Şimdi Ara

FİAT SİENA TEAM (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.562
Cevap
53
Favori
657.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konamser hocam,meslektaşız. yakıtın bence çok iyi
    çünkü;1-fiat arçları zaten yıllardır yakıt sarfiyatı konusunda pek iç açıcı değildir
    2-gazı 1.82 den alıp 60 ytl ile 380 km iyi,kmde 158 bin yakıyor, benim araç aynı değerlerle 340 km civarı yapar ki buji yağ-hava filtreleri,yağı yeni değişti, sibop ayarı yeni yapıldı
    yakıtta önemli hususun sibop ayarı olduğunu öğrendim ama ben yeni yaptırdım, değişen bişey olmadı gibi,
  • arkadaşlar lastik konusunda bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim;
    1.4 el 2001 sienam var, lastik ebatları şöyle 185,65,14 aracımı 4 ay önce aldım,lastikleri yeni idi(bristone) zaten görünüşte de lastiklerin büyük olduğu anlaşılıyor. Lastik ebatının bu derece büyük oluşu aracın yolda gidişini,yakıtını, denge ayarlarını etkiler diye düşünüyorum, sonuçta mühendisler araçların yapım aşamasında araçlara en uygun ebatı belirli testlerle yapıyorlardır.bu hususta bilginiz var mı?
  • YILMMAZ KARDEŞİM BENDEKİ ARAÇ TA 1,4 2002 MODEL LASTİK EBATLARI ORJİNALİ 175/65/14 OLMALI BENİM ARACIN ÜSTÜNDEKİ LASTİKLERDE BU EBATTA.
    İNTERNETTEN ARAŞTIRDIM BU EBATLARIN ALTERNATİFİ 185/60/14 OLABİLİR DİYOR.
    TABİKİ UYGUN OLANI FABRİKANIN ÖNERDİĞİ VE TAKTIĞI LASTİK EBATLARI YANİ175/65/14 KAZASIZ GÜNLER....
  • arkadaşlar aracım en son olarak 26 ytl ile 175 km gitti.(lpg=1.82) Şu an itibariyle memnunum gibi.
    Ayrıca çevremdeki arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine toyo marka dört mevsimlik 175/65/14 H serisi 4 lastik aldım.TOYO PROXES cCF1
    ve gayet emm nunum.Şunu da söyleyebilirim ki uygun ebatta oolmayan lastikler yakıt sarfiyatını artırır.
    FAkat size bir şey danışacam.
    aracımda gaza bastığımda sorun yok ama ayağımı gazdan kestiğim vakit arkadan tiz bir ses duyuyor gibi oluyorum.
    Fikri olan varsa belirtirse sevinirim.
    Kazasız belasız günler
    Seydişehir-KONYA
  • inegöllü arkadaşım teşekkürler,inşallah bu lastikleri eskittikten sonra 175-65-14 alırız artık,malum öğretmen olunca hemen istediğimizi alamıyoruz
    arkadaşlar aracımızda saat yok(dijital),bu hususta şöyle birşey düşündüm; flash bellekler büyüklüğünde dijital saatler varsa (hele bir de yapışkanlı tip),arabanın göğüs kısmında uygun bir yere tutturulabilir,insan yolda giderken saate bakmak istiyor(göz önünde olması,yolcuların istifade etmesi...)bu hususta özellikle akşamları da görünebilecek(fosforlu) dijital saat nasıl bulabiliriz,bilgisi olan var mı?
  • ARACIM 1.6.16V 1999 KLİMALIDIR

mrb arkadaşlar arabamı alalı daha 3 gün oldu üzerinde sıralı sistem tüp var onun için ilk benzinde çalışması gerekiyo 3 gün önce benzin aldım başıma ne geldiyse ondan sonra geldi araba kara duman atmaya başladı ilk çalışmalarda 3 günün ardından da çalışmaz oldu yolda giderken benzinde kendini sıkmaya başladı bende garaja attım hafta sonu olduğu için hafta içi baktırırım dedim arabayı çalıştırmaya gittiiğimde artık çalışmıyodu benim düşüncem benzindeki pislik benzin filtresini tıkamış olması bana göre öle başka sebebi olmaz arabbam şu an garajda çalışmıyor tüpte sorun yok rahat çalışıyo ve yakıtı çok ekonomik ama ilk benzinde çalıştığından dolayı arabayı çalıştıramıyorum benzin filtresi sizce ne kadar burası ufak yer parçası yok trabzon yada giresuuna gitmem lazım fikirlerinizi ve düşünceleriniz bekliyorum saygılarımla

FİAT SİENA TEAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezgin_28 -- 27 Nisan 2008; 22:18:15 >

• NEYSE YAAA HALLOLDU GENEDE SAOLUN BURDA KİMSE YOOKMU
  • VALLA ARKADAŞLAR BEN DAHA KOMPLE BAKIMA SOKMADIM AMA GEÇEN 350 360 KM FELAN YOL YAPTIM GİTMEDEN ÖNCE 80 YTL DEPO FULLEDİM VARDIĞIMDA HALEN YARIM DEPOYA YAKIN DOLUYDU 100 110 SABİT GİTTİM KLİMA AÇIKTI YANİ 40 45 YTL FELAN YAKTIM BANA GÖRE 1.6. 16 V BİR ARACA GÖRE GAYET DÜŞÜK Bİ YAKIT BEN BİLE İNANAMADIM
  • arkadaşlar ben kaset çaları değiştirmek istiyorum bazı sienaların kasetçalar yerlerine tüm teypler oluyor ama bizimkilere nasıl yapacağız yardımcı olacak arkadaşlar varmı?
  • orjinal teyip sökülünce yerine bişe uymaz çünkü komple çıkıyo çıktıktan sonra oraya özel çerçeveler var alıcaksın teyiple beraber takıcaksın ben pioneer mp3 çalar taktım öle yapmak zorunda kaldım
  • peki teybi nasıl söktün?çerçeve dediğin parçacıdan mı alacağız bazı sienalarınki bizimkiler gibi oval değil her teyp olabiliyor bizimkilere o teyp çerçevesinden alıp taksak nasıl olur.Birde aracınızın teyp resmini koyabilirmisiniz fikir yürütmüş olurum.Teşekkürler ..

