Şimdi Ara

Fiat Tempra SX AK Alınır mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Limelar

bizim ülkenin piyasası ilginç. çoğu araç tutulmaz diye almazlar. hep milletin ağzına bakma olayları olmustur. mesela ben vw nin sharan isimli otomobillerine bakıyorum şu aralar. hem kendisi güzel hem okuması "şaraan"  

ama gel gör ki birine sorsan tutulmuyo derler, ne alalım desen git şahin al keyfine bak derler.

nasıl bir keyifse artık o :)

Güzel araç ama bizdeki piyasası zayıf. Piyasası zayıf araba almam artık. Kötü tecrübelerim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

ne gibi kötü? bende cunku uygun fıyatta oldukları ıcın hep pıyasası olmayan araclara bakarım.

• Alınır diyebilirim 18 sene önce sorulsaydı tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9DB7A8DFB -- 13 Mart 2021; 22:1:22 >
  • Kanka, berber ve fırın hariç her yerde parçasını bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limelar

ne gibi kötü? bende cunku uygun fıyatta oldukları ıcın hep pıyasası olmayan araclara bakarım.

Alırken uygun fiyatta olur ama 5 sene sonra satarken hepten bisiklet parasına inmiş olur, zor satılır.

Tamir ettireceğin zaman usta bir parçadan şüphelenir ama elinde ne test edecek yedek parça ne de parçasını deneyecek aynı model araç olur, merkeze sipariş geçmek istemez bu yüzden. Bunları yaşadım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.