Şimdi Ara

Fiat Stilo Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
78.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    doğrudur hocam bende daha önce açılan konularda falan stilo ile ilgili bende en çok cam tavan sıkıntısını gördüm. Bunu alacak arkadaşın iyice araştırması lazım bu tarz cins ve az bulunan araçlar mutlaka detaylı araştırılmalı gerekirse en az 2-3 ustaya gitmeli baktırmalı. En iyisi arkadaş için hakkında hayırlısı diyelim.
  • STILO anlatılmaz yaşanır arkadaşlar. STILOFOREVER konusunu incelemenizi öneririm. Ayrıca bunun dışında StiloTürkiye.com sitesine de vakit ayırıp bir bakın derim. Ezbere yorumlarla olmaz bu iş. Belirli net olmak gerekir. Arkadaş umarım STILO'yu almıştır.
  • stiilloo kullanıcısına yanıt
    Kullanıcıların çoğu beyin arızasından şikayetçi, sizin başınıza geldi mi bu sorun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stiilloo

STILO anlatılmaz yaşanır arkadaşlar. STILOFOREVER konusunu incelemenizi öneririm. Ayrıca bunun dışında StiloTürkiye.com sitesine de vakit ayırıp bir bakın derim. Ezbere yorumlarla olmaz bu iş. Belirli net olmak gerekir. Arkadaş umarım STILO'yu almıştır.
    beyin olayı ezbere bir yorum değil. sen gidip araç beynini başka yer bulamayıp motorun üstüne yerleştirirsen tabii ki yüksek sıcaklıktan o beyin bozulur. Failure Italian Automotive Technology - FIAT diye boşuna demiyordu jeremy clarkson

ben fiat'ın arabalarını hep beğenirim, stilo hariç. stilo'da dönemine göre kötü araba değildi ama, bu saçma sapan sorunları yüzünden (çevremde kullananlar da vardı sıfır km stilo alanlar sene 2003-2004) hep başları dertteydi. Allah'tan teknoloji biraz gelişti de Egea'da bu problemlerin pek çoğu giderildi... Şu an bir Egea hb, Stilo'dan da Bravo'dan da iyi arabadır.. Zaten yeni tipo diyorlar egea için, tipo'dan sonraki gelen araba da stilo idi.

• Arkadaş aldı mı sıkıntısız kullanıyor mı acaba bende merak ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

beyin olayı ezbere bir yorum değil. sen gidip araç beynini başka yer bulamayıp motorun üstüne yerleştirirsen tabii ki yüksek sıcaklıktan o beyin bozulur. Failure Italian Automotive Technology - FIAT diye boşuna demiyordu jeremy clarkson

ben fiat'ın arabalarını hep beğenirim, stilo hariç. stilo'da dönemine göre kötü araba değildi ama, bu saçma sapan sorunları yüzünden (çevremde kullananlar da vardı sıfır km stilo alanlar sene 2003-2004) hep başları dertteydi. Allah'tan teknoloji biraz gelişti de Egea'da bu problemlerin pek çoğu giderildi... Şu an bir Egea hb, Stilo'dan da Bravo'dan da iyi arabadır.. Zaten yeni tipo diyorlar egea için, tipo'dan sonraki gelen araba da stilo idi.

Alıntıları Göster
    Sıfırdan aldığım stilo’da Beyin beni çok üzdü. Başka sorunlar da yaşadım. Ayrıca her ne kadar fiat kadar hızlı parça temin eden firma olmasa da (10 günde italya’dan geliyor) elinde parça veya yedek stilo olmayan servisler parça değişimi konusunda test edemedikleri için sıkıntı oluyor. Bu sıkıntıları da yaşadım.

Stilo zamanına göre güZel donanımlı araç ama çok üzer. Donanımlı ve sınıfına göre lükstür ama işçilik ve kalite sorunları vardır.

Sonuç olarak ALINMAZ. NET.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba STILO kullanıcıları. Elimde resimlerdeki parçalar var. İhtiyacı olan varsa buradan yazışalım.
    Motor alt kaplama sağ, sol ve orta. Orjinal hava filtresi ve filtre kutusunun kapağı. Performans hava filtresi. Ayrıca 5 kapı için krom cam çıtası. Cam çıtaları hiç kullanılmamıştır.Fiat Stilo Alınır mı?Fiat Stilo Alınır mı?

• sharkemre kullanıcısına yanıt
    Laflarına dikkat et. Sıfırdan alıp 10 sene stilo kullandım. Stilo tam bir sorun yumağıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Laflarına dikkat et. Sıfırdan alıp 10 sene stilo kullandım. Stilo tam bir sorun yumağıdır.
    Demek 10 sene kullandın. 1.6 benzinli miydi, 1.9 dizel mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ..Raptor..

