Şimdi Ara

Fiat Tempra SX AK Alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Standar extra aksesuar klima. Benimki 92 model italyan s harfiyle baslayanlar karburatorludur. Ben parca konusunda bir yerde sikinti yasamadim. Karbüratör luler icin. Usta konusunda sikinti yasiyacagini sanmam. Usta sıkıntısı konusu 2.0 tempralar icin geçerli. Ayrica 92 modellerden sonrasi tofas fabrikasinda uretilen araclardir. Turkiye uretimidir. 91 ve 92 italyadan ithal araclardir. Dedigim gibi Facebook gruplarindan yardim alabilirsiniz.
  • bence alınır. benim arkadaşta 93 tempra s vardı. pek masraf da çıkarmazdı. sadece dijital ekranlı olanlar sıkıntı yaşatabilir. ekranı kışın donuyordu. kristalleri ölüyor içinin. ama geri kalan yerler elden geçirilip emek harcanabilir. hatta 2000 i.e. leri de vardı onlara da bakabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: parker48

60 ların Amerikanlarına bak pahalı dersen 70-80 ler Peugeot modelleri olabilir.

o kadar parası olsa tempra demezdi herhalde.. mustang ya da trans am kac para fikrin var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 11 Mart 2021; 14:20:40 >
  • Temiz bakımlısı alınır, 3-5 sene bindik, kibar ve nazik bir araç olması dışında bir sıkıntı yaşamadık. Şuanda piyasada satılan c segmenti arabalardan daha konforlu olduğuna eminim  

• Fortune 4 kullanıcısına yanıt

Arkadaşa Symbol ve Albea önerdim zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Limelar

fazla bütçen yoksa şahinden daha iyi bi tercihtir. koltuk ısıtmasından tut, çocuk kilidine kadar herşey var.

Koltuk ısıtmasını nereden çıkardın??? Yok öyle bir şey.

• 91 modeli Avrupa dir alinir
  • tefennili kullanıcısına yanıt

benimkinde var, kışın onun sayesinde çok rahat ediyorum.

• Boncuk gibi bir tempramız vardı sx ak. Yalıtım falan herşeyi yapmıştık. Tabiri yerindeyse kitap gibi araçtı. Babamın gençlik hayaliydi 5 yıl kadarda bindik ne bozuldu ne yolda bıraktı. Temiz bakılmış bir tempraya mis gibi alınır binilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben sero

2.el tempra satıp ev almıştı pederbey. Şu an o tempra 30k belki 50k da harcayacan. Ama ev şu an 500k. Omo ev yotorom orocu değil diyenlere gelsin.

ev yatırım aracı değil diyen bariz salaktır kim dedi onu ?

• quote:

benimkinde var, kışın onun sayesinde çok rahat ediyorum.

94 Model SX-AK bende de vardı eskiden, koltuk ısıtma falan yoktu, sizinkine sonradan takılmış olmasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Frayne

Hocam bu Tempra modellerinin harf kodları neye karşılık geliyor ? Sizinkisi kaç modeldi acaba ? Ayrıca Karbüratörlü mü yoksa enjeksiyonlu modelmiydi ?

Ben de arabanın tipine görüntüsüne ve en çok da gösterge ekranına bayılıyorum.

30 yaşında araba olduğu için tabi ki de masraflı olacak ama usta ve parça konusunda sıkıntı yaşatır mı acaba ? Kuş grubu gibi her yerde bulunacağını düşünüyorum bunların uygun fiyatlara.

Bu araçta amacım zaten konfor ve görüntüsü sürüş zevki. Ufak spoilerli modelleri bagaj kısmını toparlıyor bence görüntü olarak

FB gruplarını da araştıracağım şimdi.

Alıntıları Göster

tempra - bunlar orijinal italyan modeller, ne donanımı var bilmiyorum

tempra s - dijital gösterge yok. en boş tempra

sx - dijital gösterge, ön camlar otomatik, alaşım jant - en çok satılan modeldi

sx-a - 4 cam otomatik, hidrolik direksiyon, arka camda perde, stepne dahil alaşım jant (bendeki model)

sx-ak - + klima var sx-a'dan fazla olarak

tipo'da kliması analog olan model de vardı ama sanırım tempra'da tüm klimalar dijitaldi. bu yaştaki bir arabanın klimasından hayır gelmez.

• tefennili kullanıcısına yanıt

olabilir, kablosu çıktı şuan. ekstra özellik olabilir.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

sxa lar çok tutulan modeller diye geçer bizim ülkede. sırf tutuluyor diye sxak almayan vardı. haliyle yazın sıcağına pişerlerdi  

• Vay be sene 97 felandı okulda sevdiğim kızın babasinin arabasiydi :)

Ah Yıllar ah çok acimasizsin be

Ne çabuk geciyon vicdansız:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkenarjen -- 13 Mart 2021; 20:46:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkenarjen

Vay be sene 97 felandı okulda sevdiğim kızın babasinin arabasiydi :)

Ah Yıllar ah çok acimasizsin be

Ne çabuk geciyon vicdansız:D

büyük düşünür, uluğ felsefeci, yüce üstat, friedrich wilhelm nietzsche'nin, also sprach zarathustra kitabında belirttiği gibi insan yaşamı sonsuza kadar baştan sona aynı biçimde tekrar edecek belirli bir bütündür.. yani aynı temprayı bir kez daha görmeye simdiden hazır ol derim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Fortune 4

büyük düşünür, uluğ felsefeci, yüce üstat, friedrich wilhelm nietzsche'nin, also sprach zarathustra kitabında belirttiği gibi insan yaşamı sonsuza kadar baştan sona aynı biçimde tekrar edecek belirli bir bütündür.. yani aynı temprayı bir kez daha görmeye simdiden hazır ol derim..

Alıntıları Göster
    :)

• quote:

sxa lar çok tutulan modeller diye geçer bizim ülkede. sırf tutuluyor diye sxak almayan vardı. haliyle yazın sıcağına pişerlerdi  

Motor çekmiyo diye almazlardı. Tipoda da hem manuel hem dijital klima vardı. Fiyatları aynıydı. Kolay bozulur bu diyip manuelini alıyorlardı

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

bizim ülkenin piyasası ilginç. çoğu araç tutulmaz diye almazlar. hep milletin ağzına bakma olayları olmustur. mesela ben vw nin sharan isimli otomobillerine bakıyorum şu aralar. hem kendisi güzel hem okuması "şaraan"  

ama gel gör ki birine sorsan tutulmuyo derler, ne alalım desen git şahin al keyfine bak derler.

nasıl bir keyifse artık o :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.