Bildirim
fiat tan anlayan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım varrr
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Başka bişey sorsaydın cevaplardım ama bu tarz bi soruyu nedenini bilmeden cevaplamam..... -
sende haklısın söyleyim nedenini peder araba aldı ünivi kazandım diye hediye bi nevi ama fazla gezmemi istemiyo bende ankaradan eskişehire sözlümün yanına gidicem ama geldiğimde biliyorum km ye bakıcak o yüzden üzmek istemiyorum niye söz dinlemessin dicek aramız bozulcak benim durumumda olanlar anlar :) -
dıkkatlı gıt kardes gızlı gızlı gıdım derken kaza maza yapma abı sende sole lutfen ya cocuk sozlusunu gormeye gıdecek -
yok kardeş yaş 22 4 senedir araba kullanıyorum işte ana baba onlarda beni düşünüyo ben yinede gitcem ama gelince papaz olmak istemiyorum bilgi verirseniz çok sevinirim -
quote:
Orjinalden alıntı: bebetoo
sende haklısın söyleyim nedenini peder araba aldı ünivi kazandım diye hediye bi nevi ama fazla gezmemi istemiyo bende ankaradan eskişehire sözlümün yanına gidicem ama geldiğimde biliyorum km ye bakıcak o yüzden üzmek istemiyorum niye söz dinlemessin dicek aramız bozulcak benim durumumda olanlar anlar :)
Bak bu sebep için söylenir..ama öbür türlü biliyosun bizim insanımız az km yapmış gibi göstermek içinde kullanıyo... ilk olarak bu aracın km fişine şimdi tarif etsemde ulaşman baya bir zor..artı bu aracın göstergeleri elektronik yani eski düzen telli değil sensörlü bu sebepten sökülmesi biraz teferruatlı eğer yeterli motor bilgin yoksa bence bu gösterge işiyle uğraşan bi ustaya git ve 3-5 ytl ye söktür derim...
-
abi fiat kartal 1.6 i.e de nasıl sokulur? -
Kilometre telini söktürerek amacına ulaşabilirsin....
Nerden mi biliyorum?
2005 yılında 0 bir Fiat araç almıştık kuzenime ve kilometre teli sökük teslim edilmişti...
Bir müddet o şekilde bindikten sonra serviste takılmasına tanık oldum basit bi mantığı var ancak motorun soğuk olması lazım yoksa eliniz falan yanabiliyor... -
VALLA ÇOK GEÇERLİ GEREKÇE BENCE SİGORTASINI SÖKSEN YETERLİ ÇÜNKİ ELEKTİRONİK BELKİ GÖĞÜSDE BİR İKİ ŞEY DAHA ÇALIŞMAZ AMA HERZAMAN KENDİN YAPARSIN İŞİNİ KOLAY GELSİN
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X