Şimdi Ara

Fiat punto mu Fiesta mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk arabam olacak sizce aldığımda beni memnun edebilecek ve gerektiğinde satma konusunda beni üzmeyecek hangisi olabilir? yorumlarınızı bekliyorum

• punto 1.3 multijet motor ilk araba deneyimi için uygun olur,fiesta çok farklı bir araba değil ama puntonun sekli biraz daha spor sayılabileceği için ve daha modern bir tasarıma (bence) sahip olduğu için öncelikli olarak düşünülebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 side satarken üzmez sizi piyasaları hızlıdır.Fieastanın arka yaşam alanı biraz dar, puntonunki hakkında pek bilgim yok.Yakıtta ikisi de üzmez aynı şekilde.Parça ucuzluğu konusunda punto daha öndedir.Onun haricinde kalite güvenlik yol tutuş hepsinde fiesta daha önde.Kısacası ne kadar ekmek o kadar köfte fieasta puntodan oldukça pahalı ancak hakkını da veriyor.Gerisi bütçenize kalmış bir olay..
  • Bütçem 30-32 bin civarı.
  • İkiside hemen hemen aynı araçlar vergiden dolayı punto tavsiye ederim fiestaya yıllık 945 tl vergi verecekken puntoya 591 ödiyeceksin ayrıca puntonun piyasası daha uygun o paraya temiz bir punto bulabilirsin
  • fiesta nın vergisi o kadar var mıdır ?
  • wnderer W kullanıcısına yanıt
    Vergiler motor hacmine bağlıdır puntonun dizeli 1.3 olduğundan 0-1300 vergi dilimine girer fiestanınkide 1.5 olduğundan 1301-1600 motor vergi dilimine girer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    6 yıl önce açıldı
    Fiat Egea Mı Opel Astra Mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Genişlik istiyorsan puntonun içi daha rahat ve geniş, ancak yol tutuşu vesaire fiesta daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarda kıyaslama için belirtmemiş. Fieatanın 1.5 altı motorları da mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN291 -- 17 Ağustos 2015; 4:18:22 >
  • 2009 uzeri yeni kasa ise keosnlikle Fiesta. Fiesta eski kasa olacaksa Grande Punto.

• punto aldım bidaga fiatın önünden geçmem fiesta alın kafanız rahat etsin fiesta çok daha kaliteli bir araç

• ayni tereddutte kalip 2011 1.25 fiesta aldim hala kullaniyorum ilk arabam.pedallarin ve direksiyonun yumusakligi ilk arac alacak icin cok iyi. pisman olmazsin tavsiye ederim.

• Kardeşim.fiasta çok dar bagaj desen yok gibi 1.3 multi puntoya gidyor.

• Butçe dusuk olsaydı 1.3mjet 2004 punto onerirdim fakat grande ler hakkında pek bilgim yok

• fiestanın içi çok basık ve kasvetli. Kalite olarak puntodan daha kaliteli ama sürüş zevki puntonun daha iyi
  • Punto

• quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

fiestanın içi çok basık ve kasvetli. Kalite olarak puntodan daha kaliteli ama sürüş zevki puntonun daha iyi

Sürüş zevki puntonun daha mı iyi ? Siz fiestayı kullandığınıza emin misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

fiestanın içi çok basık ve kasvetli. Kalite olarak puntodan daha kaliteli ama sürüş zevki puntonun daha iyi

Sürüş zevki puntonun daha mı iyi ? Siz fiestayı kullandığınıza emin misiniz ?

ikisinide kullandım fiestada mezarlığın içinde gibiydim. Punto çok daha ferah. Bu ferahlık sürüşte aracı kullanırken hissettiriyor.
  • Vay arkadaş punto daha iyi diyen herkes eksilenmiş.
    Bu forumda vw'yi kötüleyenler kadar mantıksız olarak sırf fiat diye punto'yu küçümsüyorlar.
    O fiesta dediginiz arabanın punto'dan neyi iyi söylermisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Punto dayanıklılık ve az yakıt dışında bir şey sunmaz, Iveco kamyon modunda bir araç paldır küldür. Kötülemiyorum sadece rakibi Hyundai I20'den konforludur az bir şey, o da city modu fln var o yüzden.

Fiesta tabi ki daha iyi araç çoğu açıdan. İç hacim olarak da aralarında gözle görülür bir fark yok, arka diz mesafeleri vs... aynı. Bagaj desen zaten B ve C segmentlerin bagajları bellidir yani, ufak ufak ufak.

Ne açıdan iyi söylermisiniz ? Bir sayın görelim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.