Şimdi Ara

Fiat punto'mu Linea'mı alınırmı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4-5 gündür tüm araçlar hakkında araştırma yapıyorum bilgi topluyorum. Bundan 2 yıl önce Ford Cornect GLX 110'luk aldım. Hiç araştırmadan almıştım ve şuan kahrını çekıyorum. fabrika verıileri gerçeğiyle hiç alakası yok araba saglam güzel araba ama çok fazla yakıyor. bu araçı deyiştirmeyi düşünüyorum benım için şu idaellerde olmalı

1-0'km almak istiyorum

2-Dizel olmalı

3-Çok az yakmalı

4-Konforlu olmalı

5-Ve Fiyatıda öyle ucuk fiyatlarda olmamalı

(siz Şimdi diyceksınız oha ne çok şey istiyorsun :D )

türkiyede 0 araçlar çok pahalı helede dizel araçlar çokça pahalı :) jettayı cok arastırdım oda benım ideallerime uymadı 2 elde almak istemiyorum ve araştırmalarım sonucu fiat punto ve fiat Linea Buldum Punto dizel:38.500

Fiat Linea dizel:37.900 Fiyatları diyer arabalarla kıyas edersek fena degil yakıt olarakda az yaktıgını duydum.

ama araçlar nasıl fiat alınırmı güvenilirmi ileride sorun cıkarırmı cünkü ben 5 sene sonra satmıyacak . Allahın izniyle 10-12 yıl kullanacagım araba olmalı bu araçlara sahıp biri varsa yardımcı olabilir m
    ? yada benim bu saymış oldugum 5 ideale uygun baska bildiginiz araba varmı ??

• Chevrolet Aveo'nun LS ve LT modelleri de 37 - 38bin lira ve lineadan daha donanımlı. Bi sitesine girip bak istersen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.