Şimdi Ara

FİAT SİENA TEAM (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.562
Cevap
53
Favori
657.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracımın 1ci ve 2 vites senkromeci değişmesi gerekiyormuş vitese geçerken gajjjttt diye ses yapıyoo...
    bilen varmı nekadara mal olur servise yaptırmam daha sağlıklı olurmuu garantili olurmu acaba...
  • arkadaşım ses ön sağ alttan geliyor. Senin dediğini bir kişi daha söyledi bana. Artı direksiyon sertleşmesi de oluyor bazen. Direksiyon yağını mı değiştireyim. Anladığım kadarıla sen bu işten iyi anlıyorsun. Cepten çekip sesi sana göndereyim. Ama benim asıl sorunum arabanın istop etmesi. Daha öncede yazdım ya. Çok sık olmamakla beraber bazen vites deiştirmek için debriyaja bastığımda araba istop ediyor.
  • selam arkadaşlar bende yeni sienacıyımaranıza bende katılmak istiyorum sienalar hakkında bir bilgim yok ama temizliğine heveslendiğim için bir siena aldım umarım iyi etmişimdir 99 model hl metalik gri 50.000 km de temiz bir araç 11.500 ytl ye aldım kliması felan var bana bu konuda görüşlerinizi yazarsanız memnun olurum araç hakkında kme sıralı lpg taktırdım bu sienaları hl' mi el' mi hangileri daha iyi benide bilgilendirmenizi istiyorum teşekkürler şimdiden.
  • arkadaşım fiyata gelince biraz palı almışşın piyasası 9 10 arası bende 99 hl kullanıcısıyım hl bu araçların lüksü oluyor full olanı yani
  • ARKADAŞIM BUNUN TUTULANI 1.4 EL Mİ, 1.6 HL Mİ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: siberprens

selam arkadaşlar
    siena 2001 s var
    ön tamponu değişmek istiyorum
    ücreti ne kadr
    ayrıca aracın beynini değiştirirsem bunun da fiyatı konusunda bilgisi olan varmı
    son bir soru
    aracımla 80 in üzerine çıktığımda araç içinde sol tarafta içerde rüzgar sesi geliyor ama anlayamadım camdan mı yoksa havalandırmadan mı camın keçeleri iyi görünüyor kapı fitilleri de sağlam görünüyor
    ankara da nereye gösterebilirim

kardeşim sienanın ön tamponu sissiz olanı 65 ytl beyine gelince 250 300 arası olması lazım ben giresunluyum ama aracımın parçalarını istanbuldan alıyorum toptancıdan yarı yarıya fark ediyor 1 günde elimde parçaları toptancıdan almanı tavsiye ederim ben memnunum bi sorun yaşamadım bu güne kadar yarı yarıya fark edicene eminim aracın her türlü parça fiyatında da yardımcı olabilirim rüzgar sesine gelince büyük ihtimal contanda ya ayrık ca yırtık var

• ARKADAŞLAR ARACIMDA HARARET GÖSTERGESİ ÇEYREK ÇİZGİYİ GEÇMİYOR HATTA BAZEN ÇEYREK ÇİZGİ İLE 0 ARASINDA KALIYOR.
    bU DURUMUM YAKIT ARTIŞINA SEBEP OLUŞTURUR MU? GALİBA TERMOSTAT BOZUK VEYA BAŞKA Bİ YER.aÇIKLAYICI AYRINTILI CVP YAZARSANIZ SEVİNİRİM.
    99 SİENA 1.4 EL+LPG +80000KM
  • İSTANBULDAN ALDIĞIN TOPTANCIYI BİZLE PAYLAŞABİLİRMİSİN;İNTERNET ADRESİ,TELEFON VEYA ADRES
  • konamser kardeşim aynı durum bende de mevcut. dediğin gibi hararet çeyrek dilim ile sıfır arasında duruyor. bi ara ustaya gösterdiğimde şunu yaptı: motor istop halindeyken göstergenin duruşuna baktıktan sonra marşa basıp çalıştırdı ve o esnada göstergenin hafifçe yukarı doğru hareket ettiğini gördük,bu durumda da bozuk bişey yok dedi.hani ben de acaba hararet müşürü falan mı bozuk dedim , hayır deyip geçiştirdi.velhasıl ben de anlamadım ne olduğunu
  • kardeşim toptancının wep adresini verim ama ordan bakıpta istediğin parçayı bulamaya bilirsin yanlış bi durum olabilir yani kısacası parça hakkında telefondan görüürseniz sizin için en salıklısı olur istediğin her türlü parçayı temin edbilirsin bide pazarlık yapmayı dene hemen her fiyata hee deme

fatih sultan mehmet san.sit.b1 blok no.17ümraniye istanbul

tel: 0216 6340096__6329852

gsm: 0533 966 1765

www.otomenekse.com

sienanın her türlü parçasını temin edbilirsiniz telefondan daha detaylı konuşmanızı tavsiye ederim netten sipariş vermeyin telden daha iyi sonuç alabilirsiniz

