Şimdi Ara

Fiat punto mu Fiesta mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiesta Punto 1.3Mjt Yokuslarda Acayip zorlaniyor
  • Mevcut aracım Fiesta , aile içinde punto var geçenlerde bindim malzeme kalitesi kesinlikle fiestadan kötü ancak iç mekan cok daha iyi , ferah geldi bana fiestadan sonra. Aracı alacak kişi için genişlik ferahlık önemliyse punto. Kalite ve yol tutuş performans ise Fiesta , iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nejoz

Mevcut aracım Fiesta , aile içinde punto var geçenlerde bindim malzeme kalitesi kesinlikle fiestadan kötü ancak iç mekan cok daha iyi , ferah geldi bana fiestadan sonra. Aracı alacak kişi için genişlik ferahlık önemliyse punto. Kalite ve yol tutuş performans ise Fiesta , iyi forumlar.
    fiat'ın bütün modelleri mi kalitesiz,yol tutuşu vs kötü.Ben punto evo 1.3 dynamic modelinden bahsediyorum arabada güvenlik açısından kaç tane airbag var,yokuş kalkış desteği var bu araba konforlu değil fiesta nın boş trend modeli mi konforlu bunda bir çelişki yok mu sizce?

@zotacing,Nejoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wnderer -- 17 Ağustos 2015; 16:57:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wnderer

fiat'ın bütün modelleri mi kalitesiz,yol tutuşu vs kötü.Ben punto evo 1.3 dynamic modelinden bahsediyorum arabada güvenlik açısından kaç tane airbag var,yokuş kalkış desteği var bu araba konforlu değil fiesta nın boş trend modeli mi konforlu bunda bir çelişki yok mu sizce?

@zotacing,Nejoz

Yol tutus iyidir alicaksaniz 77 beygir olanı almayın . Yol tutuşu ford kadar iyi değil ama yeterlidir b sınıfı duzeydindedir. Malzeme kalitesi serttir. Fiesta bu konuda çok iyi değil ancak yer yer kaliteli plastik var. Bütçe artarsa fiesta titanyum tercih edin. Konfor iki aractada üzmez.
  • quote:

quote:

@zotacing,Nejoz

Yol tutus iyidir alicaksaniz 77 beygir olanı almayın . Yol tutuşu ford kadar iyi değil ama yeterlidir b sınıfı duzeydindedir. Malzeme kalitesi serttir. Fiesta bu konuda çok iyi değil ancak yer yer kaliteli plastik var. Bütçe artarsa fiesta titanyum tercih edin. Konfor iki aractada üzmez.

77 hp niye almayayım bilgi verebilir misiniz?

• quote:

quote:

quote:

@zotacing,Nejoz

77 hp niye almayayım bilgi verebilir misiniz?

Performans olarak gerçekten yetersiz, yokuslarda doluyken gitmez (5kisi bagaj) . Alicaksaniz daha kuvvetli motorlusunu tercih etmelisiniz. Fiesta 90 hp olursa daha iyi kaçar.

• İkinci el alacakmışsın o paraya aldığın Punto Fiesta dan daha temiz ve donanımlı olur, o yüzden bence Punto.
  • PUNTO
  • Boş fiesta alacağınıza full grande punto yada punto evo alın derim.
  • Konu sahibi değilim ama bu chevrolet aveolar yeni kasa olanları epey dolu 1.3 dizel motorla fiyatlar uygun niye tercih edilmiyor. Kötü araçmı yoksa ikinci el kaygısı mı tek sorun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Konu sahibi değilim ama bu chevrolet aveolar yeni kasa olanları epey dolu 1.3 dizel motorla fiyatlar uygun niye tercih edilmiyor. Kötü araçmı yoksa ikinci el kaygısı mı tek sorun?
    o paraya fiesta collection 2008-2009 bulabilirsiniz. collection fiesta oldukça donanımlıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

o paraya fiesta collection 2008-2009 bulabilirsiniz. collection fiesta oldukça donanımlıdır.

