Şimdi Ara

FİAT TİPO 1.4 S ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , 1.4 tipo yu nasıl bilirsiniz ? çekişi konforu yakıtı vs. çok temiz bir araç buldum 1996 model değişen ve boya yok 106bin km de 8.900 istiyor ? ne yapayım gayet temiz bir araç tavsiye edermisiniz ? pazarlık yapayım mı? teşekkür ederim

• sx yasa slx bakın derim 1.4 s en boş versiyon.
  • Aslında klimasız olsada olur çok temiz boyasız ve değişensiz artı temiz olması beni tav ediyor baktıgım en temiz araç şuana kadar
  • en boş ve en sorunsuz model, sorun çıkarabilecek hiç bir ayrıntı yok. Karburatorlu motoru tek nokta enjeksiyona gore avantaj, lpg varsa ortalama 8000 eder. tabi sıralı sistem mpi daha iyi bir seçim olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki ortalama nekadar yakar ? şehit içi , şehit dışı ?
  • o arabanın 97 modelini 5900e aldım. 6800e sattım. çok temizdi ama s modelleri tutulmuyor.
  • Peki bu arabanın Ankarada ki ederi nedir ? İnternete mi çok pahalı yazıyorlar yoksa piyasası mı öyle ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 1.2 vs İ20 1.2 mpi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum , kullanıcıları açıklama yapsa iyi olur
  • 1.4 S için o fiyat yüksek. Ne olursa olsun ucuz araba olsun derseniz alabilirsiniz yoksa S düşünmemeye çalışın.
  • Boş derken diğer tipolardan ne farkı var ? klima yok ama olsun hoşuma gitti araç :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.