• benim şu ana kadar gördüğüm sienaların % 90 ı 1.4 el, 1.6 hl nerdeyse piyasada yok gibi( 1.2 ler için de geçerli)
  • quote:

Orjinalden alıntı: lebesgue

konamser kardeşim aynı durum bende de mevcut. dediğin gibi hararet çeyrek dilim ile sıfır arasında duruyor. bi ara ustaya gösterdiğimde şunu yaptı: motor istop halindeyken göstergenin duruşuna baktıktan sonra marşa basıp çalıştırdı ve o esnada göstergenin hafifçe yukarı doğru hareket ettiğini gördük,bu durumda da bozuk bişey yok dedi.hani ben de acaba hararet müşürü falan mı bozuk dedim , hayır deyip geçiştirdi.velhasıl ben de anlamadım ne olduğunu

kardeşim sen aracını iyi bir ustaya baktır senin ustanda iş yokmuş aracında illaki bi sorun var bende benzin göstergesi buzuktu çeyrek depo gösteriyodu beni yolda bıraktı göstergeler çok önemli baktırmanı tavsiye ederim servise sakın urama adam salam olan parçayı da değiştiriyolar fiyatta piyasanın iki katı ben bi kere gittim azım yandı şimdi her türlü parçamı istanbuldan temin edbiliyorum yani servis fiyatının baya bi altına mal olmuş oluyo

• arkadaşlar, 4. sayfada 5 mayıs tarihli yazımda devir saati ile ilgili bi maruzatımı bildirmiştim ,mümkünse kendi araçlarınızın rölantideki devir göstergesini ve düz yolda 90 ile giderken devir durumunu yazarmısınız(önemli bi husus hepimiz için)...bizim düldül rölantide 10-11-12 civarlarında değişiyor,,90 km hızda düzyolda giderken devir 3100 de, bu devir fazla değil mi?sizlerde durum nedir?
  • sezgin kardeşim sağolasın, yani senin araçta hararet saati normalde olması gereken yerde(yarım ve biraz üstünde öyle mi?). ben de herhalde bu araçlarda hararet göstergesi böyle diye düşünüyordum.araç çok yol yapınca (en az 100-150 km) ve sıcak havalarda ancak hararet göst. çeyrek çizgiye yeni geliyor
  • bence ister siena olsun ister başkası olsun,hararet göstergesi zamanla yukarıya doğru çıkması lazım. 0 ile çeyrek çizgi arasında devamlı gidip gelmesi anormal.BAska yerlerede soruyu yazdım,termostatın bozuk olduğu dolayısıyla sıvı haldeki gazı buharlaştıracak gerekli ısıyı regülatörün (beyin)alamadığı belirtildi ve sonuç olarak yakıt tüketiminin arttığı kanaatine varıldı.Bana da gayet mantıklı geldi.
  • benim araçta ;
    rölantide 500-600
    95 km de 3000 devir sağlanıyor.
  • arkadaşlar hararet göstergesiyle ilgili sorulara cevap vermek istiyorum..
    2002 1,4 el aracımı 6 ay önce aldığımda benim hararet göstergemde çeyreği geçmiyordu.buda lpg beyni için bi dezavantajdı çünkü suyu ısıtıp gazı sıvı hale geçirmesi zor oluyor ve yakıtı arttırıyordu.
    bende termostatı değiştirdim sorun kalmadı.termostat zamanla aşınıyor ve görevini yapamıyor.sorunu olan arkadaşlara tavsiyem termostatlarını değiştirsinler ben sanırım15 ytlye değiştirmiştim..
    herkese kazasız belasız günler.
  • MERHABA
    BENDE 2002 MODEL 1.2 SİENA S VAR KLİMA HARİÇ DOLU ÖZELLİKLİ ARABA.3 YILA YAKINDIR KULLANIYORUM
    PERİYODİK BAKIMLARINI YAPTIRIRSANIZ SORUN ÇIKARMIYOR.PARÇASI UCUZ, HERYERDE VAR.
    ŞİMDİ SIRALI SİSTEM LANDİRENZO LPG TAKTIRDIM.İNANILMAZ AZ YAKIYOR.TAM BİR AİLE ARABASI.
    FOTOĞRAFLARINA YAKINDA GÖNDERECEĞİM.
    GÖRÜŞMEK ÜZERE.
  • konamser ve inegöllü arkadaşlar çok teşekkürler.en yakın zamanda termostata baktırıp değiştireyim o halde
  • arkadaşlar bir de şu triger kayışından bahsedelim.bu kayış zamanla işlevini bitirip kopabiliyor, bunun için belli bir km sonunda kopmadan mutlaka değiştirmek gerekiyor(muş),değiştirince fazla bi para ödenmiyor ama koptuktan sonra motora bi yığın dert açıp başa bela oluyormuş.
    bunun için triger kayışınızın hangi km de değiştiğini ve bir daha nezaman değişmesi gerektiğini aman öğrenin arkadaşlar.eğer yanlış bilmiyorsam 50-60 bin km de değiştirmek icap ediyor(muş) sanırım, bu işi yabana atmayın,kazasız ve mutlu günler herkese...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.