısından bana yeterli olmaz mı yani kalkışı falan nasıl dip gaz kalksak tatmin edici bir performans sergilemez mi arkadaşlar bana bu mtorla ilgili lütfn fikir verin arkadaşlar acil 1 2 güne kadar gidicez alıcaz

Fiyat olarak hemen hemen aynılar ama tabi birde donanımlarını yakından test etmek lazım. Ama ne bilim o parayı Opele vermek daha mantıklı diyor içimden bir ses :( Ön yargımı acaba. Varmı başka firki olan arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoGuSuM
    arkadaşlar benim soruma cevap vercek arkadaş yokmu dizel evo performans acısından bana yeterli olmaz mı yani kalkışı falan nasıl dip gaz kalksak tatmin edici bir performans sergilemez mi arkadaşlar bana bu mtorla ilgili lütfn fikir verin arkadaşlar acil 1 2 güne kadar gidicez alıcaz

multıjet rustunu ıspat etmıs bır motordur corsada kullanılan motorda multıjettır . Yetıp yetmemesı sızın ne aradıgınıza baglı kafanızdakı soru ısaretlerını gıdermenın en ıyı yolu test etmek ...
  • Acıkcası o parayı opel e verdiğinizde bu kadar kalabalık bir donanım asla satın alamazsınız.Opel marka imajı olarak hicte fiat ın uzerinde bir yerde de değil.3 yıl opel vectra kullanıp 3 kez yolda kalmıs ve yemin etmiş birisi olarak bu yorumu yapıyorum:)
  • merhba arkadaşlar fiat punto evo dinamick 1.4 multiair 105 hp+esp/msr/asr/hba/hillholder+skydome+ek lista fiyatı 36517 lira tutuyor acaba liste fiyatından ne kadar indirimle alabilirim bu fiyat fiatın sitesindeki liste fiyatıdır arkadaşlar bide bu motor çok yakar mı canımı sıkarmı yıllık 10,000km asla geçeceğimi düşünmüyorum bide rodajını tamamladıktan sonra lpg dönüşümü yapılırmı arkadaşlar garantisi iptal olmadan yardımlarınız için şimdiden tsk ederim
  • 5K DYNAMIC Start & Stop 1.3 MULTIJET 95HP DUALOGIC 38.230 TL liste fiyatı, araba çok övülüyor ve yakıt tüketimi de çok iyi görünüyor. Donanımı da iyi. Bayiden ne kadar fiyat alınabilir acaba?
  • Bu araç listeye girdiğinde 35 bin küsürdü, şimdi 38 bin küsür olmuş, çok olmuş. Buna gelecek cevapları ben de merak ediyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: hayalci79

5K DYNAMIC Start & Stop 1.3 MULTIJET 95HP DUALOGIC 38.230 TL liste fiyatı, araba çok övülüyor ve yakıt tüketimi de çok iyi görünüyor. Donanımı da iyi. Bayiden ne kadar fiyat alınabilir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangiaraba?

Bu araç listeye girdiğinde 35 bin küsürdü, şimdi 38 bin küsür olmuş, çok olmuş. Buna gelecek cevapları ben de merak ediyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: hayalci79

5K DYNAMIC Start & Stop 1.3 MULTIJET 95HP DUALOGIC 38.230 TL liste fiyatı, araba çok övülüyor ve yakıt tüketimi de çok iyi görünüyor. Donanımı da iyi. Bayiden ne kadar fiyat alınabilir acaba?

Fiat Konya bayisini aradım, 38.500 lira fiyat verdiler, hem de skydome ve evo kitsiz!
  • Skydome ve Evokit ile 37.000 TL fiyat almıştım, Ocak ayında..
    5K DYNAMIC Start & Stop 1.3 MULTIJET 95HP DUALOGIC için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectpeople -- 18 Nisan 2011; 22:25:32 >
  • ben kasımda evo 1.4 77hp dualogic dynamic+assist kit+skydom 32.000 (kasko dahil) aldım fiyatlar iyi uçmuş
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.