her önüne gelen her arabaya çok yakıyo diyo ama herşey sürüşte,araç bakımında,düzgün kullanımda bitiyo
şirkette700 araç var, 2003 albea 1.2 16v dan, clio dci, clio 1.2, clio 1.4.....vs.vs.vs.
reanult lardan epey bi fazla yaktıkları doğrudur. 48 litre depo ile şehiriçinde ortalama 540 km gidiyorlar. bu rakam aynı kullanım şekliyle şöyle görülmekte: (araçların hepsini ben kullandım, 6 gün kullandığımda oldu 8 de 1 ayda.. şu an 1.2 palio var.)
albea 1.2 540 civar renaul clio 1.2 hb 640+ -daha ne kadar giderdi denemedim araca yabancıydım bizonla benzin almaktan gına geldi- palio 1.2 16v (ki en seviğim bu oldu) 630 max. ama epey kasmıştım. normalde 600 dedimmi giriyom benzinciye.. clio dci uzun süre deneme imkanım olmadı ama arkadaşlar 900 rahat yapıoz diyolar. tabii sıfır alındığı zaman şikayetçilerdi şu sıralar düzeldi durumları.. hee bide şu 2001 bravo mu ne onlardan var 55 lt sanırım depo, 500 de başlıyolar benzinci aramaya...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme