Şimdi Ara

Fiat stilo hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi akşamlar ben izmirde yaşıyorum araba almayı düşünüyorum bu ilk arabam olacak uzun zamandan beri araba araştırıyorum bütçeme göre kıyasladığımda hem donanım hem görsel hem aile arabası hemde güvenlik açısından ilk gözüme çarpan sitilo oldu diğer araçlar stilonun çok gerisinde kalıyor bunu sizlerde biliyorsunuz malum piyasasının kötü olduğunuda öğrendim ama ben satıcı değilim kullanıcıyım bunun benim için önemi yok asıl öğrenmek istediğim şu

1. Bu aracı aldığımda özellikle izmirde hem şimdi hem ilerki yıllarda yedek parça sıkıntısı yaşarmıyım.

2. Bakımlarını iyi yaptığım taktirde rıza sıkıntısı yaşarmıyım kronik arıza yaşarmıyım(istediğim araba 4 kapılı cam tavansız)

3. Arızalanırsa usta sıkıntısı yaşarmıyım yani izmirde bu arabadan anlayan iyi ustalar varmıdır.

4. Parçaları pahalı deniyor neye göre pahalı? toyota honda mazdadan da mı pahalı? bunlardan ucuz ise sorun yok.

Bu sorduklarıma cevap verirseniz sevinirim.(lütfen bilgisi ve tecrübesi olanlar cevap versin sağdan soldan duyulan cevaplarla gelmeyin...)

• 1-yedek parça sıkıntısı yaşamazsınız hem orjinal opar marka hemde tavsiye etmesemde yan sanayisi oldukça bol.

2-Bende 2004 model var satmaya kıyamadığım ilk sahibiyim,hiç kronik sorun çıkarmadı.

3-İzmirde yaşamadığım için yorum yapamayacağım ama ilginç bir fanatik kitlesi olduğu için,illaki meraklı bir usta çıkıyor her şehirde.

4-Parçası pahalı deniliyor ama neye göre mukayese ediliyor bilmiyorum.Mercedes marka bir aracım da var ona göre sorsanız çok ucuz derim.Hatta şöyle örnek vereyim; 2 hafta önce 10.000 bakımı kapsamında mobile yağ,orjinal yağ ve hava filtresi değiştirdim opar marka ,hepsi 140 TL tuttu.Parçaları aldığım yer müvekkil, indirim yapmıştır muhakkak ,hadi siz ekleyin biraz üstüne yinede bence gayet iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam bilgi için araba güzel araba piyasasından ziyade parça sıkıntısı korkutuyordu beni eğer dediğin gibi parça sıkıntısı yoksa alınır bu araba ozaman tabi uygun fiyata temizini bulmak kaydıyla 4 kapılı tavanında açılır penceresinden olmayan 1.6 daynamic ler var aklımda izmir de satmayı düşünen olursa teklifleri alabilirim...
  • hocam fazla takılma al derim 2.5 sene bindim ufak tefek elektrik sıkıntısı harici önemli sorun yaşamadım o kunuda rahat olun izmir de stilo dan anlayan çok usta var dert olmaz parçası felan de pahalı değil sadece emsallerine göre biraz fazla yakar sebebi kasası çok ağır ama baya iyi gidiyor yolda kesinlikle tavsiye ederim
  • Rica ederim.Aklınıza takılan soru olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Cam tavanlı olanlarda sorun çıkıyormuş bende duymuştum cam tavansız bakmanız iyi olmuş.Hoş hangi marka olsa zamanla sorun çıkıyor sunrooflarda.

Yakıt konusunuda çok duyarsınız arkadaşda bahsetmiş fazla yakar diye aslında emsallerine göre çok yakmıyor.Ayağınızı hafif alıştırırsanız sorun yok ama denediğinizde farkedersiniz, özellikle 1.vitesi nedense fazla atik.Hatta bazı arkadaşlarım denemek istediklerinde kaldırırken alışana kadar sorun yaşıyor.Haliyle sıkışık trafikte atik kullanırsanız yakıt tüketimi fazlalaşır.İşin özeti her atmosferik motor gibi; uzun ömürlüdür ama zorlarsanız performans tatmin eder aynı zamanda yakıtı içer,rahat kullanırsanız üzmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.