Şimdi Ara

<<<....FIAT PUNTO EVO KULÜBÜ(39 üye)....>>> (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.271
Cevap
19
Favori
118.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracımı iki haftadır kullanıyorum, 720 km yol yaptım, çoğu şehir içi. Genel yakıt ortalamam 5.8.. Ama bugün okuldan eve dönerken daha uzun ama çok kırmızı ışık olmayan bir güzergâh denedim, 23 km yolu 4 litre ortalamayla geldim.

Şimdiye kadar 180 liralık mazotla 720 km yaptım, menzil 80 km gözüküyordu, yakıt uyarısı vermeden yakıtımı aldım.

Sabahları okula giderken sanırım hem motor soğuk olduğu için, hem de rampa çıktığım için dönüşe göre 1 - 1,5 lt fazla yakıyor kerata.

Dualogic 1.3 95 beygir Dynamic kullanıyorum, performansından oldukça memnunum. Aracı aldığımda otomatik vites uyarısı vermişti, fren müşürü değiştirildi. O da benim hatamdı sanırım, yoğun trafikte boş bulunup gazla frene aynı anda bastığım için.

Şimdilik her şey yolunda çok şükür, ancak Antalya'nın yoğun şehir içi trafiği araba sürme keyfi vermiyor..

• Merhabalar,

Ben de Punto Evo MyLife 1.4 Dualogic (Evo Beyazı) Skydome'lu aldım, önümüzdeki haftaiçinde arabama kavuşuyorum kısmetse.

Beni de kulübe eklerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilpost -- 29 Mayıs 2011; 0:30:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: billypostman

Merhabalar,

Ben de Punto Evo MyLife 1.4 Dualogic (Evo Beyazı) Skydome'lu aldım, önümüzdeki haftaiçinde arabama kavuşuyorum kısmetse.

bende 1.4 dualogic start stop assistkit+skydom+metalik beyaz var güle güle kullanın allah kazadan beladan nazardan korusun inşallah memnun kalacaksınız

bu arada lpg kalibrasyonu yaptırdım.araç atikleşti gibi.titreme ve silkeleme sıntısı vardı alt devirlerde giderdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comanchee -- 29 Mayıs 2011; 1:43:29 >
  • yaz benide dün itibari ile aracı satın aldım ama daha teslim olmadı punto evo 1.3 dynamic skydome beyaz
  • Biz alali 2 ay oldu arkadas bizi yazmadı daha,günde en az bir kere foruma giren bir arkadas başlığı guncellerse iyi olur.
    Evo larınız hayırlı olsun beyler...
  • yarın beyaz punto evo 1.3 75 bg dynamic skydome aracıma kavusuyorum.Listeye benide eklerseniz sevinirim

Bu arada navigasyon ve cruze kontrol sonradan ekletebilirmiyiz ? Ben sonradan eklemeyi düşünüyorum
  • selam arkadaşlar.
    5K DYNAMIC 1.4 FIRE 77 HP + metalik boya + ESP paket almayı düşünüyoruz.
    fiat ın sitesindeki rakamlara göre 30.322 + 250 + 600 = 31.177 TL gibi bir rakam ortaya çıkıyor
    peşin ödemede fiyat ne olur bilgisi olan varmı ??
    Balıkesirde ikamet ediyoruz ve bursa izmir gibi şehirlerden alacağız
    şimdiden teşekkürler...
  • Fiat linea active plus ile punto evo active modelleri arasında kaldım.Linea biraz daha geniş,evo ise daha yeni bir model ,sizler evo kullanılacıları olarak hangisini taviseye edersiniz.linea ya 32 000 ,evo active ise 31.500 diyorlar her ikiside dizel.Bir de evonun active modeli ile dinamik modeli arasında çok büyük bir fark olur mu ?Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: comanchee

quote:

Orijinalden alıntı: billypostman

Merhabalar,

bende 1.4 dualogic start stop assistkit+skydom+metalik beyaz var güle güle kullanın allah kazadan beladan nazardan korusun inşallah memnun kalacaksınız

bu arada lpg kalibrasyonu yaptırdım.araç atikleşti gibi.titreme ve silkeleme sıntısı vardı alt devirlerde giderdiler

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Amin :)

• Selamlar . EVO 1.4 Fire Dynamic + AK. beyaz renk. sözleşme imzalandı. Klube bende katıldım...
  • yeni aracıma kavustum sonunda daha fazla resim eklerim yakında. Bu arada sonradan hillholder taktırabilirmiyim araca?

