|
Fiat Tempra SX AK Alınır mı ? (2. sayfa)
-
-
bence alınır. benim arkadaşta 93 tempra s vardı. pek masraf da çıkarmazdı. sadece dijital ekranlı olanlar sıkıntı yaşatabilir. ekranı kışın donuyordu. kristalleri ölüyor içinin. ama geri kalan yerler elden geçirilip emek harcanabilir. hatta 2000 i.e. leri de vardı onlara da bakabilirsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: parker4860 ların Amerikanlarına bak pahalı dersen 70-80 ler Peugeot modelleri olabilir.
o kadar parası olsa tempra demezdi herhalde.. mustang ya da trans am kac para fikrin var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 11 Mart 2021; 14:20:40 > -
Temiz bakımlısı alınır, 3-5 sene bindik, kibar ve nazik bir araç olması dışında bir sıkıntı yaşamadık. Şuanda piyasada satılan c segmenti arabalardan daha konforlu olduğuna eminim
-
Arkadaşa Symbol ve Albea önerdim zaten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Limelarfazla bütçen yoksa şahinden daha iyi bi tercihtir. koltuk ısıtmasından tut, çocuk kilidine kadar herşey var.
Koltuk ısıtmasını nereden çıkardın??? Yok öyle bir şey.
-
91 modeli Avrupa dir alinir -
benimkinde var, kışın onun sayesinde çok rahat ediyorum.
-
Boncuk gibi bir tempramız vardı sx ak. Yalıtım falan herşeyi yapmıştık. Tabiri yerindeyse kitap gibi araçtı. Babamın gençlik hayaliydi 5 yıl kadarda bindik ne bozuldu ne yolda bıraktı. Temiz bakılmış bir tempraya mis gibi alınır binilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ben sero
2.el tempra satıp ev almıştı pederbey. Şu an o tempra 30k belki 50k da harcayacan. Ama ev şu an 500k. Omo ev yotorom orocu değil diyenlere gelsin.ev yatırım aracı değil diyen bariz salaktır kim dedi onu ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Limelarbenimkinde var, kışın onun sayesinde çok rahat ediyorum.
94 Model SX-AK bende de vardı eskiden, koltuk ısıtma falan yoktu, sizinkine sonradan takılmış olmasın?
-
quote:
Orijinalden alıntı: FrayneHocam bu Tempra modellerinin harf kodları neye karşılık geliyor ? Sizinkisi kaç modeldi acaba ? Ayrıca Karbüratörlü mü yoksa enjeksiyonlu modelmiydi ?
Ben de arabanın tipine görüntüsüne ve en çok da gösterge ekranına bayılıyorum.
30 yaşında araba olduğu için tabi ki de masraflı olacak ama usta ve parça konusunda sıkıntı yaşatır mı acaba ? Kuş grubu gibi her yerde bulunacağını düşünüyorum bunların uygun fiyatlara.
Bu araçta amacım zaten konfor ve görüntüsü sürüş zevki. Ufak spoilerli modelleri bagaj kısmını toparlıyor bence görüntü olarak
FB gruplarını da araştıracağım şimdi.
Alıntıları Göstertempra - bunlar orijinal italyan modeller, ne donanımı var bilmiyorum
tempra s - dijital gösterge yok. en boş tempra
sx - dijital gösterge, ön camlar otomatik, alaşım jant - en çok satılan modeldi
sx-a - 4 cam otomatik, hidrolik direksiyon, arka camda perde, stepne dahil alaşım jant (bendeki model)
sx-ak - + klima var sx-a'dan fazla olarak
tipo'da kliması analog olan model de vardı ama sanırım tempra'da tüm klimalar dijitaldi. bu yaştaki bir arabanın klimasından hayır gelmez.
-
olabilir, kablosu çıktı şuan. ekstra özellik olabilir.
-
sxa lar çok tutulan modeller diye geçer bizim ülkede. sırf tutuluyor diye sxak almayan vardı. haliyle yazın sıcağına pişerlerdi
-
Vay be sene 97 felandı okulda sevdiğim kızın babasinin arabasiydi :)
Ah Yıllar ah çok acimasizsin be
Ne çabuk geciyon vicdansız:D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkenarjen -- 13 Mart 2021; 20:46:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: berkenarjen
Vay be sene 97 felandı okulda sevdiğim kızın babasinin arabasiydi :)
Ah Yıllar ah çok acimasizsin be
Ne çabuk geciyon vicdansız:Dbüyük düşünür, uluğ felsefeci, yüce üstat, friedrich wilhelm nietzsche'nin, also sprach zarathustra kitabında belirttiği gibi insan yaşamı sonsuza kadar baştan sona aynı biçimde tekrar edecek belirli bir bütündür.. yani aynı temprayı bir kez daha görmeye simdiden hazır ol derim..
-
:)quote:
Orijinalden alıntı: Fortune 4büyük düşünür, uluğ felsefeci, yüce üstat, friedrich wilhelm nietzsche'nin, also sprach zarathustra kitabında belirttiği gibi insan yaşamı sonsuza kadar baştan sona aynı biçimde tekrar edecek belirli bir bütündür.. yani aynı temprayı bir kez daha görmeye simdiden hazır ol derim..
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Limelarsxa lar çok tutulan modeller diye geçer bizim ülkede. sırf tutuluyor diye sxak almayan vardı. haliyle yazın sıcağına pişerlerdi
Motor çekmiyo diye almazlardı. Tipoda da hem manuel hem dijital klima vardı. Fiyatları aynıydı. Kolay bozulur bu diyip manuelini alıyorlardı
-
bizim ülkenin piyasası ilginç. çoğu araç tutulmaz diye almazlar. hep milletin ağzına bakma olayları olmustur. mesela ben vw nin sharan isimli otomobillerine bakıyorum şu aralar. hem kendisi güzel hem okuması "şaraan"
ama gel gör ki birine sorsan tutulmuyo derler, ne alalım desen git şahin al keyfine bak derler.
nasıl bir keyifse artık o :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X