Şimdi Ara

Fiat uno elektrik arızası..Yardım Lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aracimin tavan lambasi,arka fren lambalari, lpg göstergesi, merkezi kilit,saati,4 lü flaşör,arka cam rezistansı sag sol sinyaller ayni anda gitti..Uzun kisa farlar ve parklar vs çalışıyor.Hicbirsey anlamadım.Bu saatte oto elektrikci bulamam,yarinda kapali zaten. Neden olmuş olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sigorta atmıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavan lambasını led yapmıştım, acaba o mu yapıyor dedim, söktüm komple, nasıl olduğu nu anlamadım sağ sol sinyaller geldi.Ama çakmak, arka cam rezistans,arka fren lambaları,merkezi kilit,teyp ve 4 luler halen yok.Elektrik oto kontrol kalemimle baktığımda sigorta tablasının % 50 sinde ışık yanmadı,yanmayanların çoğunu değiştirdim ama halen gelmedi.
    Merkezi kilit 3-5 gündür çalismiyor.kumandanin pili var.ama basınca sigorta tablasının oradan cırt cırt bir sesler geliyor açıp kapanmıyor.Bugün merkezi kilit kutusuna reset atmayı deneyeceğim, birde bagajda anfi var, onun şase kablosundan şüpheleniyorum.Aslında genel olarak bir şase problemi olduğunu düşünüyorum.Ama işte ancak deneme yanılma yoluyla bulacağız sanırım

• Sorun çözüldü..Herkese teşekkür ederim.Problem sigorta kutusundan yada sigortadan vs değilmiş, kaputu açınca aküden tekli gelip soket ile aracın içine 2 li giden kalın bir kablo var.o soketin içi oksitlenmiş hatta bayağı bir paslanmıs.usta soketin içine biraz kontak sprey sıktı, biraz bıçakla kazıdı, birde 2 cm bir kabloyu sıyırıp soketin yarısını içine yarısını dışında bırakacak şekilde taktı.Tüm problem buradaymış.Herşey çözüldü.

• hayırlı olsun. UNOCAN a iyi bak.

• Çözüldüğünü sevindim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.