Alıntıları Göster
    Aynı bütçeye daha yüksek model punto varken ne yapacaksın fiestayı, emin ol aradaki fiyat farkına değecek bi fark yok araçlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

Aynı bütçeye daha yüksek model punto varken ne yapacaksın fiestayı, emin ol aradaki fiyat farkına değecek bi fark yok araçlarda

Alıntıları Göster
    arkadaşlar punto diyenler sebepleri mantıklı geldi,fiesta'nın boşu punto'nun dolusuyla aynı paraya, bu arada @UssuzAdam arkadaşım Chevrolet Aveo türkiye'den çekildiği için insanlar uzak duruyorlar bence.
  • Schneeflocke kullanıcısına yanıt
    1- Malzeme kalitesi

2- Muhteşem Sürüş Keyfi

3- Tren rayında ilerleme hissi verecek kadar İyi Yol tutuşu

4- trim seslerinin azlığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DelikanlıTony

Fiesta Punto 1.3Mjt Yokuslarda Acayip zorlaniyor

75 ligi zorlanır ama 95 lik rahat kaldırır.
  • hassey kullanıcısına yanıt
    Fiat punto toros For fiesta bmw o zaman diyebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

quote:

Punto dayanıklılık ve az yakıt dışında bir şey sunmaz, Iveco kamyon modunda bir araç paldır küldür. Kötülemiyorum sadece rakibi Hyundai I20'den konforludur az bir şey, o da city modu fln var o yüzden.

Fiesta tabi ki daha iyi araç çoğu açıdan. İç hacim olarak da aralarında gözle görülür bir fark yok, arka diz mesafeleri vs... aynı. Bagaj desen zaten B ve C segmentlerin bagajları bellidir yani, ufak ufak ufak.

Ne açıdan iyi söylermisiniz ? Bir sayın görelim.

Malzeme kalitesi, ses sistemi, yol tutuş, sürüş dinamikleri, çok iyi ayarlanmış şanzıman oranları, direksiyon tepkileri, konfor, yalıtım, dış boya kalitesi, dayanıklılık vs... diye uzar gider.

puntonun iç mekan fiestayı katlar.siz hiç dynamic versiyon bir punto evo görmemişsiniz sanırım.bende vardı 4,5 sene kullandım nasıldır çok iyi bilirim.iç mekan kalitesi grande puntodan çok çok iyidir.ayrıca boya kalitesi nasıl anlaşılıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: comanchee

quote:

quote:

quote:

Punto dayanıklılık ve az yakıt dışında bir şey sunmaz, Iveco kamyon modunda bir araç paldır küldür. Kötülemiyorum sadece rakibi Hyundai I20'den konforludur az bir şey, o da city modu fln var o yüzden.

Fiesta tabi ki daha iyi araç çoğu açıdan. İç hacim olarak da aralarında gözle görülür bir fark yok, arka diz mesafeleri vs... aynı. Bagaj desen zaten B ve C segmentlerin bagajları bellidir yani, ufak ufak ufak.

Malzeme kalitesi, ses sistemi, yol tutuş, sürüş dinamikleri, çok iyi ayarlanmış şanzıman oranları, direksiyon tepkileri, konfor, yalıtım, dış boya kalitesi, dayanıklılık vs... diye uzar gider.

puntonun iç mekan fiestayı katlar.siz hiç dynamic versiyon bir punto evo görmemişsiniz sanırım.bende vardı 4,5 sene kullandım nasıldır çok iyi bilirim.iç mekan kalitesi grande puntodan çok çok iyidir.ayrıca boya kalitesi nasıl anlaşılıyor?

Yani puntoyla fiesta arasında pek fark yok mudur?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: comanchee

quote:

quote:

quote:

Yani puntoyla fiesta arasında pek fark yok mudur?

ne fark aradığna bağlı.
    iç mekan genişliği punto 1 tık önde
    iç mekan kalitesi fiesta bir nebze iyi olabilir.
    motorlar arasında ciddi farklar yok.
    internet efsanesi fiesta acayip yol tutuyor deniliyor.ama ben punto ile atraksiyonlu kullandığım zamanlara bile herhangi bir kıç atma, önden salma olayı yaşamadım.aslında fark denilen çoğu şey birazda spesifik.bence hangisi hoşunuza giderse o alınmalı.puntonun kabin ergonomisi çok güzel.fiestanın ön konsolu çok göz yoruyor ve ön göğüs sanki kucağınızda.hele arka tarafını söylemiyorum bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: hassey

1- Malzeme kalitesi

2- Muhteşem Sürüş Keyfi

3- Tren rayında ilerleme hissi verecek kadar İyi Yol tutuşu

4- trim seslerinin azlığı

Güldürüyorsunuz adamı muhteşem sürüş keyfi sanırsın araba Fiesta değil Mustang 1,3-1,5 motorlu kutu gibi araçlardan bahsediyoruz neyine sürüş keyfi abartmayın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.