Bildirim
FİAT SEDİCİ-SUZUKİ SX4 ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
BUDA FİAT -
Suzuki zaten senelerdir jeep üretir. Ama Kalitesini bilemem . -
Güzel araçlara benziyor ama yinede incelemek lazım. -
ARKADAŞLAR BENCE SUZUKİ JİP KONUSUNDA KIA HYUNDAİ DAHİL HEPSİNE KÖK SÖKTÜRÜR AMA BU MODEL İN KAPASİTESİ DÜŞÜK OLACAK SANIRIM EĞER FİYATLARI 30-40 BİN CİVARI OLURSA ÇOK SATAR FİATI BİLEMEM AMA SUZUKİ SATAR ÇÜNKÜ BİLİYOSUNUZ BİZİM HALKIMIZI FİATIN JİPİNE BİNİLİR Mİ DERLER İÇ MEKANIIDA KALİTELİ GÖRÜNÜYO -
-
-
yaa biz dağdamı yaşıyoruzki jeep alıyoruz -
valla ikiside dış görünüşleri açısından iyi. ama ben Suzuki'yi tercih ederdim. nede olsa yıllardan beri jip yapıyolar. -
ben fiat ın yurt dışı sitesinde görmüştüm bu modeli baya güzele benzio inş türkiye şartlarına uyulu olurda millet rahat eder. -
quote:
Orjinalden alıntı: djdrdery
valla ikiside dış görünüşleri açısından iyi. ama ben Suzuki'yi tercih ederdim. nede olsa yıllardan beri jip yapıyolar.
ikisi de nerdeyse tamamen aynı.
fiat ın servis ağı çok daha kuvvetli.
iki araç da aynı anda gelse ve fiat iyi tanıtım yaparsa.
sedici daha çok satar.
fiyat olarak da 40 milyarın az altından başlar.ucuz olucağını sanmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 3 Ekim 2006; 9:08:13 > -
ben fiatı tercih ederim
çünkü heryerde servisi var
akıncl@ aynen katılıyorum görüşlerinde -
2007'de Türkiye'ye gelecek mi bunlar kesin? -
quote:
Orjinalden alıntı: kkvan
2007'de Türkiye'ye gelecek mi bunlar kesin?
Benim bildiğim kadarıyla sx-4 kesin gelicek.kasım-aralık gibi
ancak sedici kasım autoshow fuarında tanıtılıp.tepkilere göre ithalat kararı verilicek.
kesin karar verilirse servis eğitimi,yedek parça,yakıt testleri derken ocak-şubatı bulur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X