Şimdi Ara

<<<....FIAT PUNTO EVO KULÜBÜ(39 üye)....>>> (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.271
Cevap
19
Favori
118.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatlar uçuyor gerçekten.. Bir de bu indirimli fiyatı, 42 bin lira civarıymış asıl fiyatı. Nisan fiyatları Mart fiyatlarına göre %2 zamlıymış..
  • araç için kutu içi k&n filtre sipariş ettim henüz elime ulaşmadı.filtre borusunun kutuya bağlandığı yerde borunun çok ıısındığını farkettim güzel bir izolaston malzemesi ile boruyu kaplamayı(garanti bozulmaması için sökülüp takılabilecek bir kaplama) yapacağım.
  • Arka cam kenarlarındaki lambalardan başka hemen arka etekerindeki lambalar da mı yanıyor ?
    Bunlar park lambaları mı, geri vites lambaları mı ?
  • merhaba arkadaşlar,

bende 1.3 MJ S / S 75 BG + Evo Kit + ESP Kit + SkyDome + Metalik Beyaz renk ile aranıza katıldım, eklerseniz sevinirim.

herkese iyiy günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem56

merhaba arkadaşlar,

bende 1.3 MJ S / S 75 BG + Evo Kit + ESP Kit + SkyDome + Metalik Beyaz renk ile aranıza katıldım, eklerseniz sevinirim.

herkese iyiy günler

hayırlı olsun inşallah kazasız belasız binersiniz allahın izni ile
  • 110000 binde 2007 model 1.3 multi jet dizel zenon far çift air bag abs klima asr asp ön kol dayama Mavi renk aynalar elektirkli cd çalar sadece ön tanponun altındaki fiber sürtüldüğün bi masraf çıkmış değişme yokmuş başka boya değişen yok....20200 bin fiyatı var bu araçla ilgili ne düşünürsün pahalımı yoksa sahibinden alacağımm....yada bu arabanın ederi ne kadardır arkadaşlar bii fikir veriniz aracı gidip baktıracağımm servise çünkü...çünkü şiddetle punto almak istiyorumm...
  • arkadaşlar şu listeyi güncelleyinde kaç kişi olmuşuz bir bilelim,çok atıl bir grup bu evo forumu,hareketlendirelim yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre the king -- 29 Nisan 2011; 16:19:14 >
  • Artık ben de 'EVO'luyum. 1.3 Multijet Dynamic 95 HP Dualogic, bir hafta içinde gelmesini bekliyoruz aracın, dört gözle
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre the king

arkadaşlar şu listeyi güncelleyinde kaç kişi olmuşuz bir bilelim,çok atıl bir grup bu evo forumu,hareketlendirelim yani..

aynen gelen giden pek yok ben filtre aldım bir bakacağım ayrıca lpgye geçmeyi düşünüyoum bu ara

quote:

Orijinalden alıntı: capslock24

110000 binde 2007 model 1.3 multi jet dizel zenon far çift air bag abs klima asr asp ön kol dayama Mavi renk aynalar elektirkli cd çalar sadece ön tanponun altındaki fiber sürtüldüğün bi masraf çıkmış değişme yokmuş başka boya değişen yok....20200 bin fiyatı var bu araçla ilgili ne düşünürsün pahalımı yoksa sahibinden alacağımm....yada bu arabanın ederi ne kadardır arkadaşlar bii fikir veriniz aracı gidip baktıracağımm servise çünkü...çünkü şiddetle punto almak istiyorumm...

ekspertiz yaptırmadan almayın y çok iyi bir usta yada iyi bir servis baksın.kimse ayranım ekşi demez çünki.fiyata gelince 2.eli takip eden biri değilim ama 4 yaş araç için 20.200 çok geldi.sıfırını active donanım ile 30.000 tl ye alabildiğini düşünürsek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comanchee -- 30 Nisan 2011; 9:27:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalci79

Artık ben de 'EVO'luyum. 1.3 Multijet Dynamic 95 HP Dualogic, bir hafta içinde gelmesini bekliyoruz aracın, dört gözle

hayırlı olsun,kazasız belasız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre the king

quote:

Artık ben de 'EVO'luyum. 1.3 Multijet Dynamic 95 HP Dualogic, bir hafta içinde gelmesini bekliyoruz aracın, dört gözle

hayırlı olsun,kazasız belasız..

