Şimdi Ara

Fiat Punto mu Hyundai Getz mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
24.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynı abi fabrika verilerine göre yakıt tüketimleri..

abi şu son söylediğin varya işte gerçekten en önemlisi bu.. gerçekten getz ve onun gibi ucuz ve koltuğu rahat küçük ve görece konforlu araçlardan mutlaka 1 tane olmalı insanda. nedeni ise dediğin gibi bu trafik çekilmiyor , parkk derdi vs.. ama en önemlisi arabanda aklın kalmamalı. ben 307 yi bırakınca acaba oraya bırakmasamıydım biri geçerken sürter mi vs düşünüp duruyorum. getzle ise her deliğe giriyorum aklımda kalmıyor.

en güzel tarafı acımıyorum araca. hor kullanılabilecek bir araç , dayanıklı. ben bu tür araçlara senin gibi istanbul şartlarında olmazsa olmaz araç olarak bakıyorum.

yola çıktın mı ay arabama birşey olur mu diye düşünecek kadar esaslı bir arabadaysan , arabanın dış görünüşüne aşıksan o zaman kullanırken stres 10 kat artıyor. oysa getz gibi aşık olunmayacak ama sevilecek araçlardan alınmalı...

2. el getz iyi bir alternatif ama benim gözüm 110bg de :)
    quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

110BG lik olan biraz pahalı gibi 90Bg lik yeter bence, 110 yakıt tüketimini arttıracaktır, Punto ise 75 ve 90Bg lik olan iki versiyon olacakmış. 90 BG liği sanırım yeterli olur verileri gerçekten iyi... Ya aslında alacaksın 2. el bir getz her yere gireceksin 19-20 milyara İstanbul trafiği adamı canından bezdiriyor, otobüsle gitsen birdert ölüyorsun yoldan gitgit, arabayla gitsen stresten yoruluyorsun hem mental hem fiziksel sırtın ağrıyo falan aslında trafikte direksiyon sallayan biri için en önemli özellik koltuk rahatlığı sürüş konforu ve küçük olması...

• hyundai getz daha carisma, (hele siyah oljak) panda iç dizayn bakımından çok daha süper ama. ben 2 araba arasında gerçekten karar veremezdim. heralde yazı tura atardım.
  • beyler 2004 1.3 multijet punto kullanıcısıyım arabayı 2 hafta once 14 000 ytlye sırketten aldıkk cok super bı arac tamam sesı ıcerı verdıgı dogru ama ben hıc bı dızel aracın onun kadar serı oldugunu bılmıyorum 1.3 benzınlı getzde vardı bızde ıgrenc bı arabaydı hem cok yakıyodu hemde yol tutusu o kadar ıyı degıl sesı bagıra bagıra ıcerı verıodu bence punto super bı arac servıse falan soktuk garantılı bızım arac 137000 de km cok olmasına ragmen hala sıfır arac gıbı almayı dusunenler bence hıc dusunmeden ıyı bı fıyata alabılırr..
  • bu zamanda sıfır aractan cok zarar edersın kafadan 10000 ytlyı gozden cıkarıcaksın..bence 2el bakımlı almalısın tabıkı karar senın..
  • abıcım hıc dusunme bence dedıklerı gıbı multıjet mazotu kokluyo adeta bende 2004 punto varr cok guzel karızmatıkk seri bı arac pıyasasıda var
  • aynen bendede 2005 punto var yakıt konusunda çok iyi..
  • tabii ki punto
  • bravo 6 yıl evvel ki konuya cevap atılmış bugün
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.