Şimdi Ara

Fiat STİLO 3KAPI...!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar...
    TÜRKİYE 'DE 2003TE GİRİŞ YAPAN STİLO..2005 2006YA KADAR SATILDI..
    ?BU YILLARDA FUL OLARAK ALAN ARKADAŞLARIN.SIFIR FİYATINI ÖGRENMEK İSTİYORUM.2003TE 2004DE VE 2005DE 0 FİYATALARI NE İDİ?
    ARAÇ DONANIM OLARAK BİR GOLF FOCUS MEGANE DAN FAZLASI VAR EKSİGİ YOK.
    ARAÇ TUTMADI ANCA BİZİM GİBİLERE TUTAR :) ..
    BEN BU ARAÇTAN ALICAM.PİYASASINI BİLDİGİM HALDE.SATAMIYACAGIM.İÇİN BİLE BİLE ALICAM. AMA BU FİYATA DONANIMA BENİM İÇİN İDEAL BİR ARAÇ.ARAÇA BAKILDIGI ZAMAN BİR BÜTÜN.GÖRÜYORUM,GÖRÜNÜYOR.ORJİNAL 17JANTI OLMASIN ARAÇ KESİNLİKLE SIRITIYO ALBENİSİNİ KAYBEDİYOR.SPOR PAKET FUL OLMASI KAYDIYLA.GÖRSELLİK ACISIN DAN FET EDİYO.

BİRDE TUTULAN HATTA ÖZELLİK DERECESİNDEN.SARI RENK OLMASI..EVET? BİLDİGİMİZ KADARIYLA SARI RENK AMA BU SAYFALARDA 2.ELDE ANLAŞILMIYO NE RENK OLDUGU YANİ 2ÇEŞİT SARISI VAR.LİMON SARISI BİRDE KOYU SARI İMOLA SARISI MI OLUYO NE.BİLGİNİZİ ALMAK İSTİYORUM.
    [/simage]
     Fiat STİLO 3KAPI...!!
    [simage]
    [simage]
     Fiat STİLO 3KAPI...!!
    [/simage]
    [simage]
     Fiat STİLO 3KAPI...!!
    [/simage]
    [simage]
     Fiat STİLO 3KAPI...!!
    [/simage]

BU RENKLER HEPSİ LİMON CİTRON SARISI BUNUN ÖTEKİ SARISI NERDE?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkuluruyaa -- 26 Aralık 2007; 22:54:11 >

• Bence o renk farklılığı ışıktan kaynaklanıyor. Başka sarısı olmaması lazım...
  • nasıl fiat coupeleri ferrari kırmızısına boyatıyorlarsa buda o şekilde sonradan boyanmış olabilir.
  • Renk farklılığı çekim yapılan makinaların farklı oluşundan olsa gerek benim bildiğim 1 tane sarı var bu araçlarda. Zaten mantık olarakta bir araç için sarının 2 farklı tonunun kullanılması pek uygun değil. Belki bir ihtimal araç komple boyanırken renk tutturulamamış yada keyfe keder bu renk seçilmiş olabilir.
  • CİTRON(LİMON) SARISI BİRDE BİLDİGİM KADARIYLA İMOLA SARISI VAR. NORMAL OLAN SARI HANGİSİ.TUTULAN:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkuluruyaa -- 24 Aralık 2007; 23:04:46 >
  • Konu ile bir alakası yok ama Eskişehir'de bir tane var tek kapı aynı bu renk sarı.Jant ekzost siyah cam bitiyorum arabaya
  • aklıma cilikka geldi nedense...

cilikkadada bu renkte stilo vardı eskiden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pevgeot bipper vs fiat fiorino
    12 yıl önce açıldı
    fıat doblo
    8 yıl önce açıldı
    renault scenic
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim arkadaşta var 2004 model bordo rengi Fiatın tek sevdiğim arabası ama o ikinci el almıştı. Çok temiz bir araç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.