Öncelikle Ankara'da dürüstçe hizmet veren diğer Fiat servislerine teşekkür ederken yaşadığım son olay üzerine Kartaş servisiyle ilgili bir kaç çirkin hadiseyi yazmak zorunda kaldım.Adresime yakın olduğu için bu servise iki kez gittim. Birincisinde Fiat uno aracıma normalde takılmaması gereken bujileri takarak bana 3 ay kadar iki kat yakıt masrafı yaptırmışlardı. İkinci olarak, yaptığım kaza neticesinde kaporta boyama ve fardeğişimi yaptırdım. Tampon kısmına yaptıkları boya bir müddet sonra döküldü ve değiştirdikleri farın orjinal olmadığını muayene öncesi far ayarı yaptırmaya çalışırken öğrendim. Birkaç yıl arayla yaşadığım bu olaylar maalesef Kartaş adlı yetkili servise hiç yakışmadı.
bence şikayet et, değiştirttir. en azından değiştirttirene kadar uğraş. boyayı da gerekirse yenilettir.
herkes fazla kar etmenin derdinde, maalesef yapılanları fazla kurcalamayan müşteriye bilmeden neler yapıyorlar. ben şehsen aracımı her bakım ya da diğer sebeplerden ötürü servise götürdüğümde her soruyu sorarım her parçasıyla ilgili neler istediğimi anlatır. teslim olmadan önce tek tek sorar öyle teslim alırım. size tavsiyem eğer orjinal parça fiyatı aldılarsa sizden gidip şikayet etmeniz ve hakkınızı sonuna kadar savunmanızdır.
Ankarada kartaş tavsiye etmiyorum ya ali uğurlu yada birmot en ii si bunlar ankara içersinde