Şimdi Ara

Fiat punto mu Fiesta mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DelikanlıTony

Fiesta Punto 1.3Mjt Yokuslarda Acayip zorlaniyor

Hangi yokusmus o acaba merak ettim?
    Hic zorlanmadan patir patir cikiyor arac.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

quote:

Guldurme Beni Araç Bas Bas bagiriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

4 kisi bavul yuklu gayet guzel cikiyor arac.
    En niyahetinde 1.3 bir arac ama performansi yinede iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

4 kisi bavul yuklu gayet guzel cikiyor arac.
    En niyahetinde 1.3 bir arac ama performansi yinede iyi.

Sana Gore Oyleyse Sıkıntı Yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: comanchee

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

quote:

Punto dayanıklılık ve az yakıt dışında bir şey sunmaz, Iveco kamyon modunda bir araç paldır küldür. Kötülemiyorum sadece rakibi Hyundai I20'den konforludur az bir şey, o da city modu fln var o yüzden.

Fiesta tabi ki daha iyi araç çoğu açıdan. İç hacim olarak da aralarında gözle görülür bir fark yok, arka diz mesafeleri vs... aynı. Bagaj desen zaten B ve C segmentlerin bagajları bellidir yani, ufak ufak ufak.

Ne açıdan iyi söylermisiniz ? Bir sayın görelim.

Malzeme kalitesi, ses sistemi, yol tutuş, sürüş dinamikleri, çok iyi ayarlanmış şanzıman oranları, direksiyon tepkileri, konfor, yalıtım, dış boya kalitesi, dayanıklılık vs... diye uzar gider.

puntonun iç mekan fiestayı katlar.siz hiç dynamic versiyon bir punto evo görmemişsiniz sanırım.bende vardı 4,5 sene kullandım nasıldır çok iyi bilirim.iç mekan kalitesi grande puntodan çok çok iyidir.ayrıca boya kalitesi nasıl anlaşılıyor?

Piyano Black boyaya dokunup kalite ölçmek kahkaha sebebi bence.

Punto dediğin araba 2-3 sene sonra radyo düğmelerinden başlar ve renk atar, daha sonra direksiyon göğüs derken araba yok olur.

Punto'nun malzeme kalitesi iyidir ama Fiesta'nın yanına yaklaşamaz.

siz punto evo ile grande puntoyu karıştırıyorsunuz.artı puntoda piyano siyahı parçaların kullanılması görselliği öne çıkarmış bu konuda sınıfının ilklerinden olmuştur.ayrıca bordo döşeme bir punto evo çok şıktır.üstelik iç mekan kalitesi muadillerinden hiçte kötü değildir değildir.4,5 yıl bindim bu araca. ne bir soyulma ne bir aşınma vardı kullanım kaynaklı kılcal çizikler hariç.grandelerde bu sıkıntı oldu sadece teyplerde.evolarda ise teyp soyulma olayı hiç yok.bir öneceki puntolarda teyp tuşu sorunu blaupunktan kaynaklı.teypler blaupunktu grande puntolarda.tamam siz puntoyu beğenmeyin ama yerilecek bir araçta değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comanchee -- 19 Ağustos 2015; 11:27:01 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

quote:

Punto dayanıklılık ve az yakıt dışında bir şey sunmaz, Iveco kamyon modunda bir araç paldır küldür. Kötülemiyorum sadece rakibi Hyundai I20'den konforludur az bir şey, o da city modu fln var o yüzden.

Fiesta tabi ki daha iyi araç çoğu açıdan. İç hacim olarak da aralarında gözle görülür bir fark yok, arka diz mesafeleri vs... aynı. Bagaj desen zaten B ve C segmentlerin bagajları bellidir yani, ufak ufak ufak.

Ne açıdan iyi söylermisiniz ? Bir sayın görelim.

Malzeme kalitesi, ses sistemi, yol tutuş, sürüş dinamikleri, çok iyi ayarlanmış şanzıman oranları, direksiyon tepkileri, konfor, yalıtım, dış boya kalitesi, dayanıklılık vs... diye uzar gider.

puntonun iç mekan fiestayı katlar.siz hiç dynamic versiyon bir punto evo görmemişsiniz sanırım.bende vardı 4,5 sene kullandım nasıldır çok iyi bilirim.iç mekan kalitesi grande puntodan çok çok iyidir.ayrıca boya kalitesi nasıl anlaşılıyor?

Piyano Black boyaya dokunup kalite ölçmek kahkaha sebebi bence.

Punto dediğin araba 2-3 sene sonra radyo düğmelerinden başlar ve renk atar, daha sonra direksiyon göğüs derken araba yok olur.

Punto'nun malzeme kalitesi iyidir ama Fiesta'nın yanına yaklaşamaz.

siz punto evo ile grande puntoyu karıştırıyorsunuz ana kahkaha sebebimiz bu.artı puntoda piyano siyahı parçaların kullanılması görselliği öne çıkarmış bu konuda sınıfının ilklerinden olmuştur.ayrıca bordo döşeme bir punto evo çok şıktır.üstelik iç mekan kalitesi muadillerinden hiçte kötü değildir değildir.4,5 yıl bindim bu araca. ne bir soyulma ne bir aşınma vardı kullanım kaynaklı kılcal çizikler hariç.grandelerde bu sıkıntı oldu sadece teyplerde.evolarda ise teyp soyulma olayı hiç yok.bir öneceki puntolarda teyp tuşu sorunu blaupunktan kaynaklı.teypler blaupunktu grande puntolarda.tamam siz fiatı gene beğenmeyin ama insanların kullandığı araçları da bu kadar aşağılamayın.

Ön yargı ve tartışmayı bilmemenin somut örneklerisin. Fiat'ı niye aşağılayım, süreki Bravo'yu öven bir adamım. Punto'yu da kötülemiyorum, Corsa'dan fln iyi arabadır, bunu detaylandırabiliriz de, Evo ve normal Punto'yu da biliyoruz, malzemesinde fark yok, tasarım farkı var, bu yanıltmış seni, soyulma sorunu çözmek de kalite göstergesi değildir.

Punto iyi arabadır ama Fiesta'nın yanında araba değildir, ben bunu söylüyorum.

mesajı editliyorum bencede abartmışım biraz lakin bence hala yanılıyorsunuz.birbirlerine karşı avantajlı ve dezavantajlı yönleri var birbirlerine alternatifler.kaldıki koç yüzünden adam gibi punto modelleri ülkemize gelmedi (1,4 135hp ma tb, 1,6 105hp dizel, 09lt twinair gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comanchee -- 19 Ağustos 2015; 11:33:50 >

• Fiesta'nın yol tutuşunu fiat punto ile kıyaslayan insanlar, ikisinden birine binmemiş demektir. Başka açıklaması yok. Fiesta kat kat üstte.
  • puntoya, fiestadaki gibi 195 tabanlı lastikleri takarsanız aynı yol tutuşunu yakalarsınız. Puntoların latik tabanları 175 dir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.