Amin, cümlemize. Teşekkürler

• selamlar biz dun teslim aldık.
    hakikaten cok sessiz,sakin ve konforlu bir araç.
    start-stop guzel alısması cokkolay.aldıgımızda ortalama 14.5 idi bugun 45 km oldu ortalama 8 e kadar geriledi.
    anlık zaten 4-6 arasında gidip geliyor.sanırım 5-6 arası oturacak.herkese tavsiye edilebilir.
  • arkadaslar genelde mobil takip ettigim için gucellemeri biraz gec yapabiliyorum uygun bi zamanımda listeyi yenilemeye calısacam ...
  • Sizin araç 1.4 benzinli duaologic versiyonu mu?

quote:

Orijinalden alıntı: certac

selamlar biz dun teslim aldık.
    start-stop guzel alısması cokkolay.aldıgımızda ortalama 14.5 idi bugun 45 km oldu ortalama 8 e kadar geriledi.
    anlık zaten 4-6 arasında gidip geliyor.sanırım 5-6 arası oturacak.herkese tavsiye edilebilir.

• Hayırlı olsun, teslim alıp kullanınca fikirlerinizi yazarsınız.

quote:

• Arkadaşlar 2012 model evolar ne zaman gelir? Bilgisi olan var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangiaraba?

Hayırlı olsun, teslim alıp kullanınca fikirlerinizi yazarsınız.

quote:

Tabii, yazarım. Perşembe günü aracın gelmesi bekleniyor. Liste fiyatı 38.230 TL'den 38,976 TL'ye yükselmiş aracın. Her ay zam yapıyorlar nedense??

quote:

Orijinalden alıntı: certac

selamlar biz dun teslim aldık.

Aracınız hayırlı olsun, darısı başımıza, ben de arabamı kullanmak için sabırsızlanıyorum. Bu arada, opsiyonlu beyaz bir Punto Evo vardı, opsiyonu kalkmış. Biz buz beyazı sipariş vermiştik. Şimdi kararsız kaldık. Bir hafta bekleyip buz beyazı mı alsak, yoksa beyaz arabayı hemen alıp götürsek mi. Hem renk konusunda kararsız kaldık, hem de bayide bekleyen aracı mı yoksa yeni gelen aracı mı almak daha iyidir, onu bilemedik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci79 -- 2 Mayıs 2011; 17:39:27 >

• Şöyle ilginç bir ilan gözüme çarptı:

"0 Km, Dualogic Şanzımanlı ve Skydome, Assist Kit bulunan aracımı, tam donanımlı Punto Evo almak isteyip de İtalya'dan gelmesini beklemek istemeyenlere...Araba gelene kadar benim hevesim kaçtı..13 Mayıs civarında devredilebilir. Aracın resimleri temsilidir."

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-beklemek-istemiyorsaniz-punto-evo-1-4-dynamic-48253889/detay/
  • quote:

Şöyle ilginç bir ilan gözüme çarptı:

"0 Km, Dualogic Şanzımanlı ve Skydome, Assist Kit bulunan aracımı, tam donanımlı Punto Evo almak isteyip de İtalya'dan gelmesini beklemek istemeyenlere...Araba gelene kadar benim hevesim kaçtı..13 Mayıs civarında devredilebilir. Aracın resimleri temsilidir."

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-beklemek-istemiyorsaniz-punto-evo-1-4-dynamic-48253889/detay/

37 bine benzinli punto hevesin kaçmasından fazlasını anlatıyo bu fiyat.

• quote:

Şöyle ilginç bir ilan gözüme çarptı:

Araç modelinin liste fiyatı opsiyonları da dahil 35.392 TL yapıyor yanlış bakmıyorsam. Pazarlık payı da kabiliyetinize kalmış. En kötü 34.000 e anlaşır beklerim. :)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.