Şimdi Ara

Fiat Punto mu Hyundai Getz mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
24.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallaha 0 arabaya ikna ettim sayılır. Puntoya baktım tam ihtiyaçlarımızı karşılayacak şekilde. Güzel arabayada benziyor. Yanlız bu dualogic viteste manuelden otomatiğe geçiş nasıl oluyor.
  • Orjinalden alıntı: UvaTech

eski kasasını ucuza bulursun Multijet. Çok çekiyorlar ama hiçbiri satamıyor. Yeni kasa çıkınca eski kasa olup 0 olanları ölmüş eşek fiyatına satıyorlardı, vallahi bizim bi iş vardı o karambolde olmasaydı hemen alacaktık bir tane ama işte hani bir deve hikayesi varya çocuk diyor baba deve geldi 100 kuruş alalım mı, yok oğlum, baba deve geldi 120 kuruş alalım mı? Yok oğlum, baba deve geldi 150 kuruş alalım mı? Koş 2 tane al gel oğlum olay bu

baba hikaye çok hoşuma gitti harbi doğru ama malesef insanlarınız bi mala çok para verince iyi mal aldıklarını düşünüyoo

Bak bu hikayeyi anlatırken onu kastetmemiştim, ama çok doğru söylüyorsun cuk oturuyor.
    Hiç o yönden düşünmemiştim.
    Burada esas anlatmak istediğim adam 100 kuruşa geliyor ama durumu müsait değil, o an ihtiyacı yok o deveye ama deve çok ucuz 100 kuruş ama almıyor, birgün parası oluyor 150 kuruşa alıyor anlatmak istediğim oydu, ama senin anladığın yönde de çok doğru

• az yaksın benzinli olsun diyosan polo clasic hiç düşünme al resmen kokluyo benzini parçasıda bakımıda sanayide çok kolay bagajı çok geniş işçilik kaliteli yola çok iyi basıyo hızı fena sayılmaz ama kalkışı biraz yavaş ama seri olsun diyosan honda civic ama 15 milyara ben olsam temiz bi polo alırım fiat serisinde bravo falan çok yakıyo 1.6sı (polo clasc düşünüyosan dikkat et 1.6 100 beygirliğini tercih et)
  • Arkadaşlar kafamda iki araba var. İkinci elden vazgeçtik sıfır araba alacazda. Fiat Punto mu yoksa Hyundai Getz mi? Araçlar dizel olacak. Sizce hangisini almalıyız. Bazı donanımlar getz de standart olarak geliyorda o donanımları eklediğimiz zaman puntoya arada bir fiyat farkı olmuyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • up
  • İkisi arasında tercih olacaksa Hyundai Getz tercih ederdim.
  • illa bu ikisimi fiat olmasında hyudai de iyi değil seçenek yok
  • getz felaket kötü güvenlik olarak ama 206 kesinlikle güzel
  • Ya arkadaşım bana 206 demeyin. Özellikle 206 mı Getz mi topiğine bir yazı koydum. Bu yüzden bana Peugeot, hatta Renault'da demeyin. Şu aşamaya gelene kadar birçok model inceledim eleye eleye bunlar kaldı tercihlerima arasında. Şimdi bu ikisi arasında karar vermem gerek. Aşağı yukarı ikisininde fiyatları aynı. Ama bu son aşamada karar vermek zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orcun87 -- 4 Temmuz 2005, 19:05:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orcun87

Ya arkadaşım bana 206 demeyin. .

bilader burda niye tartışma ortamı yaratmaya çalışıyorsun diyosun ki 206 deme ne diycez abicim çok ciddi söylüyorum getzle puntomudur nedir ne karın ağrısıysa o arabaları bizzat inceledim eğer sağlamsa herhangi, bi durumda sağ çıkabileceğin arabalarsa namerdim ya ben sana burda bi yerimden sallamıyorum sana neyin ne olduğunu söylüyorum hadi punto demişsin allah göstermesin kasko bi ibnelik yapsa araç günlerce serivste parça bekler çünkü ta italyadan gelecek vallahi yemin ediyorum albea al daha iyi çünkü onun bazı parçalarda yerliside var kaldıki bunlar arabadır durduğu yerdede arıza verebilir ha diycen garanti diye bişiy var var varda türk milletine yok bunlar tecrübelerimden söylüyorum tabi para senin zevk senin tercih senin ama sert çıkışlar yapma sana iyilik yapmaya çalışıyoruz

• Eğer bu dediklerimi sert çıkış, tartışma ortamı olarak algıladıysan özür dilerim. Benim ki sadece sitemdi. Çünkü çoğu kişi peugeot al peugeot al diyor. Gına geldi artık. Şahsen peugeot hayranı değilim. Ondan bana peugeot demeyin dedim. Bir yanlışımız varsa affola.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PNR05

quote:

bilader burda niye tartışma ortamı yaratmaya çalışıyorsun diyosun ki 206 deme ne diycez abicim çok ciddi söylüyorum getzle puntomudur nedir ne karın ağrısıysa o arabaları bizzat inceledim eğer sağlamsa herhangi, bi durumda sağ çıkabileceğin arabalarsa namerdim ya ben sana burda bi yerimden sallamıyorum sana neyin ne olduğunu söylüyorum hadi punto demişsin allah göstermesin kasko bi ibnelik yapsa araç günlerce serivste parça bekler çünkü ta italyadan gelecek vallahi yemin ediyorum albea al daha iyi çünkü onun bazı parçalarda yerliside var kaldıki bunlar arabadır durduğu yerdede arıza verebilir ha diycen garanti diye bişiy var var varda türk milletine yok bunlar tecrübelerimden söylüyorum tabi para senin zevk senin tercih senin ama sert çıkışlar yapma sana iyilik yapmaya çalışıyoruz

muhterem: puntonun yedek parça konusunda öyle bir bahsetmişsinki sanki evo3 için japonyadan parça geliyor gemiyle.

nihayetinde bu firmaların yedek parça stoğu ile alakalı bir mesele.motor yönünden hiç problem olmaz çünkü 1.3 multijet motoru bir çok model ortak kullanıyor.

zaten bu araç ithal yedek parçası sorun olur mantığıyla binecek araç bulamayız.

ayrıca 206 ile punto ve getzi sağlamlık yönünden kıyas etmişsin bunu yaparken neyi kıstas olarak kullandığını anlatırsan memnun olurum.

