Şimdi Ara

HYUNDAİ GETZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar otomatik vites getz nasıldır?sorun çıkartır mı sanayi ile ortak eder mi bizi?birde oldu ki satmak istedik piyasası var mı?kullanan bilen arkadaşlardan yorum bekliyorum.hyundai hakkında hiç bilgim yok.bütçem en fazla 25000 bin.başka otomatik vites böyle küçük araba tavsiye edebilir misiniz?

• colt.
  • zzoorroo kullanıcısına yanıt
    mitsubishi colt sanırım bizim buralarda ne servisi ne parcası ne anlayanı bulunmaz.kırşehirdeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omraltn -- 29 Kasım 2015; 0:37:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omraltn

Merhaba arkadaşlar otomatik vites getz nasıldır?sorun çıkartır mı sanayi ile ortak eder mi bizi?birde oldu ki satmak istedik piyasası var mı?kullanan bilen arkadaşlardan yorum bekliyorum.hyundai hakkında hiç bilgim yok.bütçem en fazla 25000 bin.başka otomatik vites böyle küçük araba tavsiye edebilir misiniz?

Otomatik-benzinliden kesinlikle uzak dur.Benzin yetiştiremezsin kendisine.
    Onun dışında sorunsuz bir araçtır.Piyasası da çok iyidir.
  • Lpg taktirip kullanman lazim. Sorun kisminda getzler gercekten sorunsuz araclar.
    Yedek parca ucuz, ustasi bol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam peki 25000 tl bütçe kaç modelini alalım.lpg olan mi yoksa dizel otomatigi var mi?

• Semsam S kullanıcısına yanıt
    dizel otomatik diyorsanız 25000 ne kadar kaç modellisini bulurum?alırken mantıklisi nedir?kronikleşmiş bir sorunu yok anladigim kadariyla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    Kia Sportage vs Hyundai Tucson
    4 yıl önce açıldı
    Toyota corolla
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: omraltn

dizel otomatik diyorsanız 25000 ne kadar kaç modellisini bulurum?alırken mantıklisi nedir?kronikleşmiş bir sorunu yok anladigim kadariyla

Dizel otomatik Getz yok maalesef.
  • Uzun sure otomatik arac aradıktan sonra o fiyat aralığında saglikli otomatik bulamam diye dizel manuel getz aldim. Kullanışı cok kolay debriyaji kaldirinca arac gidiyo zaten. Acemiliği atmakta cok faydası oldu :) bu seçeneği de dusun derim.

• fig00 kullanıcısına yanıt
    kendim için değil eşim için arıyorum bu yüzden otomatik vites olacak.getz hakkında birşey bilmiyorum.benzin lpg kullanmak zorundayiz anladigim kadarıyla.

• Semsam S kullanıcısına yanıt
    1.4 mu tutulan motoru?hiç.bilgim yok hyundailer hakkında.kendim için değil birde eşime alıyorum.o yüzden otomatik olacak.ben.kendim kangoo kullanıyorum

• omraltn kullanıcısına yanıt
    Ben 2007-2015 arası 2007 1.4 otm. lpgli getz kullandım.Araç lpg ile gayet ekonomik oluyor.Şanzıman klasik tork konvertörlü ve 4 kademeli.Vites geçişlerini hissettirmez ve sorunsuz bir şanzımandır.Geri kaçırma yapmaz(bayan sürücüler için elzem bence).Ben getzi bakımlar harici servise sokmadım şükür.Sorunsuz bir arabadır.Biraz sert araçtır arka koltuklarda ayran yaparsınız.Ben 2 çocuk dolayısıyla araç büyütmek için değiştirdim.Zorunluluk olmasaydı hala biniyor olurdum.Aracımı da 1 haftada çok rahat sattım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.