Şimdi Ara

<<<....FIAT PUNTO EVO KULÜBÜ(39 üye)....>>> (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
19
Favori
118.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cumartesi günü bayiiye gittim. çorlu / haliç oto. inanılmaz kalabalıktı. linea kampanyadan ötürü inanılmaz satıyor. yavuz bey ile görüştük. çok ilgilendi sağolsun

5K DYNAMIC Start & Stop 1.3 MULTIJET 75HP Beyaz renk
    ek olarak;
    assist kit
    skydome
    ESP/MSR/ASR/HBA/HILLHOLDER

38750 fiyat aldım. sizce nasıl?

şayet plakayı istanbul değilde tekirdağ yaptırırsam trafik sigortasını hediye edebileceklerini söyledi. zaten şu anda kullandığım araçta 59 plaka. şayet punto evo yu 59 plaka olarak alırsam kasko ve trafik sigortasında 500 tl civarı bir kar edebileceğimi söyledi.

tek sorun teslimat süresi. 2-3 ay arası diyor. çok uzun bir süre şahsen bu kadar süre arabasız kalamam diye düşünüyorum. şu anki aracımı sattığım arkadaşla görüşeceğim. en azından belli bir süre aracı birlikte kullanmayı teklif edeceğim :D

• skydomu ben 1750 tlye almıstim simdi fiyatlar acayip artmis
  • Selamlar,

Ben de potansiyel Punto Evo müşterisiyim. Bir süredir ailedeki araçları kullanıyorum bu ilk kendi aracım olacak. Öncelikle VW Polo bakıyordum ama Punto'nun fiyatları çekici geldi. Araçta önceliğim kaliteli olması ve sorun çıkarmaması. Performans ve konfor ikinci planda kalıyor. Ayrıca ön konsolun ve genel olarak aracın kullanım kolaylığı, fonksiyonelliği de önemli. Aslında içimden Polo GTI geçiyordu ama hem aşırı performansı hem de şimdilik bir araca o kadar para vermek istememem nedeniyle Punto Evo gibi modellere bakmaya başladım. Aracı belirttiğim şartlarda tavsiye eder misiniz? Kullanırken zevk alır mıyım ve ileride başıma iş açar mı? Malum Fiat markası biraz ön yargıyla bakmama neden olabiliyor.

Şimdiden teşekkürler.
  • Fiat benim de aklımdan bile geçmiyordu,birçok marka ve modele bakmıştım,hatta FocusII Titanium benzinli için kapora verip kredi onayını bile alıp beklemeye başlamıştım ama beklerken benzinli bir araç alma konusunda kararsızlığa düştüm. Bütçeme göre, B sınıfı olsun ama dizel olsun dedim. Tavsiye üzerine bakmak için bayiye uğradım Evo yu inceledim çok hoşuma gitti. Skydome, bordo döşeme vs. Bir kaç gün diğer araçlarla karşılaştırdım vs. tamam budur dedim ve aldım. Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum bence doğru seçim yapmışım. Bu sınıfta alınabilecek en dolu B sınıfı bence. Gidip incelemenizi öneririm.
    Punto ve Bravo ile bence Fiat sınıfındakilerden altta kalmıyor..
  • 3000 km yi geride bıraktım.su ana kadar hiç bir sorun yasamadım.ne dualogic den ne herhangi bir parçadan.evomdan çok memnunum.ortalamam da 7 litre karışık.almayı düşünen arkadaslara tavsiye ederim.
  • Benim de 4.000 km de, yol bilgisayarını hic sıfırlamadım, ortalamam 6,2 lt de. %70 sehirici.
  • Ortalama 7 lt fazla değil mi .sehirici 5 lt yazıyor tanıtımında.evo doalogic sehirici yakıt tüketimlerinizi paylaşırmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaftolga -- 26 Haziran 2011; 15:35:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga
    Ortalama 7 lt fazla değil mi .sehirici 5 lt yazıyor tanıtımında.evo doalogic sehirici yakıt tüketimlerinizi paylaşırmisiniz.