Demek 10 sene kullandın. 1.6 benzinli miydi, 1.9 dizel mi

Alıntıları Göster
    benzinli. dizeli zaten kısa bir süre numunelik satıldı ve kalktı.
  • imam kazık atmaz diye bir kaide yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

bilmesem belki inanırdım ama şu laflarına yav he he diyip geçiyorum tutulmaması ve ikinci eli dışında hiçbir sorunu yoktur sorunu olanlar iş bilmeyen ustalar ve araç üzerinde saçma sapan uygulamalar yapan kullanıcıları yüzündendir.
  • Konu eski, belki arkadaş çoktan araba almıştır ama Stilo düşünenlere kısa 1-2 kelam edeyim. Bende kullandım bir kaç ay kadar Stilo. 1.4 benzinli olanından. Beyin arızasını çok sık yaşadık, sensör arızasını çok sık yaşadık (zaten arabaya değil sensöre biniyormuşuz resmen) Parçası pahalı ve maalesef çoğu parça nedense ülkemizde yok. Hatta bu araçtan almaya niyetlenen bir abim bulmuş bir tane, aracın sahibiyle konuşturdu beni. Kardeşim eğrisini doğrusunu anlat dedim. Bizde kullandık bundan. Benim yaşadığım her sorunu o da yaşamış. Araç yolda giderken debriyajdan ayağınızı kaldırdığınızda stop etmeye başlayınca satmaya karar vermiştik biz. Şansımıza ertesi gün satıldı. Bu adam da bu yüzden satmaya karar vermiş aracı. Kısacası keyifli, güzel bir araç ama maalesef bizim gibilerin uğraşabileceği bir araç değil. Soğutmalı torpido vs özellikleri görünce heveslenmeyin, hevesiniz kursağınızda kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

bilmesem belki inanırdım ama şu laflarına yav he he diyip geçiyorum tutulmaması ve ikinci eli dışında hiçbir sorunu yoktur sorunu olanlar iş bilmeyen ustalar ve araç üzerinde saçma sapan uygulamalar yapan kullanıcıları yüzündendir.

Alıntıları Göster
    Ne anlatıyorsun yahu? Stilo sahibi oldun mu? Kaç sene oldun? Stilonun tüm donanım paketlerini ve makyajlandığı seneyi bilir, sadece bakarak donanım pakedi ve makyajlı olup olmadığını bilirdim. İnşallah bir stilo sahibi olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: MDiri

Konu eski, belki arkadaş çoktan araba almıştır ama Stilo düşünenlere kısa 1-2 kelam edeyim. Bende kullandım bir kaç ay kadar Stilo. 1.4 benzinli olanından. Beyin arızasını çok sık yaşadık, sensör arızasını çok sık yaşadık (zaten arabaya değil sensöre biniyormuşuz resmen) Parçası pahalı ve maalesef çoğu parça nedense ülkemizde yok. Hatta bu araçtan almaya niyetlenen bir abim bulmuş bir tane, aracın sahibiyle konuşturdu beni. Kardeşim eğrisini doğrusunu anlat dedim. Bizde kullandık bundan. Benim yaşadığım her sorunu o da yaşamış. Araç yolda giderken debriyajdan ayağınızı kaldırdığınızda stop etmeye başlayınca satmaya karar vermiştik biz. Şansımıza ertesi gün satıldı. Bu adam da bu yüzden satmaya karar vermiş aracı. Kısacası keyifli, güzel bir araç ama maalesef bizim gibilerin uğraşabileceği bir araç değil. Soğutmalı torpido vs özellikleri görünce heveslenmeyin, hevesiniz kursağınızda kalır.
    Ya ne debriyajı, gaza basarken gitmiyordu araba. Gaz ver gaz ver gitmiyordu. Marşı kapatıp açınca bir süre için düzeliyordu. Süre iyice kısaldı ve en sonunda yolda kaldım. Verdiğim servis türkiyenin bir numaralı servisi zincirlikuyu birmot. Tofaş merkezin altı. Arada çok hatırı sayılır biri var. Servisteki arkadaş yakasım geldi bu arabayı dedi.

• cervinff kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Mesajın üzerinden neredeyse 1 sene geçmiş ama cevaplamak istedim. Arkadaşta 1.2 albea var 2004 model. Arac 68bini yeni devirdi. :) ilk direksiyona geçtiginde 49 bindeydi. Babasından devraldı aracı. Yani böyle araclar hala var. Hayırlı forumlar

• Vallahi çok merak ettim. Arkadaş belli ki illallah etmiş arabadan fakat 10 sene kullanmış. O kadar şikayetci ise neden 10 sene binmiş neden satmamış ?
  • km güzel arabada bilindikse alın kaçırmayın ben bu araçta 1.6 yerine 1.4 olanını ve skywindow olanını tercih ederim siz almazsanız bem alırım

• stiilloo kullanıcısına yanıt

hocam bu malzemeler duruyormu hala

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.