• şu anki fiyatlar biraz fazla yüksek gibi. sonbahara doğru düşer umarım...
  • 1 haziranda yine zam gelmiş off ya offf 1.3 dizel 95 hp otomatik evo 40.180 tl olmuş..sonunda 40 milyar oldu evo bu gidişle almak hayel gibi gözüküyo bana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre the king
    Biz alali 2 ay oldu arkadas bizi yazmadı daha,günde en az bir kere foruma giren bir arkadas başlığı guncellerse iyi olur.
    Evo larınız hayırlı olsun beyler...

arkadasım gozlerınde problemmı var ? En sonda sen varsın gormuomusun ?? Daha once de benı eklermısın dıe yazmıssın ama arabanın ozellıklerını yazmamıssın ımzanda yazıyormus nerden bılıyım senın ımzanda aracının yazdıgını daha once ekleme talebı yaparken lutfen aracınızın ozellıklerınıde mesaj olarak yazın demıstım ... Yarın lısteyı tekrardan guncellıcem ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackF!Re
    yeni aracıma kavustum sonunda daha fazla resim eklerim yakında. Bu arada sonradan hillholder taktırabilirmiyim araca?

bildiğim kadarıyla hillholder esp ile baglantılı yani sonradan taktırılamıyor takılsa bile malıyetı cok yuksek olacagını dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MohikaN10
    selam arkadaşlar.
    5K DYNAMIC 1.4 FIRE 77 HP + metalik boya + ESP paket almayı düşünüyoruz.
    fiat ın sitesindeki rakamlara göre 30.322 + 250 + 600 = 31.177 TL gibi bir rakam ortaya çıkıyor
    peşin ödemede fiyat ne olur bilgisi olan varmı ??
    Balıkesirde ikamet ediyoruz ve bursa izmir gibi şehirlerden alacağız
    şimdiden teşekkürler...

peşin odemede bir fark olucagını sanmıyorum sonuncta her halukarda bayı parayı pesın alır kredı olsa bıle .oncekı yazılarda bıı arkadasımız yazmıstı bayılerın bır satıs sınırı var ıyı bır pazarlıkla o sınıra ınebılırsınız.ayrıyetten sadece bır bayıden fıyat almayın 2- 3 bayı ıle pazarlık yapın sonra o bayı su teklıfı verdı bu bayı sunu verdı dıe kızıstırın bıraz ortalıgı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: freelove
    1 haziranda yine zam gelmiş off ya offf 1.3 dizel 95 hp otomatik evo 40.180 tl olmuş..sonunda 40 milyar oldu evo bu gidişle almak hayel gibi gözüküyo bana..

aynen bıraz ınsafsızca olmus sankı ılk cıktıgında halbukı 35 bın lıraydı bu aracın fıyatı bence acelecı davranmayı aralıkta her zamankkı gıbı kesın ucuzlar ama sonbaharda ne olur onu bılemem
  • Arkadaşlar merhaba,nasipse evo my life multijet aracım haftaya gelecek ama aklıma takılan bir soru oldu, my life donanımlı evoların lansmanında start stop özelliği standart denilmekte,fakat fiat ın sitesinde donanım tablosuna bakıldığında ise multijet motorda start stop özelliği opsiyon görünüyor, bunun doğrusunu bayilerde bilmiyor, S&S özelliği, multijet my life evo da standart mı değilmi sonuçta S&S motorlar euro 5.?
    Teşekkürler.
  • isteyene s&s ile isteyene s&s olmadan satılıyor opsiyon yani
  • İsteyene S&S satılıyor deniliyor ama S&S olmayan mylife donanım versiyonunun fiyatının ne olduğunu,bırakın bayileri FİAT ın kendi bile bilmiyor,peki diyelim bu S&S opsiyonu ne kadar diyorum onuda cevaplayamıyorlar inanılır gibi değil yani, işin içinden çıkamayıp biz size dönücez dediler dönsünler bakalım görelim :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.