Sehiriicinden kasıt İstanbul trafiği,köprü trafiği.İstanbul dışındaki sehir ici trafiklerden ayrı tutmak lazım.cogu zaman 1 saatte 10 km gidebiliyoruz.
    Böyle bir trafikte ne yaparsanoz yapın 5 litre görmeniz çok zor.sadece evo ile değil başka araçlarla da çok zor.
    Fabrika verileri normal bir yerin normal sehir ici trafiği için hesaplanmistir bence.
  • Dikiz aynası görüş açınızi kapatmiyor değilmi bana yeri biraz garip geldi.
  • Bana dikiz aynası görüşü kapatıyor gibi gelmiyor,tabi bu kişiden kişiye değişir ama ben daha kapaıyor diyeni görmedim.
  • Motor kaputunu açınca asfalt gözüküyor.motor alt koruması yok mu evo da.dualogic vites geçişleri nasıl.duologic fiorino mu yoksa evo mu alsam karar veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaftolga -- 28 Haziran 2011; 13:06:13 >
  • karter koruması yaptırabilirsiniz 80 ile 100 lira arasına yapan yerler var.zaten plastikten yapılıyor,oraya bir darbe geldiğinde o karteri koruyamaz o.metalden yaptırmayı tavsiye etmiyorlar.kaza anında motoru bırakyor evo,belki bu yüzden orda koruma yok.
    dualogic bir otomatik vites değil tabiki,sarsıntısı var.ama ben hiçbir sorunla karşılaşmadım.tüm yarı otomatiklerde olduğu gibi özellikle yokuş çıkarken vites yükseltmeye çalışması beni rahatsız eden tek noktası.bundan da görece olarak eco modunu devre dışı bırakarak kurtulabilirsiniz.eco modda vites değişim aralığı çok kısa,ancak az yaktırdığı söylenebilir.
    eco mod da kullanmazsanız zaten daha keyifli bir hal alıyor vites değişimleri.ama ben memnunum sonuçta neyi ne için aldığımı biliyorum.adı üstünde yarı otomatik.

• aracımın son hali 1-2 ufak modifiye yaptım aynalara ve yanlara itlyan bayraı yaptırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: comanchee

aracımın son hali 1-2 ufak modifiye yaptım aynalara ve yanlara itlyan bayraı yaptırdım.

bir de abarth logosu yaparsanız çok güzel olur bence

• herkese merhaba, bende tüp benzin karışımı yapmaktan bıktım ve 10 yıllık emektarı vermek zor olsa da bugün teslim ettik ve 1.3 mutijet active aldık. Pazartesi günü nasipse teslim alacağız. Kullanıcı arkadaşlardan almak istediği tavsiyeler var.

-Rodaj süresi acaba nedir?
    -Rodaj süresince dikkat etmem gereken hususlar nelerdir?
    -İlk defa dizel araç kullanacak biri olarak dikkat etmem gerekenler var mı? (forumu bu amaç için kurcaladım, ısıtmam ve kapatırken beklemem gerekiyormuş onları öğrendim. Bu araç için özel bilgiler varsa daha iyi olur)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Herkese keyifli sürüşler...
  • aracım 4000 km de ve 100 lira mazot ile şehir dışı anca 535 km gidebiliyorum normalmi bu değerler yoksa km yükseldikçe iyice düşermi ? Birde bu kolçak ayarı nasıl yapiliyor? Vites atamiyorum çok yüksekte biraz alçaltmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 1 Temmuz 2011; 0:22:53 >
  • bişi sormak istiyorum. dualogic vites yarı otomatik vitesmi demek ? tam anlayamadım normal manuel vites gibi değil herhalde yanlışmı biliyorum. bişey daha sormak istiyorum arkadaşlar start&stop özelliği sabitmi? yani mesela ben devre dışı bırakmak istiyorum bunu aracın içinden iptal edebilirmiyim? teşekkürler
  • Merhaba

Punto evo 1.3multijet dinamik + ak ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Nasip olursa Salı günü teslim alacağım aracı. Sizlere sorum rodaj süresinde nelere dikkat etmeliyim acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freelove
    bişi sormak istiyorum. dualogic vites yarı otomatik vitesmi demek ? tam anlayamadım normal manuel vites gibi değil herhalde yanlışmı biliyorum. bişey daha sormak istiyorum arkadaşlar start&stop özelliği sabitmi? yani mesela ben devre dışı bırakmak istiyorum bunu aracın içinden iptal edebilirmiyim? teşekkürler

Dualogic vites yarı otomatik vitestir,isterseniz Manuel'e alıp ta kullanabilirsiniz.
    Start stop araç çalıştığında otomatik olarak devrede-emniyet kemeri takılı olmazsa devreye girmiyor-siz isterseniz bir tusa basarak devre dısı birakabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taka1122
    Merhaba

Punto evo 1.3multijet dinamik + ak ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Nasip olursa Salı günü teslim alacağım aracı. Sizlere sorum rodaj süresinde nelere dikkat etmeliyim acaba.

Ben aldığımda yüksek devirllerde fazla tutmayın,bir de ani devir yükseltmeleri yapmamanızı tavsiye ediyoruz demislerdi. Sizde sadece bunlara dikkat ederseniz kafi olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.