FİAT SİENA TEAM
  • 2002 model aracımın resmi arkadaşlar

FİAT SİENA TEAM
  • arkadaşlar fabrika çıkışlı kolonların çaplarını bilen varmı kolonları değiştirmeyi düşünüyorum.kaç cm lik kolon almam gerekir.marka önerisi olan varmı...hangi marka kolon almamı tavsiye edersiniz.
    kapıdaki kolonların ölçüleride aynımı arkadaki kolonlarla...
    herkese kazasız günler...
  • ÇEKİM EKLERİM ŞU AN YOK[simage][/simage]
  • Orjinalden alıntı: sezgin_28

Orjinalden alıntı: sezgin_28

Orjinalden alıntı: inegöllü

arkadaşlar fabrika çıkışlı kolonların çaplarını bilen varmı kolonları değiştirmeyi düşünüyorum.kaç cm lik kolon almam gerekir.marka önerisi olan varmı...hangi marka kolon almamı tavsiye edersiniz.
    kapıdaki kolonların ölçüleride aynımı arkadaki kolonlarla...
    herkese kazasız günler...

KARDEŞİM SEN BU İLERDEN ANLAMIYOSUN GALİBA EN YAKIN Bİ SES SİSTEMİ YAPAN YERE URAMANI TAVSİYE EDERİM BİLGİ İÇİN ARTIK KOLON DEVRİ KAPANDI SANA MİDBASS TAVSİYE EDERİM KALİTE İSTİYOSAN BİRAZ CEBİ GIDIKLAR AMA DEĞER MUHTEŞEM SES KALİTESİ ALIRSIN

FİAT SİENA TEAM

FİAT SİENA TEAM

FİAT SİENA TEAM

FİAT SİENA TEAM

• Arkadaşlar meraba. Ben bıktım sienamdan. 99 hl sienam var. tek noktadan çıkışlı tüplü, enjeksiyonlu, ya inanın aldığıma bin pişmanım. Ama şuan binmek zorundayım. Tüp göstergesini (anahtarı) aldığımda değiştirdim. 3 ay kadar sonra bozuldu. Anahtarı takdırdığım Akhisar Voltran bayine gittim. Anahtarı değiştirdiler, sıfır anahtar takdılar yine aynı. Arkada tüpün üstündeki o metal para büyüklüğündeki (adı her neyse) proplem onda dediler. onu da değiştirdiler yine aynı. Araba ilk çalıştığında tüm ışıklar yeşil yanıyor ondan sonra hepsi sönüp tek kırmızı ile sarı ışık yanıyor. Tüp elektrik sisteminde proplem var dediler. Götürdüm bıraktım ilçenin en iyi elektrikçisisine 1 gün boyunca araba onda kaldı. Adamın cevabı Arkada tüpün üstündeki o metal para büyüklüğündeki (adı her neyse) o bozuk diyo. Çıldırmak içten değil. yok mu bi çareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

• kardeşim hl dediğin 1.6. dolayısıyla full enjeksiyon 4 nokta yani senin demene bakarsan full enjeksiyon araca tek nokta tüp takmışşın yani bunun tek çaresi sıralı lpg ye çevirmen eskisini sökmen benim aracımda sıralı lpg var memnunum arkadaşta vardı oda senin gibi tek nokta kullanmıştı sürekli sorun yaşadığı için illahlah etti ve tüpü söktü şu an benzinli kullanıyo tek nokta 1.4. sienalarda kullanılıyo tek nokta olduğu için sana başka bişe demiyorum sadece bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: mucu_hl

Arkadaşlar meraba. Ben bıktım sienamdan. 99 hl sienam var. tek noktadan çıkışlı tüplü, enjeksiyonlu, ya inanın aldığıma bin pişmanım. Ama şuan binmek zorundayım. Tüp göstergesini (anahtarı) aldığımda değiştirdim. 3 ay kadar sonra bozuldu. Anahtarı takdırdığım Akhisar Voltran bayine gittim. Anahtarı değiştirdiler, sıfır anahtar takdılar yine aynı. Arkada tüpün üstündeki o metal para büyüklüğündeki (adı her neyse) proplem onda dediler. onu da değiştirdiler yine aynı. Araba ilk çalıştığında tüm ışıklar yeşil yanıyor ondan sonra hepsi sönüp tek kırmızı ile sarı ışık yanıyor. Tüp elektrik sisteminde proplem var dediler. Götürdüm bıraktım ilçenin en iyi elektrikçisisine 1 gün boyunca araba onda kaldı. Adamın cevabı Arkada tüpün üstündeki o metal para büyüklüğündeki (adı her neyse) o bozuk diyo. Çıldırmak içten değil. yok mu bi çareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu düğmenin sienayla ilgisi yokki. O tüpçü işi. benimkinde ilk sahibinin eskiyen parçaların yerine bakımlarda yan sanayi parça taktırması dışında bi sorun yok 2 senedir.

• peki üzerindeki sistem sıralı LPG ye çevrilemez ki ? Komple sökülüp yeni siste mi ? takılması lazım. Eğer öyleyse arabayı değiştirmek daha mantıklı. Sıralı LPG 1,250 den aşağı değil.
  • arkadaşlar kolon çaplarını bilen varmı diye sormuştum cevap veren olmadı bekliyorummm.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.