• şimdi ben pert olarak gördüğüm araçların takla atmış olanıdır kamyon altına girmiş olanıdır iki araç arasına sıkışanıdır v.s. çok fazla araç gördüm gittim inceledim hatta pasladım şimdi diyceğim şudur ben kamyon altına girmiş fiestayla getz arasındaki resimleri görebilseydiniz inanırdınız ki 206 için de dediğim geçerli bu piayasa küçük segmenteki araç olarak 206 ve fiesta dışında GÜVENLİK dışında tanımam ama dizel dir az yakardır bunlar kesinlikle göreceli ve araçtan araca kullanımdan kullanıma farkeden unsurlardır ama güvenlik allah göstermesin bi kaza anında hayat meselesi yalnız bir şey daha eklemek isterim bizzat hem sağlam hem pert olarak getz inceledim o yüzden lütfen getz seçeneğini iptal edin derim
    saygılar bahadır
  • quote:

quote:

Bir yerimden salalmıyorum dedin ama o 3 araç ta 206 Getz Punto 4 yıldız aldı. Punto overall da 26 puan 206 25 puan almış ,Punto 206 dan daha sağlam Yandan çarpmalarda daha iyi. Getz önden çarpmalarda diğerlerinden kötü , ama 4 yıldız neticede ...
    PUNTO nun parçası Türkiyede üretiliyor. Yemin ediyorum filan deme Türkiyede üretim yapan bir firmanın yedek parça tedarik edememe gibi bir problemi olması sence ne kadar mantıklı? O bağlamda 206 nın hiç parçası olmaz. Kaldıki motor fiks zaten bütün Fiatlarda aynı Paliosundan Albeasına aksamı falan herşeyi aynı , çok az fark var kesinlikle parça sorunu yok, zaten Türkiye Fiat tan ekmek yiyen yan sanayi kuruluşları ile dolu ve ciddi şekilde yurtdışına ihraç var. 206 ise ölü bir araç artık.Gerçi Punto da yenilenecek o nedenle 0 almayın derim ben , 2004 alın tıpkı kısmetse benim yapacağım gibi

• quote:

Eğer bu dediklerimi sert çıkış, tartışma ortamı olarak algıladıysan özür dilerim. Benim ki sadece sitemdi. Çünkü çoğu kişi peugeot al peugeot al diyor. Gına geldi artık. Şahsen peugeot hayranı değilim. Ondan bana peugeot demeyin dedim. Bir yanlışımız varsa affola.

şimdi pardon bende biraz uslupsuz konuşmuşum onun için bende üzgünüm ancak bi araba alırken bence hayran olmak değil hesaplı ve uygun özellikte olması da bi muhakkak ama tabi zevkler renkler olayındada haklısınız ben 206 yı paso geçerken siz pug taraftarı değilim diyorsunuz buda bahsettiğim olaya geliyor

• ya ben puntoyu karalamak için demedim herhangi bir peugeot bayiside felan değilim ama bir italyan araçla 99 yılından beri piyasamızda varolan 206 nında daha fazla kolaylıklar sunacağını gözardı etmeyin derim

@antiochos bilader o puanlar tr de sökseydi binlerce insan güzelim tr yollarında ölmezdi demek isiteğim onlar bizim tr kadar berbat yollarda felaket araç kulllanan sürücülerimize göre pek değil bence
  • quote:

ya ben puntoyu karalamak için demedim herhangi bir peugeot bayiside felan değilim ama bir italyan araçla 99 yılından beri piyasamızda varolan 206 nında daha fazla kolaylıklar sunacağını gözardı etmeyin derim

@antiochos bilader o puanlar tr de sökseydi binlerce insan güzelim tr yollarında ölmezdi demek isiteğim onlar bizim tr kadar berbat yollarda felaket araç kulllanan sürücülerimize göre pek değil bence

evet doğru ama aynı yollarda 206 ile de aynı tehlikeyi taşıyorsun o zaman büyük araç bakmak lazım hocam

• valla hocam ben demek istediğimi anlattıysam ne mutlu bana ama 206 kullandığım için biraz daha dayanıklı helede şirket arabası gibi hor kullanılan araçlara göre oldukça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PNR05 -- 5 Temmuz 2005, 0:19:20 >
  • punto da bulunan motor GM nin bu seneki ödüllü 1.3 common diesel motoru 70 hp bu motor opel corsa astralarda kullanılmakta...

tercihin punto dan yana olsun....

getz 3 silindirli ve sinir bozucu bi araba bende top gear incelemesi var ve adamlar resmen yerden yere vuruyor arabayı ki haklılar...

getz alaaksan benzinli al şöle yeni çıkan 1.6 105 hp liği güzel kaçar :)

ama punto multijet iyi seçim olur
  • Şöyle araba dergilerinin internet siteleri varmı. İnceleme,karşılaştırma,test içeren makaleler olan.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.